MENI

Ljubavni horoskop za mart 2014.

I mart smo otpakovali.Nadamo se - na vaše zadovoljstvo. Proleće, koje je pred nama, trealo bi da znači i budjenje emocija, pretpostavljate kakvih. Ali, kako to izgleda gledano "s neba", iz ugla zvezda? Kakve su njihove ljubavne poruke za mart? Pogledajmo zajedno...



OVAN

Retrogradan Mars u polju partnerstva nije dobar za Ovnove koji su u braku ili dužoj vezi. Nije poželjno da se osvrćete na neka pitanja iz prošlosti, jer je mnogo veća mogućnost za svađu u ovim mesecima. Slobodni Ovnovi upoznaće zanimljivu osobu preko prijatelja ili će shvatiti da prema osobi sa kojom se druže osećaju nešto više.



BIK 

Nekim pripadnicima ovog znaka će posao biti prioritet tokom ovog meseca, dok će drugi mešati ljubav i prijateljstvo. U drugom delu meseca bićete skloni emotivnim idealizacijama. Bikovi koji su u dužoj vezi imaju problem jer Mars ide unazad pa osećajua njihov partner ima probleme o kojima ne želi da razgovara. Slobodni Bikovi flertovaće preko posla.



BLIZANCI

Ulazak Venere u deveto polje može da vam donese romansu na putovanju. Mnogi Blizanci će gajiti emocije prema osobi koji nije trenutno u njihvom gradu. Druga polovina marta je povoljnija za emocije i početak ljubavne veze. Ako ste u dužoj vezi, iza 20. marta može da očekujete unapređenje odnosa ili razgovore o zajendičkom životu i braku.



RAK

Kako Jupitera kreće napred, tako ćete i vi biti odlučniji da napravite velike korake u ljubavi. Vaša godina i dalje traje tako da svaka odluka u ljubavi može da bude dobara. Zbog Marsa osećate nervozu zbog nekih porodičnih odnosa koje vam povremeno kvare raspoloženje. Venera u osmom polju biće pravi izazov za vas jer ćete upoznati osobu koja će vas snažno fizički privlačiti.



LAV

Mnogi pripadnici vašeg znaka deluju nezainteresovano u ljubavi, ali ta situacija će se promeniti u drugom delu meseca. Vi trenutno fantazirate i niste spremni da se borite za svoje snove. Kretanje Jupitera unapred i ulazak Sunca u Ovna budi vas iz uspavane faze i tera na akciju. U drugom delu meseca bićete spremniji da se borite za ljubav, a privlaćiće vas osobe od inicijative.



DEVICA

Sa Venerom u šestom polju nekim Devicama može da se dogodi ljubav preko posla. Od sredine meseca ulazite u fazu kada će vam ljubav biti na prvom mestu. Mnoge Device razmišljaće o braku i zajedničkom životu. Ako ste slobodni, u drugom delu meseca imaćete neobično poznastvo sa osobom koja će vas zaintrigirati svojim nesvakidašnjim pogledom an svet. Udvaraće vas se Vodolija, dok će vas Ribe oduševiti svojom neobičnošću.



VAGA

Venera u Vodoliji nagoveštava nove ljubavne izazove. Pod uticajem Marsa spremni ste za novu inicijativu. Ako ste u braku ili vezi, imaćete učestale rasprave sa partnerom. Treba da imate u vidu da je veoma teško u ovom periodu postići dogovor. Sa Vodolijom može da vam se dogodi ljubav na prvi pogled, dok će sa Ovnovima odnos biti izazovan ali turbulentan. Mnoge Vage odlučiće radikalno da prekinu odnos pod pritiskom jer nisu sprmene na kompromise.



ŠKORPIJA

Samim tim što je Mars u Vagi nazadan, vašem partneru je teško da razume kroz kakva emotivna stanja prolazite. Stalno ste u dilemama i potrebna vam je podrška. Jedna Vodolija privućiće vašu pažnju tokom marta iako će to verovatno biti osoba koja je drugačijeg temperamenta nego vi. Bićete raspoloženi za nove izazove ali ujedno i ranjiviji nego što želite drugima da priznate.



STRELAC 

Prvu polovinu meseca treba iskoristiti za važne razgovore sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste slobodni, možete da oečkujete da ćete razmenjivati razne poruke sa osobama suprotnog pola. Zauzeti Strelčevi od sredine meseca trpeće pritisak od strane porodice kada je u pitanju njihov privatni život. Vodolija i Vaga flertovaće sa vama, a prijaće vam komplimenti.



JARAC

Venera u Vodoliji nagoveštava meseca zanimljivih poznanstva i neočekivanih obrta u ljubavi. Vama će prijati prisustvo osoba koje su drugačijeg karaktera od vas, tako da jedna nestalna Vodolija itekako može da vas privuče. Ako ste u dužoj vezi, Jupiter nagoveštava da je vreme za razmišljanje o braku ili porodici.



VODOLIJA

Venera u vašem znaku donosi vam lep period u ljubavi. Ovo je početak jedne nove romanse ili poboljšanje postojećeg odnosa. Mnoge Vodolije će se zaljubiti, a Vage i Bikovi će vam biti privlačni. Prva polovina meseca donosi vam brojna poznanstva. Krajem meseca možete da imate zanimljive kontakte preko interneta. U drugom delu meseca treba da izbegavate da ubeđujete partnera u vaše stavove.



RIBE 

Venera i Merkur u dvanaetsom polju u prvom delu meseca donose vam tajne ljubavi i romanse. Vi gajite snažna osećanja prema osobi koja ili nije slobodna ili je daleko. Na neki način vam je privlačna ideja da osoba koja vam se sviđa deluje što misterioznije. Istina je da idealizujete osobe koje su vam bliske. Iza 20. marta dolazi bolji emotivni period kada će vam biti jasniji odnos sa osobom do koje vam je stalo.

Izvor: Pressonline

Нема коментара:

Постави коментар