MENI

Prvi „halal“ onlajn seks-šop u Turskoj

Turska je otvorila svoja „elektronska vrata“ islamskom onlajn seks-šopu i postala prva zemlja u muslimanskom svetu s takvom vrstom ponude. Premijer tražio da takve prodavnice budu preimenovane u „prodavnice ljubavi“.

Prva zemlja u muslimanskom svetu koja ima islamski onlajn seks-šop jeste Turska.

Kako prenosi AFP, vebsajt „halal“ seks-šopa reklamira svoje proizvode – kondome, ulja za masažu i parfeme, kao potpuno bezbedne i u skladu sa islamskim normama.

Korisnici sajta mogu putem linka da pronađu proizvode namenjene muškarcima, odnosno ženama.

Sajt sadrži i nekoliko rubrika sa savetima u vezi sa seksom u kontekstu islama kao što su: „oralni seks po islamu“, „seksualno ponašanje po islamu“ i „seksualni život po islamu“.

Anonimni osnivači vebsajta kažu da će njihov onlajn seks-šop pomoći u ispravljanju predrasuda prema islamu, religiji za koju mnogi pogrešno veruju da je protiv seksa.
Islamski seks sop.jpg

„Islam podstiče na seks u određenim okolnostima“, navodi se na sajtu i dodaje da su proizvodi „halal“ seks-šopa u skladu sa islamom.

U Turskoj već duže vreme postoje tzv. „erotske prodavnice“. Prošle godine, premijer Redžep Erdogan tražio je da budu preimenovane u „prodavnice ljubavi“.

Нема коментара:

Постави коментар