MENI

Ljubavni horoskop za maj 2013

Maj, mesec proleća, pozitivnih vibracija i, nadamo se, ljubavi. Kakve su, na tom planu poruke zvezda za narednih tridesetak dana? Pogledajte u majskom ljubavnom horoskopu koji je pred Vama... Hm, iskreno se nadamo da Vam je naklonjen.


Pogledajte i VELIKI HOROSKOP ZA MAJ!

OVAN - Na poslu se događa mnogo toga zbog čega ćete pomisliti da možete da osvojite koleginicu, odnosno kolegu. Verovatno ste u pravu, jer će asteroidi ljubavi brzim hodom preći iz vaše astrološke kuće ličnosti u astrološku kuću posla. Strepite da lako možete podleći uticaju osobe koja vam je veoma draga i koja bi to mogla da iskoristi zbog Erosa i Amora u Biku. Niste ravnodušni ni prema jednoj Vodoliji, jer vam je Juno, asteroid ljubavi, još uvek naklonjen i svojim pozitivnim uticajem može doprineti poboljšanju situacije na poslu. Pokušavate da se maksimalno posvetite stalnom partneru, ali poslovni kontakti biće više nego izazovni jer je i Karma u astrološkom polju posla, što znači mogućnost susreta sa osobom koju viđate u poslovnim krugovima.

BIK - Vašem znaku se približavaju asteroidi Eros i Fortuna, a do kraja maja i Nostalgija, pa ćete biti "preplavljeni" ponudama sa svih strana. Asteroidi Karma i Lust prave dobar aspekt sa planetama u vašem znaku, donoseći brojne susrete sa osobama na položaju, ili će se damama Bikovima udvarati uticajni muškarci. Severni mesečev čvor iz Škorpije čini vas podložnim čarima nekog drugog Bika ili Škorpije, ali ni prema Jarcu niste ravnodušni. Ipak, južni mesečev čvor u vašem znaku donosi povremenu nesigurnost u sebe i nepoverenje prema onima koji su vam odani. Nekome je veoma stalo da se čuje sa vama, verovatno jednoj Devici ili Škorpiji kojoj ste ne samo dragi i simpatični već su spremni i da s vama podele mnogo toga, uključujući i zajednički život. Ovog meseca moguća je neočekivana bračna ponuda jednog Blizanca ili Device.

BLIZANCI - U astrološkoj kući tajnih ljubav i posla nalazi se Mars (planeta akcije, vladalac astrološke kuće prijatelja i javnosti) koji je u dobrom aspektu sa asteroidom Ceresom, simbolom odanog partnera. Neko koga viđate na poslu mogao bi da vam postane prava opsesija, jer je asteroid Ceres u opoziciji, veoma izazovnom aspektu sa Plutonom, planetom harizmatičnosti, tako da bi za vas, iako niste pod uticajem vodenih znakova, jedna Škorpija, Ribe ili Rak mogli iznenada da postanu veoma značajni. Prelazak asteroida ljubavi iz astrološke kuće javnosti i prijatelja u astrološku kuću tajnih ljubavi, donosi nekoliko novih mogućnosti kada je u pitanju viđanje sa osobom koja nije slobodna.

RAK - Sunce u Biku, gde će tokom maja ući i Eros, Fortuna i Nostalgija čine vas veoma društvenim i spremnim da se prepustite događajima, posebno ukoliko ste slobodni, a simpatija su vam Jarac ili Škorpija. Tranzit asteroida Juno preko Vodolije čini vas prilično iracionalnim kada je u pitanju emotivni život. Asteroid Karma u Devici tera vas na razmišljanje o nekom predstavniku ovog znaka koji verovatno nema mnogo vremena za vas, ali se uvek sjajno ispričate kada se sretnete. Dobro se osećate u društvu osoba koje vam laskaju, jer je Crni Mesec Lilit simbol erotike i taštine u vašem dvanaestom polju tajnih ljubavi u izazovnom aspektu sa Kupidonom koji je u vašem astrološkom polju posla.

LAV - Previše ste okupirani poslom da biste se bavili nečim drugim, na primer svojim emocijama, što vam jedan Bik ili Devica jako zameraju. Osim Angela, u vašem znaku ne nalazi se nijedan značajniji asteroid ljubavi, zbog čega ste prostodušni i često naivni. Amor i Eros u Ovnu i Biku u vašem polju partnerskih odnosa, posebno sa onima koje ste upoznali negde u inostranstvu, čini vas spremnim da prihvatite poziv ovog znaka čak i ukoliko znate da nije slobodan. Jedna Vodolija može pokušati da stupi u kontakt s vama, jer u polju partnerskih odnosa u ovom znaku i dalje je asteroid ljubavi Juno, zbog čega ne bi trebalo previše da oklevate, ako ste slobodni.

DEVICA - Tokom ovog perioda Venera će preći iz Bika u Blizance, što će se posebno odraziti na muškarce Device koji će biti slabi prema šarmu neke dame koju viđaju na poslu. Asteroidi ljubavi u Ovnu i Biku podstiču vašu želju za poznanstvima i susretima i verovatno vam se dopada neko ko je ambiciozan i ko uz vašu pomoć gradi karijeru. Asteroid Karma u vašem znaku doprinosi vašoj harizmatičnosti čak i kada je u retrogradnom hodu. Iskoristite snagu severnog mesečevog čvora iz Škorpije, jer bi vam mogao doneti prijatne susrete sa osobama koje rade u medijima. Ne bi trebalo da oklevate pred pozivom jednog Jarca ili nekog Raka.

VAGA - Mars, planeta erotike nalazi se u polju tajnih ljubavi i, mada je slab u Biku, biće pod velikim uticajem asteroida ljubavi Erosa koji tokom maja napušta znak Ovna. Sebe možete smatrati veoma uticajnom osobom i na poslu i na ljubavnom planu, a ukoliko ste dama Vaga koristite snagu asteroida ljubavi Juno, zbog čega tokom ovog perioda možete imati veoma lep susret sa jednom Vodolijom. Slobodne Vage su opčinjene jednim Strelcem ili Blizancima, a ova dva znaka trenutno su pod jakim uticajem ljubavnih asteroida što se povoljno odražava i na vaš znak. Kupidon iz Strelca podstiče želju za koketiranjem.

ŠKORPIJA - Asteroid Amor je u Ovnu i Biku, a Mars u vašem astrološkom polju inostranstva tako da, ukoliko idete na službni put, a pritom ste muškarac, pazite kome se udvarate. Ukoliko ste žena Škorpija, moguća je veza sa lekarom ili biznismenom. U vašem znaku je severni mesečev čvor koji simbolizuje vaš karmički zadatak u napetom aspektu sa asteroidom Juno (ljubav) u Vodoliji, zbog čega vam predstavnici ovog znaka mogu "slomiti" srce. Asteroid Kupidon u Strelcu čini vas opsednutim razmišljanjima o nekome ko ima veze sa sportom, a Karma iz Device podstiče želju za osnivanjem braka ili ulaskom u neke „mirnije vode". Tokom ovog perioda moguća je romansa sa Bikom ili Devicom.

STRELAC - U vašem astrološkom polju ljubavi i dalje se nalazi Crni Mesec Lilit, zbog čega partner ne odustaje, pa čak i ne menja taktiku. U astrološkom polju vaše ličnosti je Kupidon, pa imate mogućnost da se sretnete sa osobom koja vas izuzetno privlači, koja takođe prema vama nije ravnodušna, mada verovatno nije slobodna. Sklonost ka paralelnim vezama može doneti probleme, pogotovo ukoliko ste u vezi sa Bikom, Vagom ili Ovnom. Asteroid Juno u Vodoliji može značiti iznenadne susrete sa osobom koja ne prestaje da misli na vas, ali bolje bi bilo da joj ne pružate nikakvu nadu, pogotovo ako se radi o Ovnu ili Škorpiji i ne nameravate da budete sa njom.

JARAC - Može vam se svideti neko ko vam po mnogo čemu odgovara, jer je asteroid Karma u dobrom aspektu sa planetama i asteroidima ljubavi u znaku Bika, u vašem petom astrološkom polju ljubavi. Aktivirana je i astrološka kuća erotike, ili se radi o nekome ko vam je sličan po mentalnoj i emotivnoj strukturi ličnosti. Ovaj period mogao bi da bude krcat raznim uzbuđenjima. Severni i južni mesečev čvor na relaciji peta-jedanaesta astrološka kuća ljubavi može doneti vezu sa nekim koga dugo poznajete i možda ste samo povremeno bili u ljubavnom odnosu koji je mnogo više od flerta. Druga polovina maja biće znatno povoljnija, jer se tada astrološko polje ljubavi "puni" asteroidima ljubavi.

VODOLIJA - Tokom maja trebalo bi češće da idete u veće društvo, jer vam odgovara pozicija asteroida Amora, Erosa i Nostalgije, što kod vas podstiče želju za obnavljanjem nekadašnjih poznanstava i veza. Ma šta mislili o jednom Ovnu ili Lavu, jako im se dopadate i spremni su mnogo da učine za vaše zadovoljstvo. Ali, vi u to ne verujete mnogo. Lilit, simbol erotike je u Blizancima, zbog čega ne trpite nikakva ograničenja u ljubavi. Ne pristajete na ucene vodenih znakova koji će pokušati da vam stvore osećanje krivice, jer je severni mesečev čvor loše postavljen u odnosu na vaš znak.

RIBE - Tokom maja muškarci Ribe biće nervozniji zbog naglašene astrološke kuća posla i rodbinskih odnosa. Asteroid Karma još ima najjači uticaj na vas, tako da je stalni partner vaš pravi izbor i najodaniji. Ukoliko ste dama rođena u ovom znaku imaćete veću potrebu za dominacijom. Možete imati veoma dobru komunikaciju sa Ovnom ili Bikom, pogotovo ako se bave sportom. Ako ste u vezi sa Škorpijom koju poznajete s posla, odgovara vam pozicija asteroida mudrosti Palade i južnog mesečevog čvora, zbog čega ćete prema njima biti jako bolećivi. Moguća je romansa sa nekim Rakom, jer je asteroid Ceres u odličnom aspektu sa Suncem u vašem znaku i simbolizuje partnerovu privrženost.
(novosti.rs)

Нема коментара:

Постави коментар