MENI

Ljubavni horoskop za jul 2013

Leto već uveliko traje, a jul je tipičan letnji mesec. Šta od njega možete da očekujete kada su u pitanju ljubav, emocije, strasti? Pa, pokušajte da oslušnte glas zvezda, možda vam njihove poruke budu zanimljive...

Pogledajte i: * Ljubavni horoskop zaleto 2013
* Mesečni horoskop za jul
* Dnevni i nedeljni horoskop

OVAN - U vašem znaku ne nalazi se nijedan važan ljubavni asteroid, ali će Juno iz Vodolije, Vesta iz Lava i Venera do 22. jula imati dobar uticaj na predstavnike vašeg znaka. Asteroid Harmonija nalazi se u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa i braka, zbog čega je za većinu Ovnova najvažnije da budu u društvu partnera u koga imaju veliko poverenje. Muškarci Ovnovi tražiće u partnerki oslonac i verovatno će imati želju da budu u vezi sa nekim drugim Ovnom, naročito u prvoj polovini jula ili će zbog Crnog Meseca Lilit, koji je posle dužeg perioda ušao u znak Raka, doživeti romansu na nekom putovanju.


BIK - Asteroid Amor i Nostalgija deluju veoma povoljno na rođene u prvoj i početkom druge dekade znaka. Tokom jula oni mogu da očekuju mnogo prijatnih trenutaka u društvu jednog Raka ili Strelca, moguće i Riba, jer je Crni Mesec Lilit ušao u njihovo astrološko polje komunikacije, pa će većina želeti da što više putuje ili da se viđa sa nekim ko živi u drugom mestu ili u inostranstvu. Oni koji su u braku ili u dužoj vezi verovatno očekuju da im se dogodi nešto veoma lepo, jer ih štiti asteroid Ceres iz Lava koji je simbol novca koji se sliva u njihovu kuću i otići će na jedno lepo putovanje ili će kupiti neku nekretninu u kojoj će uživati zajedno sa partnerom.


BLIZANCI - Crni Mesec Lilit, simbol erotike, izašao je iz vašeg znaka i ušao u Raka, što će aktivirati vaše poslovne veze i kontakte. Tokom jula uspećete da se pomirite s nekim s kim ste možda nekada bili u vezi ili braku, tako da bračni partneri koji su u svađi mogu očekivati pozitivan obrt. Asteroidi Fortuna i Eros u vašem znaku donose mogućnost neočekivanih susreta na nekom putovanju, i to sa osobom u čijem ste se društvu oduvek sjajno provodili. Tokom druge polovine jula konjunkcija Marsa i Crnog Meseca Lilit donosi susret sa osobom koja nosi neku uniformu i prema kojoj nikada niste bili ravnodušni. Majski Blizanci imaće zanimljiv susret sa jednom Vagom u drugoj polovini jula.


RAK - Mnogo toga se odvija nad vašim "nebom", veoma ste popularni kod suprotnog pola, jer je Crni Mesec Lilit ušao u vaš znak. Posle 12 godina, Jupiter je na prvim stepenima vašeg znaka i konjunkcija ove planete raskoši, Marsa i Crnog Meseca Lilit, donosi mogućnost ulaska u brak ili uvećanje porodice, naročito u drugoj polovini jula. Tranzit asteroida Karme preko Device do druge polovine jula rođenima u poslednjoj dekadi znaka donosi romansu sa nekim arhitektom, novinarem ili biznismenom. Dame Rakovi su izuzetno moćne i uticajne i u ovom periodu mogu se zaljubiti u neku Škorpiju, Bika ili Jarca.


LAV - Asteroidi Ceres i Vesta dominiraće tokom jula u vašem znaku, pa ćete biti veoma požrtvovani, pogotovo ukoliko ste dama Lav. Zbog tranzita Marsa preko Blizanaca i Crnog Meseca Lilit muškarci Lavovi u drugoj polovini jula počeće da maštaju o nekoj dami koju su upoznali na moru. Asteroid Karma povoljno će uticati na vredne i radne Lavove, koji će se potruditi da spoje posao i zabavu. Ukoliko ste umetnik ili zbog posla putujete, u drugoj polovini jula očekuju vas nezaboravni trenuci. Asteroid Juno iz Vodolije i dalje deluje izazovno na vas, pa vas predstavnici ovog znaka nimalo ne ostavljaju ravnodušnim.


DEVICA - U prvoj polovini jula asteroid Karma biće u vašem znaku, zbog čega ćete biti jako zadovoljni, jer smatrate da morate da uradite nešto što partner od vas očekuje i što bi mu se svakako dopalo. Dobićete poziv da se sretnete negde na nekom većem skupu sa prijateljima koje dugo niste videli, a koji će biti spremni da vas upoznaju s nekim ko vas već dugo intrigira. Preduzimljivi ste i spremni da uđete u novu vezu ili da se pomirite s nekim ko vam je veoma drag, moguće da se radi o Škorpiji, Jarcu ili Raku. Asteroidi Nostalgija i Amor svojom pozicijom u Biku aktiviraju kontakte sa strancima, tako da ćete verovatno upoznati nekog u inostranstvu ili će do kontakta doći preko neke društvene mreže.


VAGA - Očekujete da vam se javi neko na koga dugo mislite, verovatno jedan Lav ili Blizanac. Ako se radi o osobi koja se ponaša kao da ne zna šta hoće, moraćete da tolerišete njene česte promene raspoloženja, u čemu će vam pomoći asteroid Harmonijom, kojem će se u drugoj polovini jula pridruživi i asteroidi Karma i Lust. Tokom jula bićete jedan od najpopularnijih znakova, jer je u vašem astrološkom polju javnosti Crni Mesec Lilit, zbog čega će dame Vage biti u prilici da upoznaju nekog uticajnog gospodina koji ih neće ostavljati na miru. Jedna Vodolija i dalje ima veliki uticaj na vas, a to pokazuje pozicija asteroida Juno iz vašeg petog astrološkog polja ljubavi.


ŠKORPIJA - Severni i južni mesečev čvor na relaciji vi i partner, odnosno astroloških kuća koje simbolizuju vašu ličnost i partnerske odnose, najdominantniji je i biće podstaknut uticajem retrogradnog Merkura, simbola komunikacije. Ovo je veoma interesantan aspekt koji može da dovede do bezazlenih nesporazuma, uglavnom zbog komunikacije preko interneta, Fejsbuka ili sms poruka. Potrudite se da nađete način kako da se pomirite sa jednim Rakom ili Bikom, jer su vam, uz Jarca, trenutno najvažniji kao partneri. Ribe su vam istovremeno i pomoć i noćna mora, jer nikako da im ispunite želje, a uglavnom i ne znate kako. Ako ste muškarac Škorpija, odvedite ih na neko putovanje u inostranstvo, a ukoliko ste dama, jedan umetnik očekuje da ga primetite.


STRELAC - Zbog Kupidona, asteroida koji vas nikako ne napušta, bićete spremni da mu udovoljite tako što ćete krenuti u aktivan život, jer vas on inspiriše na bezbrojne avanture. Ovo je mesec pun raznih događanja, a vaše erotske sposobnosti biće maksimalno izražene pod uticajem Crnog Meseca Lilit koji će vas iz znaka Raka aktivirati, posebno prema nekom drugom Strelcu ili Ovnu. Asteroid Juno i dalje vas "opseda" u vidu društvene i vesele osobe koju često viđate u nekom kafiću ili u blizini kuće. Ceres i Vesta iz Lava pozitivno deluju na vaše samopouzdanje, jer ćete biti u prilici da se upoznate s nekim ko se bavi sportom ili umetnošću, i ta osoba će vam savršeno odgovarati. I pored veze sa osobom koja vam najverovatnije ispunjava svaku želju, nećete odoleti da ne flertujete sa jednom Ribom ili Vagom.


JARAC - Predstavnici vašeg znaka osećaju se kao da su na pozornici i mnogi im upućuju aplauze. Crni Mesec Lilit, simbol erotskih moći koje na vas neodoljivo deluju kada su Bik, Strelac ili Ribe u pitanju, iz astrološke kuće javnosti i partnerskih odnosa donosi ono što želite - nekom uspeh, a nekom ljubav. Oni koji su u uspešnoj vezi ili braku mogu očekivati da će partner doći do nekog povećeg novca, možda u igara na sreću, što će se pozitivno odraziti na neke zajedničke planove. Ulazak Lusta (požuda) i Karme u vaše deseto polje karijere, označiće novu fazu u vašem životu, pogotovo ukoliko planirate zajednički biznis sa partnerom. Amor i Nostalgija iz Bika ne ostavljaju na miru starije predstavnike vašeg znaka koji su i dalje sentimentalno vezani za nekog s kim su pre izvesnog vremena raskinuli.


VODOLIJA - Asteroid ljubavi Juno već dugo boravi u vašem znaku, ali u ovom periodu situacija će se bitno popraviti, jer će biti aktiviran tranzitnom Venerom sve do 23. jula, kojoj će se tokom prvih dana jula pridružiti i Mars. Dve planete erotike i emocija podsticajno deluju i na Kupidona koji vam šalje bezbroj "strelica", najverovatnije u obliku sms poruka sa ljubavnim sadržajem. Ukoliko ste u prilici da se pomirite sa jednom Vagom u drugoj polovini jula, učinite to jer će na vas, pogotovo ukoliko ste rođeni u januaru, pozitivno uticati ulazak asteroida Karme u ovaj znak. Dame Vodolije biće verovatno emotivno vezane za nekog ko je posvećen karijeri, jer će asteroidi Ceres i Vesta iz astrološkog polja partnerskih odnosa povoljno delovati na njih.


RIBE - Osećate se kao pred nekim životnim zadatkom, jer najveći uticaj na vas ima tranzit severnog i južnog mesečevog čvora koji vam donose nove mogućnosti na ljubavnom planu. Iako se njihov uticaj oseća duži period, ulaskom Jupitera i Crnog Meseca Lilit u znak Raka i obrazovanjem dobrog aspekta sa asteroidom Kironom u vašem znaku, najzad ćete moći da definišete svoje potrebe i probleme na pravi način i da nađete mogućnost kako da ih rešite. Asteroidi Amor i Nostalgija u Biku donose mogućnost romantičnih putovanja zajedno sa partnerom, dok će oni koji su se tek upoznali biti jako raspoloženi da jedno drugom čine ustupke, kao i da imaju maksimalno razumevanje za slabosti onog drugog. Slobodne Ribe mogu ući u vezu sa nekim ko se bavi privatnim biznisom ili ko namerava da se maksimalno posveti karijeri.
(Novosti.rs)

Нема коментара:

Постави коментар