MENI

Ljubavni horoskop za avgust 2013

Leto i ljubav - da vidimo kako, prema analizi astrologa, izgledaju stvari u avgustu 2013. godine * Device, prvu polovinu meseca Venera vam donosi šarm na osnovu koga će mnoge osobe želeti da budu u vašem društvu...



Pogledajte i KOMPLETAN HOROSKOP ZA AVGUST

OVAN

Pošto je Mars sve vreme uj Raku vi ste emotivni i ranjivi. To doprinosi da mnogo više menjate raspoloženje što vam se baš i ne dopada. Mesec avgusta ukazuje da Lavovi mogu da vam budu privlačni, a da ćete od sredine meseca postati veoma traženi. Mnogi ljudi smatraće da ste privlačni, a unutar sebe bićete ranjivi više nego to biste hteli to sebi da priznate. Nije isključeno da ćete istovremeno izlaziti sa dve osobe koje su vam zanimljive.

BIK

Mars u trećem polju donosi Bikovima osobe koje mogu da ih zaintrigiraju sa pravim rečima. Nije isključeno da ćete kroz razgovore sa jednom osobom prepoznati emocije. Slobodni Bikovi takođe mogu da se zainteresuju za osobu koju sreću preko posla. Udvarćate vam se Rakovi, Ribe i Škorpije. Pošto Venera ulazi u Vagu vi od sredine mesec bivate otvoreniji za svaki vid novog poznanstva. Ovog trenutka mnogi Bikovi mogu da padnu na romantičan gest osobe kojoj je stalo do njih.

BLIZANCI

Pošto Merkur ulazi u Lava vi postajete otvoreni za kontakte i nova poznanstva. Pošto je Jupiter u Raku vama su najprivačnije osobe koje mogu da vam ponude bilo kakvu vrstu sigurnosti. Za početak nove emotivne veze treba izabrati sredinu meseca, a dotad ćete verovatno biti u kontkatu sa brojnim osobama. Vi ste u fazi kada ćete lako pristati na originalan predlog za izlet, zabavu ili kraće putovanje.

RAK

Uticaj planeta donosi velike promene u vašem životu. Mnogi Rakovi pripremaju se za proširenje porodice ili razmišljaju o zajedničkom životu. Jupiter će vas naučiti kako da vaše osobine iskoristite na najbolji način i osvojite sve ljude svojom senzibilnošću i stavom. Ovaj period donosi prave momenta za razmiljanje o braku ili pravim potezima u odnosu sa osobom do koje vam je stalo.

LAV

Pozitivan uticaj Sunca i Merkura pojačavaju vašu harizmatičnost. Mnogi će želeti da budu u vašem drutvu, li će vaši kriterijumi biti sve veći. Zahtevni ste i ne tako tolenartni. U prvom delu meseca imaćete neočekivano poznanstvo koje će ponajviše zavisiti od vas. Prijateljska baza će vam biti osnova svega, jer ste još uvek pomalo emotivno nestabilni ali će malo ko uspeti da dopre do vas. Vaga može da flertuje sa vama ali ne na duge staze.Niste zaintersovani za prolazne avanture.

DEVICA

Prvu polovinu meseca Venera vam donosi šarm na osnovu koga će mnoge osobe želeti da budu u vašem društvu. Žene Device će se prolepšati, a muškarci će postati zavodnici. Pošto će vaš Merkur biti u polju tajni sve vreme ćete biti misteriozni i nedokučivi za osobe suprotnog pola.Neptun je sve vreme dobro postavljen što vam omogućava da imate harmoničan odnos sa osobom do koje vam je stalo.

VAGA

Sa Marsom u Raku ni u avgistu mesecu partnerski odnosi neće biti laki već promenljivog stanja. Pošto će Venera ući u vaše polje sredinom meseca, bićete u potpuno drugačijoj fazi nego vaš partner. Verovatno ćete pored sebe imati osobu koja ima neke svoje privane probleme zbog kojih je neraspoložena. Sredinom mesec postajete poletni, harizmatični i otvoreni za nove ljubavne veze. Krajem meseca preko prijatelja možete da upoznate zanimljivu osobu u znaku Lava.

ŠKORPIJA

Ulazak Venere u dvanaesto polje u avgustu donisi velika iskušenja za vas. Možete lako da budete sa jednom osobom, a da razmišljate o drugoj. Ili, takođe da gajite osećanja prema osobi koja nije slobodna. Treba da budete obazrivi kome poklanjate emocije jer ste u ovom mesecu ranjivi i romantični. Zbog toga ćete biti nesigurni u ljubavi. Saturn vas tera da sagledate sve situacije ozbiljno, pa i da razmiljate o odnosu sa partnerom najpozbiljnije u poslednjih nekoliko godina,

STRELAC

Merkur u devetom polju Strelčevima donosi ljubav na putu ili osećaj da treba da se sretnu sa nekim važnim ko dolazi sa putovanja. Jupiter u Raku je vaše emocije podigao na potpuno drugačiji nivo, tako da ste požrtvovani i posvećeni osobama do kojih vam je stalo. Venera u Vagi može da vam donese flert sa osobom koja vam se predstavlja kao prijatelj. Slobodni Strelčevi maštaće o romansi na putovanju, pa ako odete na put mogu da vam se dogodi interesantna poznanstva.

JARAC

Mars u polju partnerstva može da vam donese turbulentan odnos sa partnerom, ali isto tako i pritisak od strane osobe sa kojom ste u vezi. Pošto je Saturn u Škorpiji vi niste sprmeni da popustite i sve pamtite, tako da u ovom mesecu treba biti strpljiv i tolerantan. Ako ste u braku ili dužoj vezi, ne dozvolite da međusobne tenzije naruše vaš odnos, jer će krajem meseca situacija početi da biva znatno stabilnija.

VODOLIJA

Sunce i Merkur u sedmom polju donose vam zanimljiva poznanstva tokom predstojećeg meseca. Verovatno ćete osećati privlačnost prema osobi koja je poznata javnosti ili interesantna za mnoge osobe. Neke Vodolije imaće najmanje dve opcije za ulazak u emotivnu vezu, dok će druge imati beskopromisne zahteve. Uran vas tera da kontrirate svima pa i osobama koje vam se dopadaju.

RIBE

Merkur u Lavu može da vam donese zanimljiv poznanstvo preko posla. To čak može biti osoba koja je poreklom iz Crne Gore ili Italije jer je Merkur u Lavu. Vaš Neptun pojačava vaše predstave o drugima tako da ste sve vreme skloni idealizacijama. Naglašeno peto polje ukazuje da ćete u period od narednih nekoliko mesci biti raspoloženiji za zabave i poznanstva na mestima javnog tipa. Rak može da vam ponudi romantičan odnos, dok će Lav ili Blizanac da bude pravi izazov za vas.

Нема коментара:

Постави коментар