MENI

Horoskop za avgust 2013.

Periodom od 23. jula do 22. avgusta vlada Lav - kakve to uticaje donosi na vaš poslovni i ljubavni život, odnosno zdravlje? Proverite u redovnom mesečnom horoskopu koji je pred vama... Da li su vam i koliko zvezde naklonjene narednih nedelja?





* Pogledajte i LJUBAVNI HOROSKOP ZA AVGUST

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Uzbudljiv period je pred vama, ukoliko spadate u one kreativne predstavnike znaka, bavite se sportom, umetnošću ili planirate posao u kojem bi do izražaja došla vaša sposobnost da šarmirate one sa kojima radite. Pokušajte da se ne nervirate previše ukoliko ne budete bili u stanju da mnoge svoje ideje sprovedete u delo, naročito ako to zavisi od jednog Raka, Škorpije ili Jarca.

Na samom početku perioda, u vreme punog Meseca 22, 23. i 24. jula ili u vreme mladog Meseca 6. avgusta, očekujte poziv u vezi sa poslom u medijima ili negde gde bi se od vas tražilo da se često pojavljujete u javnosti. Marketing i turizam takođe predstavljaju oblasti u kojima bi do izražaja mogao da dođe vaš istraživački duh i entuzijazam.

Mladi Ovnovi spremni su da prihvate novi, pomalo rizičan posao koji bi mogao da im donese veliku popularnost, dosta novca i najverovatnije će biti spremni da se tome maksimalno posvete, čak i ukoliko se od njih bude zahtevalo da danonoćno rade. Ukoliko budu uspeli da pod kontrolom drže svoju urođenu nestrpljivost, njihove kvalitete primetiće neko od čijih će odluka u mnogome zavisiti i dalji tok njihove karijere.

Ljubav

Ovo nije najsjajniji period za ljubavni život, pogotovo ne za one nesigurne Ovnove koji nisu tako karakteristični predstavnici ovog znaka. Kada Mars, vladalac Ovna bude prelazio preko znaka Raka, mnogi Ovnovi će biti neuobičajeno pasivni. Kako je i Venera, planeta ljubavi, u Devici prilično uzdržana, tako i vi možete biti u vezi sa nekim ko tendenciozno neće želeti da pokazuje svoje emocije pred vama. Ipak, tokom jula i početkom avgusta dobar aspekt između Urana, planete promena u vašem znaku i Sunca u Lavu doneće dosta dinamike, pa će mnogi predstavnici ovog znaka želeti da se maksimalno posvete osobi koja im je draga. Period počinje punim Mesecom u Vodoliji već 22. jula i tokom sledeća tri dana donosi mogućnost burnih ljubavi ili susreta koji se ne zaboravljaju. Sledeća mesečeva mena, mlad Mesec u Lavu 6. avgusta, u dobrom aspektu sa Uranom, planetom koja simbolizuje promene baca težište na jednu Vodoliju sa kojom ćete želeti da obnovite vezu ili ukoliko ste već ljubavni par, da ovekovečite ljubav ulaskom u brak ili proširenjem porodice. Vodolija je naglašena i drugim punim Mesecom tokom ovog perioda, 20. avgusta, tako da će za mnoge Ovnove to biti znak kome će pokloniti najviše pažnje i ljubavi, osim jednom Lavu ili Vagi i Biku, posle 17. avgusta.

Zdravlje Promenite režim ishrane.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Ovo je period velikih izazova i najverovatnije ćete započeti nove privatne poslove sa iskusnim saradnicima. Venera, vladalac vašeg znaka u vašoj astrološkoj kući novca ukazuje da možete zaraditi baveći se nečim kreativnim, ulaganjem u nekretnine ili u stvari od vrednosti, zbog čega bi trebalo da budete pronicljiviji i spremni da realno procenjujete ono što vam se nudi. Ukoliko ponudu dobijete od Bika, Raka, Strelca ili Riba, verovatno ćete je prihvatiti, pogotovo ukoliko se radi o medijima ili poslu zbog kojeg ćete češće putovati ili boraviti van radnih prostorija. Tokom ovog perioda poslovanje sa strancima krenuće uzlaznom linijom, a vi ćete dobiti pregršt ideja u vezi sa proširenjem kruga saradnika. Finansijske transakcije idu vam od ruke, ali sa Lavom, Rakom ili Ribama možete lakomisleno ulaziti u poslove koji vam se najverovatnije neće isplatiti tako brzo kako očekujete. U vreme punog Meseca 22, 23. i 24. jula i 20, 21. i 22. avgusta, verovatno ćete dobiti ponudu za posao u okviru kojeg vam predstoji kontakt sa osobama prisutnim u javnosti. Posle 17. avgusta trebalo bi da budete spremni da obnovite saradnju sa Vagom, nekim drugim Bikom ili sa Ribama. Oni koji očekuju stipendiju ili neku vrstu potvrde o saradnji sa strancima, u ovom periodu biće veomauspešni i mogu se nadati povoljnom odgovoru.

Ljubav

Ukoliko ste nekada bili zaljubljeni u Lava, Vagu, Škorpiju ili Jarca, a veza se nikada nije realizovala na način koji bi vama odgovarao, tokom ovog perioda imaćete prilike da se pomirite ili obnovite vezu. Ako ste ostali u prijateljskim odnosima, verovatno ćete pomisliti da imate šanse da im se ponovo udvarate ili ćete biti u prilici da ih viđate na nekim velikim skupovima u vreme punog Meseca 22, 23. i 24. jula, kao i 20, 21. i 22. avgusta. Ukoliko ste u poslednje vreme često na "meti" jednog Strelca, Bika ili Ovna, pokušajte da budete maksimalno realni u sagledavanju eventualne veze sa nekim od ovih znakova, pogotovo ako iza sebe već imate periode razočaranja i burnog ljubavnog života. Slobodni Bikovi mogu poželeti da stupe u brak sa osobom sa kojom su nedavno obnovili vezu, ili smatraju da bi brak bio za njih neka vrsta rešenja. Ukoliko ste i vi i partner razvedeni i imate decu, nemojte odustajati od pokušaja da nađete neko, za sve strane, zadovoljavajuće rešenje, jer može doći do neusaglašenih stavova po pitanju organizovanja ljubavnog života. Mars u Raku donosi promenljivo raspoloženje i česte promene odluka u vezi sa načinom na koji ćete započeti zajednički život, možda u vezi sa stambenim prostorom ili ćete biti preterano uporni da nametnete svoj stil partneru.

Zdravlje Manji nazeb.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Sa Merkurom, vladaocem vašeg znaka koji simbolizuje smisao za biznis, logiku i komunikativnost, koji na početku perioda kreće direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja novca i posla, možete da uradite mnogo više nego što pretpostavljate. Ovo bi mogao da bude veoma uzbudljiv period, bez obzira da li se bavite privatnim poslom, radite u državnoj firmi ili često službeno putujete u inostranstvo, jer je Jupiter, planeta koja simbolizuje prosperitet, kontakte sa strancima i putovanja, sjajno postavljen u Raku, znaku u kojem je uticaj te planete vrlo "jak" i donosi mnogo novih mogućnosti, kako u vezi sa zaradom tako i sa novim potencijalnim saradnicima. Početak i kraj perioda biće izuzetno uspešni, naročito kada je u pitanju saradnja sa Lavom, Vodolijom ili Rakom. Svaka vrsta saradnje sa strancima može doneti uspeh, sklapanje novih poslovnih aranžmana ili obnavljanje poslovnih kontakata sa osobama sa kojima ste radili pre više od deset godina. Jedan Ovan ili Vodolija potrudiće se da vam olakšaju posao, pogotovo u vreme mladog Meseca 6. avgusta, ali će na kraju neki drugi Blizanac ipak odlučiti šta bi trebalo da uradite. Poslednja sedmica perioda, posle 15. avgusta, donosi nove mogućnosti u radu sa jednom Vagom ili nekom Bikom i znatno uvećanje prihoda.

Ljubav

Saturn u Škorpiji većini predstavnika vašeg znaka ne odgovara za sređivanje ljubavnog života. Imate utisak da vam konstantno neko radi iza leđa, da ima mnogo zavidnika, onih koji ne žele dobro ni vama ni vašem sadašnjem partneru, ali ono što bi moglo da učvrsti vašu vezu je zajednički posao. Partner je verovatno našao način kako da vam ne dozvoli da vas bilo šta "slomije". Najjača pozicija Jupitera, planete koja vlada vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa je upravo u Raku i pomaže vašem partneru da se izbori za vašu vezu. Slobodni Blizanci mogu očekivati da će im se mnogo toga lepog dogoditi, kako u ljubavnom tako i u društvenom životu. Novi susreti, poznanstva i mogućnost da se nastavi veza koja je bila na prilično "klimavim nogama", biće ono što će zaokupljati vašu pažnju. Iako ćete često u periodima samoće pokušavati da sebe disciplinujete na polju emocija i da čak negirate svoju potrebu za bliskošću, nećete moći da odolite šarmu nekog drugog predstavnika vašeg znaka, Strelca ili Lava. Emotivna veza sa strancem, osobom koja živi u inostranstvu ili sa nekim koga ste upoznali preko interneta može doneti prijatne zajedničke trenutke. Blizanci koji su duže od dve godine u vezi, verovatno su spremni da uđu u brak, čak i ukoliko nisu sigurni da li će uspeti sa partnerom da ostvare harmoničan život.

Zdravlje Smanjite obroke.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Vaš znak je veoma naglašen i nalazi se na prelomnoj tački. Kojim putem ćete krenuti zavisi od toga čime se bavite i da li je iza vas ostao period uspeha ili problema. Ukoliko niste spremni da se suočite sa činjenicama i nemate realnu sliku o sebi, i dalje ćete očekivati da vas drugi podrže ili da vam daju za pravo čak i ako znate da u nekim stvarima grešite. Jupiter, planeta bogatstva i simbol stranaca jak je u vašem znaku i daje vam lažnu sliku o vašem značaju. Vaš ego je izuzetno naglašen i jako vam se žuri da što pre dođete do uspeha. Venera, planeta ljubaznosti, vladalac astrološke kuće prijatelja i javnosti nije sjajno postavljena, zbog čega bi trebalo da taktizirate, naročito početkom i krajem perioda kada vam dve faze punog Meseca oko 22. jula i oko 20. avgusta neće ići u prilog. Tih dana verovatno ćete potrošiti novac na nešto neočekivano, ili ćete imati potrebu da brzopleto uložite novac u neki novi posao pod uticajem Vodolije ili Ovna, što se ne mora pokazati kao ispravan potez. Verujete onima koji vam daju savete, naročito Ribama, Škorpiji i Jarcu, čak i ukoliko vam prividno ne idu u prilog. Potrudite se da rešite svoj pravni status, pogotovo ukoliko je u poslednje vreme iz bilo kog razloga pomalo nestabilan. Dobici u igrama na sreću.

Ljubav

Vaš emotivni život je stabilan, ukoliko ste u vezi sa tamnokosom osobom koja dobro upravlja novcem, koja je praktičnija od vas, ambiciozna i ako se na nju u mnogo čemu oslanjate. Ukoliko ste slobodni, nemojte previše da se dvoumite da li da prihvatite udvaranje jednog Jarca, Škorpije, februarske Ribe ili Device. Možete biti relativno zadovoljni razvojem situacije u ljubavi, pogotovo ako imate neku brzu planetu, na primer Veneru u Lavu, ili ukoliko vam je Mesec u ličnom horoskopu dobro postavljen. Mnogima odgovara vaše društvo, naročito ukoliko se bavite poslom zbog kojeg ste često prisutni u javnosti, ali vi tražite nešto što u stvari već imate, osobu koja je lojalna i privržena. Potreba za jakim emotivnim sadržajem može biti podstaknuta tranzitnim Jupiterom i najčešće donosi tajnu i prilično problematičnu vezu, pogotovo ukoliko se radi o strancu ili osobi koja nije slobodna. Tokom obe faze punog Meseca, oko 22. jula i 20. avgusta, možete očekivati ljubomorne scene, a postoji i mogućnost da uđete u avanturu sa osobom koja vam nije naročito privržena, a imaćete utisak da je izuzetno zainteresovana, pa ćete za samo mesec dana doživeti veliko oduševljenje, ali i veliko razočaranje. Emotivne veze sa onima koje ste upoznali preko interneta ili drugih društvenih mreža i dalje su za vas veliki izazov, pogotovo ukoliko ste dama Rak.

Zdravlje Stomačne tegobe.


LAV (23. 7. - 23. 8.)

Posao

Merkur, vladalac astrološke kuće posla, novca i javnosti često vas čini originalnim i spremnim na rizik, ali samo ukoliko imate podršku i onih do čijeg vam je mišljenja stalo. Početkom perioda Merkur pravi napet aspekt sa Uranom u Ovnu, zbog čega ćete do početka avgusta odluke uglavnom donositi rukovođeni intuicijom i savetima mudrih kolega. Posle tog perioda, naročito u vreme mladog Meseca 6. avgusta, možete očekivati dobru poslovnu ponudu, najverovatnije od Vodolije, dok bi jedna Škorpija ili Jarac prema vama mogli da budu surovo iskreni u vezi sa novim projektom. Neko će biti jako raspoložen da sa vama uđe u novi posao, za koji će se ubrzo ispostaviti da je veoma unosan, pa bi bilo dobro da do sredine avgusta započnete novi projekat. Dobru poslovnu saradnju možete ostvariti sa Vagom, Vodolijom ili Blizancima koji su vas možda u poslednje vreme nervirali, ali ćete ipak biti spremni da se sa njima pomirite ili da postavljate manje zahtevne uslove. Mnogima predstoji uspeh u poslu koji će im omogućiti odličan kontakt sa strancima, ali pregovore bi trebalo da obavite u četiri oka ili posredstvom iskusnijih kolega. U ovom periodu mladi Lavovi će ostvariti lepe prihode u saradnji sa nekim ko se bavi trgovinom ili radi neke neobavezne poslove.

Ljubav

Kako uz Blizance i Strelca, predstavnici vašeg znaka važe za veliku decu Zodijaka koji se ne trude da odrastu, biće vam potreban neko na koga ćete moći maksimalno da se oslonite. Takav neko već postoji u vašem životu i verovatno je podjednako detinjast ili spreman da sa vama podeli sve životne radosti, tako da ćete i pored poslovnih obaveza uspeti da se organizujete kada je u pitanju neko kraće putovanje ili zajednički izlasci. Do sredine avgusta sa Strelcem, Devicom ili Vagom nećete moći tako lako da izađete na kraj. Vaša potreba za koketiranjem ili za isprobavenjem snage vašeg šarma doći će do punog izražaja početkom i krajem perioda u vreme punog Meseca od 22, 23. i 24. jula i od 20, 21. i 22. avgusta, u nekom većem društvu gde ćete se sjajno provesti sa predstavnikom nekog vazdušnog znaka, moguće Vodolijom. Bik i Vaga su vam mnogo naklonjeniji i odaniji nego što pretpostavljate. Ukoliko imate tajnu simpatiju, verovatno ćete se sresti tokom ovog perioda, što bi moglo da vas prilično destabilizuje, pogotovo ukoliko se radi o bivšoj ljubavi, odnosno o osobi s kojom ste imali flert ili kratku avanturu. Naglašene astrološke kuće privatnosti i tajnosti kriju mnoge zamke, zbog čega ne bi trebalo da se viđate u tajnosti, niti da se opterećujete uspomenama na srećne dane, jer ste pomalo nerealni i imate potrebu da na svoj život gledate kroz ružičaste naočari.

Zdravlje Nervoza.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Praktična strana vaše ličnosti biće izražena tokom ovog perioda jer je Merkur, vladalac vašeg znaka, planeta koja je najzaslužnija za vaš logični smisao rasuđivanja u direktnom hodu, ali preko vaše astrološke kuće prijatelja, tako da će i mnoge vaše odluke biti donete pod uticajem onih koji vas dobro poznaju i koji su spremni da sa vama vredno rade na nekom novom projektu. Kada 8. avgusta Merkur bude ušao u vaše astrološko polje intuicije i tajnosti u znak Lava, i kada do sredine avgusta bude brzim hodom išao ka Suncu, mnoge ideje će vam padati na pamet i bićete spremni da prihvatite posao koji bi mogao da vam donese sjajnu reputaciju i mogućnost da iskažete svoje talente. U vreme mladog Meseca u Lavu, 6. avgusta, inspiracija će biti veoma naglašena, a posle 17. avgusta imaćete priliku da napravite dobar poslovni dogovor. Naročito će biti uspešni oni koji se bave modom, dizajnom ili bilo kojom vrstom posla koji podrazumeva smisao za estetiku i preciznost. Za svaki praktični savet pitajte Jarca ili Škorpiju. Imaćete priliku da se istaknete u poslu koji bi mogao da vam donese popularnost u medijima, a ukoliko ste ekonomista ili pravnik verovatno ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu koja će vam se izuzetno isplatiti.

Ljubav

Nekome se veoma dopadate i svesni ste toga. Ipak, do 17. avgusta nećete biti spremni da budete naročito otvoreni prema osobi koja vam je draga, jer prilično strepite da biste izgubili nekakvu poziciju u vezi ako biste otkrili osećanja. Ukoliko vam se dopadaju Ribe, Jarac ili Škorpija, na pravom ste putu da budete srećni i da se izborite za sve što želite, pogotovo ukoliko ste stariji i imate potrebu za stabilnom vezom. U vreme punog Meseca, početkom i krajem perioda, moguće su manje nesuglasice sa jednim Rakom ili Lavom, kao i u vreme mladog Meseca 6. avgusta. Sredinom avgusta bićete skloni avanturama, želećete da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dobro, ali ko će vam biti neka vrsta opsesije. Većina sredovečnih Devica ima sklonosti da se vraća u prošlost i ukoliko ste slobodni poželećete da obnovite vezu iz mladosti. Venera u vašem znaku sve do 17. avgusta čini vas prilično uzdržanim u pokazivanju emocija, a brzi hod Merkura pomaže vam da na pravi način iskažete emocije. Oni koji su u zajedničkom biznisu sa partnerom naći će način kako da se organizuju i obezbede sebi neko kraće putovanje. Slobodne Device biće veoma tražene u svakom društvu, pogotovo ukoliko se bave umetnošću ili rade u medijima.

Zdravlje Manji problemi sa krvnim pritiskom.


VAGA (23. 9. - 23. - 10)

Posao

Tranzit Sunca preko znaka Lava donosi nekoliko dobrih mogućnosti na poslu, naročito u radu sa onima koji pokazuju entuzijazam i spremnost da slede vaše ideje. Ipak, Venera u Devici prilično vas ograničava do 17. avgusta i ne daje vam mnogo prostora za iskazivanje vaših potencijala i sposobnosti, ali ćete u poslednjoj sedmici perioda, kada Venera uđe u vaš znak, biti spremni da se dogovorite sa Bikom, nekom drugom Vagom ili Rakom u vezi sa podelom profita ili u vezi sa saradnjom sa strancima. Ukoliko ste planirali da se povežete sa poslovnim ljudima iz inostranstva, biće vam potrebna podrška Vodolije, Ovna, Strelca ili Lava. Ne oklevajte da se što pre uključite u neki veći posao koji bi mogao da vam omogući da steknete finansijsku stabilnost i dobru reputaciju. U vreme punog Meseca početkom i krajem perioda, oko 22. jula i 20. avgusta, možete dobiti podršku jednog Lava ili Vodolije, a ukoliko želite da obnovite saradnju sa Škorpijom ili Jarcem moraćete da pokažete veliko strpljenje i da budete spremni da tolerišete i ono što vam ne odgovara. Najveći uticaj na vas ima Uran, planeta promena, i to iz znaka Ovna koji vam daje snagu da budete istrajni u onome što ste sebi postavili kao cilj. Tokom ovog perioda moguća je saradnja sa osobom koja će kod vas podstaći potrebu za suštinskim promenama, pogotovo ukoliko osećate da možete da dobijete unapređenje ili da pređete na novo radno mesto koje bi vam više odgovaralo.

Ljubav

Kao poslovni, i ljubavni život u velikoj meri zavisi od Urana koji na vas deluje veoma podsticajno kada je u pitanju emotivna veza sa sportistom, osobom koja je poznata u javnosti. Ukoliko vam se dopadaju neki Lav ili Blizanci, u ovom periodu daćete sve od sebe da se veza sa predstavnikom nekog od ovih znakova ili sa nekom drugom Vagom ili Bikom realizuje na način na koji vi to želite. Vodolija vas u svemu podržava i veliki vam je oslonac, čak i kada nema mnogo vremena da vam se posveti. Što se finansija tiče u ovom periodu možete imati manjih problema, ali partner će vam pomoći da ih rešite, bilo da se radi o Lavu, Devici ili Blizancima. Slobodne Vage poželeće da osvoje naklonost osobe koju dobro poznaju i često viđaju na nekim većim društvenim okupljanjima. Moguća je romansa na nekom putu u inostranstvu ili posredstvom interneta. U vreme punog Meseca, početkom ili krajem perioda, jedan Lav će pokazati veliko interesovanje za vas i verovatno će vam ponuditi zajedničko putovanje. Moguća je romansa sa jednim Strelcem koji nije slobodan, ali pazite da se između vas i njega ne umeša jedan Rak ili neka Škorpija.

Zdravlje Stomačni problemi.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao

Za predstavnike vašeg znaka ovo je naporan period, pogotovo ukoliko niste završili posao koji ste planirali da obavite. Tranzit Venere, planete ljubavi, kreativnosti i novca u Devici u dobrom aspektu sa Plutonom, vladaocem vašeg znaka, od 25. jula do 5. avgusta donosi mogućnost obnavljanja saradnje sa Bikom, Vagom ili Škorpijom i zato, bez obzira što je vreme odmora, ne bi trebalo previše da se opuštate jer možete započeti unosan posao koji bi vam omogućio veliku satisfakciju. Mnoge Škorpije, pogotovo rođene početkom znaka, na diplomatski način uspeće da se izbore za svoj status na poslu, naročito ukoliko se radi o mladima koji nisu sigurni da li će ostati na sadašnjem radnom mestu. Pun Mesec oko 22. jula i druga faza punog Meseca oko 20. avgusta donosi šanse za napredovanje na poslu. Ali, osim statusa, vama je važniji novac, jer tokom poslednje dve godine niste bili zadovoljni svojom finansijskom situacijom ili ste morali da se potrudite da biste pronašli svoje mesto pod suncem. Saturn, planeta siromaštva ali i ambicije u vašem znaku pravi dobar aspekt sa Jupiterom i Marsom u znaku Raka što se povoljno odražava na mogućnost saradnje sa strancima. Kada posle 17. avgusta Venera bude ušla u znak Vage, bićete spremni da osluškujete ne samo svoju intuiciju nego i svoje poslovne partnere koji će vam pomoći da rešite neke poslovne dileme.

Ljubav

Tokom prvog dela perioda bićete u prilici da se upoznate sa osobom koja je veoma ambiciozna i koja je spremna da se s vama upusti u avanturu, ali i u malo ozbiljniju vezu. Osoba rođena u znaku Riba, Jarca ili Raka, verovatno će vam ponuditi zajedničko putovanje. Ukoliko se radi o dužoj ljubavnoj vezi sa nekim vatrenim znakom, Vagom ili Vodolijom, moguć je prekid uz veoma burne scene. Muškarci Škorpije neće moći da odole šarmu jednog Jarca ili Raka. Ne bi bilo dobro da budete popustljivi prema partneru, jer kvalitet vaše veze zavisi isključivo od vaše principijelnosti i taktike kojom ćete partnera ubediti da pristane na vaše uslove, pogotovo ukoliko vas povezuje isti posao. Posle 17. avgusta moguća je veza se osobom koja nije iz vašeg mesta rođenja i koja često putuje, ili tajna veza sa nekim ko je poznat po sklonosti ka flertu. Slobodne mlade Škorpije i one rođene sredinom osamdesetih mogu očekivati da im se udvara neko koga su upoznali na nekom putovanju, ili će na odmoru sresti zanimljivu osobu koja se bavi umetnošću. Oni koji često misle na nekadašnju simpatiju ili bivšu ljubav mogu imati uspeha u pokušaju da se pomire.

Zdravlje Nemojte podlegati crnim mislima.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao

Početak perioda nagoveštava novu fazu u vašem poslovnom životu. Pun Mesec 22. jula u Vodoliji donosi sjajnu ponudu za posao u medijima ili marketingu. Potrebno je da prihvatite neke promene koje će vam verovatno nametnuti Lav, Blizanci ili Vodolija. U Ovna ćete imati poverenja, ako vam je obećao neki novac ili dobro plaćen posao. Ukoliko tražite posao u finansijskoj instituciji ili u dobro plaćenoj firmi, najverovatnije ćete ga naći u nekoj inostranoj firmi ili u okviru sporta. Posao koji vam naizgled neće odgovarati na duži rok mogao bi da bude ono što će vam doneti satisfakciju i ugled, pogotovo ukoliko ste spremni da uložite veliki trud. Stariji predstavnici ovog znaka ili oni koji imaju veliko iskustvo u poslu mogu očekivati da im se poboljša status ili da pređu na novo radno mesto koje će im pružiti velike mogućnosti za zaradu. Što je viša pozicija na kojoj se nalazite, to ste na većim iskušenjima, jer tokom ovog perioda teško da ćete moći da završite sve planirane poslove, pogotovo ako o vašem statusu odlučuju Ribe, Jarac, Škorpija ili Devica. Čuvajte se da ne podlegnete entuzijazmu jednog Lava ili Ovna, Vodolije ili drugog Strelca koji će pokušati da vas uvere da po mnogim pitanjima grešite.

Ljubav

Ukoliko vam se dopadaju vesele, društvene i komunikativne osobe, na pravom ste putu da preko posla upoznate nekoga ko će vam biti veoma značajan, ili ako ste već u poslovno-ljubavnom odnosu ili vam je partner desna ruka u poslu, veza će postati mnogo sadržajnija. Ukoliko nameravate da uđete u brak ili da započnete zajednički život, veoma ste odlučni da date sve od sebe da biste ostali zajedno. Ipak, velika doza ljubomore može biti prisutna na obe strane. Nalazite se u periodu kada ste skloni jakim strastima, a postoji i velika potreba za romantičnim sadržajem i to je ono što vas u velikoj meri čini osobom koja je spremna na mnoge ustupke. U periodu punog Meseca, odnosno oko 22. jula i krajem perioda oko 20. avgusta, možete doći u situaciju da se sretnete sa nekim koga ne poznajete dovoljno, a ko će insistirati da se veza produbi. Napet aspekt između Marsa i Urana, dve planete posesivnosti i žestokih strasti može negativno da utiče na nesigurne i posesivne predstavnike ovog znaka koji su već doživeli neko veće razočaranje u ljubavi. U ovom periodu imate mogućnost da se uverite da možete imati poverenja u osobu sa kojom ste trenutno u vezi i koja je spremna da vam se nađe pri ruci prilikom donošenja važnih odluka.

Zdravlje Manji problemi sa varenjem.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao

Tokom vladavine Lava, najveći deo predstavnika vašeg znaka ima mnogo obaveza, čak i ukoliko je na odmoru ne prestaje da se opterećuje finansijskom situacijom ili razmišljanjima o tome kako bi trebalo unaprediti poslovanje. Dobri poslovni partneri mogu biti od velike koristi ili ćete dobiti sjajnu poslovnu ponudu za rad sa strancima. Od vaše lične inicijative mnogo toga zavisi. Bićete u prilici da se dogovorite sa jednim Strelcem, Bikom ili Ribama u vezi sa poslom koji bi mogao da donese dobre mogućnosti kada je u pitanju odlazak u inostranstvo. Dve faze punog Meseca, oko 22. jula i oko 20. avgusta, donose nove kontakte sa onima koji će vam omogućiti da malim ulaganjem dođete do velike zarade. Nekome je veoma stalo da vas ima za saradnika i pokušaće da vam se nametne na način koji vam neće odgovarati, jer ćete imati utisak da želi da vas iskoristi za svoje ciljeve ili da vam svesno pruža lažnu predstavu o naizgled unosnom poslu. Saradnja sa drugim Jarcem ili Škorpijom može doneti dobru zaradu. Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda za one pronicljive i principijelne predstavnike vašeg znaka koji ne bi trebalo da naivno ulaze u nove poslove, pogotovo ne u vreme mladog Meseca, oko 6. avgusta.

Ljubav

Sunce u astrološkoj kući erotike čini vas spremnim da uđete u neku avanturu, romansu, flert, bilo šta što vam podiže adrenalin, jer je leto koje ne volite mnogo, ali ste ipak veoma prijemčivi za šarm onih sa kojima radite. Iako mnogima dopadate, nažalost, vi to ignorišete. Ipak, prija vam saznanje da ste na neki način znak koji je u "trendu". Početak perioda mladim Jarčevima donosi tenziju u odnosima sa starijima u porodici, a posebno će mlade dame koje su u vezi sa mnogo starijim partnerom biti sklone da se bore za svoju nezavisnost u vezi. Ipak, Venera u Devici sve do 17. avgusta čini vas patrijarhalnim predstavnikom Zodijaka koji ne bi da mnogo eksperimentiše i polaže "oružje" pred partnerom radi mira u kući. Slobodni Jarčevi drže do sebe i tako izgledaju kao da su nedokučivi, tajanstveni i nedostižni, a u stvari čeznu da im se dogodi lepa ljubavna priča. Dobro se osećate u društvu onih koji se bave umetnošću. U vreme mladog Meseca 6. avgusta bićete u centru pažnje, kada će vam se u većem društvu udvarati atraktivna osoba koja odavno želi da s vama uspostavi blizak odnos. Jedan Ovan može vas prijatno iznenaditi, čak i sa zakašnjenjem od nekoliko sedmica, meseci ili čak godina i pokazaće veliko interesovanje za vas.

Zdravlje Pazite se oštrih predmeta.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao

Tokom ovog perioda dobićete ponudu da se sretnete s nekim ko sebe smatra veoma uticajnim i verovatno je moćniji nego što možete da pretpostavite. Ukoliko vam jedan Lav, druga Vodolija ili Strelac ponude posao u vreme mladog Meseca 6. avgusta, nemojte se previše dvoumiti šta da radite i kako da se postavite prema toj osobi, jer je u pitanju neko ko bi mogao da vas promoviše, bez obzira na posao kojim se bavite. Na potezu su ambiciozne Vodolije, ma kog uzrasta da su, samo je pitanje da li će umeti da povuku onaj pravi potez koji bi mogao da im donese najviše koristi. Sklapanje poslova i poslovni dogovori u vreme punog Meseca 22, 23. i 24. jula, kao i u vreme punog Meseca 20, 21. i 22. avgusta, donosi nove mogućnosti za isticanje, naročito u radu sa Vagom, Bikom ili Vodolijom. Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda, ukoliko želite da radite u nekoj velikoj firmi, ili u ustanovi u kojoj mnogi nose uniformu, ili ako vaš posao ima veze sa timskim radom. Tranzit Marsa donosi potrebu da se podvrgnete disciplini, što nijedna Vodolija ne voli, tako da ćete verovatno pokušati da izbegnete neke obaveze, a najbolje će proći oni koji rade na bilo koji način za strance ili sa strancima. Posle 17. avgusta nastupa izuzetno povoljan period za januarske Vodolije koje žele da obnove vezu sa Lavom, Bikom ili Vagom.

Ljubav

Prvi dan perioda karakterističan je po punom Mesecu u vašem znaku, tako da ukoliko 22, 23. ili 24. jula, kada bude faza punog Meseca nekog upoznate, biće to pun pogodak. Nekome je veoma stalo da vas fascinira, a vi ćete biti sličnog raspoloženja tako da ćete tih dana bukvalno "blistati" u društvu, pogotovo ako ste na odmoru ili negde u inostranstvu. Ukoliko vam se dopada neka Vaga, Bik ili Blizanci, koji će najverovatnije biti prilično uzdržani, moraćete više da se potrudite oko njih da biste ih fascinirali. Tokom celog perioda, jedan Jarac, ali i Škorpija, biće prilično zahtevni, tako da veza sa njom neće proći bez stresa i verovatno ćete morati da se prilagođavate nekim novim okolnostima koje vam neće odgovarati. Vodolije koje su vezi sa nekog drugom Vodolijom najbolje će se zabavljati i naći će zajednički jezik po mnogim pitanjima. Muškarci Vodolije poželeće da budu u društvu nekog tajanstvenijeg predstavnika Zodijaka, na primer Vage ili Raka, ali u drugoj polovini perioda jedan Blizanac mogao bi da bude sasvim solidan partner. Druga polovina avgusta biće nešto povoljnija, jer će se napeti aspekti između mnogih planeta manje odraziti na predstavnike vašeg znaka, zbog čega ćete verovatno biti ne samo tolerantniji nego i spremniji da prihvatite vezu pod uslovima koji od vas zahtevaju da se na neki način "žrtvujete" za partnera.

Zdravlje Moguć hormonski disbalans.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao

Prvi značajniji datumi za vas su 22, 23. i 24. jul, kada će biti faza punog Meseca u vašoj astrološkoj kući tajni, što vama kao vodenom, tajanstvenom znaku savršeno odgovara. U to vreme bićete veoma maštoviti, ideje će sustizati jedna drugu i bićete u prilici da se posvetite nekom svom hobiju, umetničkom ili naučnom radu. Sledeća dva i po dana, kada Mesec bude u vašem znaku, pokušaćete da realizujete svoje ideje. Kao vodeni znak koji uspeva mnoge probleme da reši uz pomoć šestog čula, sada će ta vaša sposobnost doći do izražaja više nego ikada. Mnoge osobe koje doživljavate kao konkurenciju ili su po rangu iznad vas, mogu početi da vam prave probleme, ali uz malo napora uspećete da uh okrenete na vašu stranu, posebno Bika, Vagu ili Devicu. Iako će vas u ovom periodu mnogi hvaliti, vi ćete se ponašati kao da vas za nešto okrivljuju. Ukoliko mislite da ste išta propustili u poslednje vreme, bićete uvereni da je došlo vaših pet minuta da to sada odradite. Veze sa vazdušnim znacima, posebno Vodolijama i Vagama ili sa nekim Lavom mogu vas prilično opterećivati. Tokom većeg dela perioda Strelac i Rak će biti veoma kooperativni i spremni da vam u mnogo čemu izađu u susret. Mlad Mesec 6. avgusta u Lavu donosi mogućnost nesuglasica po mnogim pitanjima, ali ne bi trebalo da obraćate pažnju na to, jer će mnoge kolege biti spremne da vam budu desna ruka u poslu.

Ljubav

Neptun u vašem znaku pojačava želju za romansom, a Mars i Jupiter u Raku potenciraju strastvenost, koja nije baš tako karakteristična za predstavnike vašeg znaka. Pun Mesec već 22, 23. i 24. jula u Vodoliji može doneti manje trzavice u komunikaciji sa ovim znakom ili sa Rakom, a razlog će biti uzajamna ljubomora ili će se dogoditi nešto potpuno suprotno tome - strastvena romansa. Ipak, situacija će se razjasniti u vašu korist krajem perioda kada se Sunce bude približavalo Devici, jer ćete promeniti taktiku, a i partner će shvatiti na koji način može da vas osvoji. Ukoliko ste mladi i od nedavno u vezi ili braku, vodite veoma buran društveni život iako imate potrebu za drugačijim stilom života. Ako ste partner i vi iste profesije, najviše energije ćete ulagati u taj segment života kao i u sređivanje stambenog pitanja. Veze sa Vagom ili Jarcem mogu biti veoma naporne, pogotovo ukoliko traju nekoliko godina ili ste se upoznali na nekom putovanju. Drugi pun Mesec u Vodoliji, ali u konjunkciji sa vašim Neptunom, planetom zanosa, donosi jake emocije i mogućnost pomirenja sa partnerom, pogotovo sa Bikom ili Rakom. Jedna Riba vam je veoma privržena, naročito ukoliko se povremeno viđate na poslu. Trudite se da se maksimalno posvetite partneru i porodici, ali neko mora da trpi, verovatno osoba kojoj je najviše stalo do vas.

Zdravlje Više se odmarajte.
(Izvor: Novosti Zivot plus, conopljanews.net)

Нема коментара:

Постави коментар