MENI

Sve o vagini, penisu i seksu

Sendi Kajman u knjizi "Sex: 369 Facts To Blow You Away" demistifikuje mnoge stvari i iznosi brojna zanimljiva saznanja iz ove dovoljno intrigantne oblasti * Sperma sadrži kalorije, i to sedam u gramu *  Samo nekoliko mužjaka nema kost u penisu, a konji i muškarci su među njima * I fetus može da ima erekciju * Klitoris ima oko 8000 nervnih završetaka * Stidne usne mogu da budu dugačke između dva i šest centimetara...


Od svih naroda, prema istraživanjima, Grci najčešće imaju seks - čak 87 odsto tvrdi da imaju odnose jednom nedeljno

SEKS I POSAO

Naučnici Univerziteta u Kaliforniji otkrili su da muškarci koji pomažu u kućnim poslovima imaju duplo više seksa.

NAJČEŠĆI ORGAZMI

Istraživanja pokazuju da najveći broj ženskih orgazama za sat vremena iznosi 134, a najveći broj muških orgazama šesnaest.

REKORDERKA

Ruskinja Tatjana Koževnikova je svetska rekorderka u dizanja utega vaginom.

DUPLI KONDOM VEĆI RIZIK

Stavljanje dva kondoma na penis ne osigurava dodatnu zaštitu već povećava šansu da on pukne.

TESTIS

Jedan testis uvek visi malo niže od drugog- da se ne bi sudarali dok muškarac hoda.


PENIS

Neki muškarci se rađaju sa dva penisa. Ta anomalija, sa kojom se rađa jedan od šest miliona muškaraca, se zove difalija.

Pušenje nije štetno samo za vaša pluća i respiratorne organe, već i za vaš penis - utiče na veličinu loše, veoma loše - može da ga skrati za čitav centimetar!

Samo nekoliko mužjaka nema kost u penisu, a konji i muškarci su među njima.

I fetus može da ima erekciju.

VAGINA

Stidne usne mogu da budu dugačke između dva i šest centimetara, što je znatno veći raspon nego što se očekivalo. Ovo je otkrila studija objavljena devedesetih godina u časopisu “American Gynecology”, a svi ginekolozi složiće se kako ne postoji dobar medicinski, higijenski ili estetski razlog zbog kojeg bi žene bile nezadovoljne izgledom svoje vagine.

KLITORIS

Klitoris ima oko 8000 nervnih završetaka. On je, skoro isključivo, ogdovoran za ono što će prosečna ženska osoba nazvati dobrim seksom. A kako i ne bi, kada ovaj malecni deo vagine sadrži na hiljade nervnih završetaka koji će je dovesti do orgazma. Takođe, interesantan je podatak da klitoris ima duplo više nervnih završetaka od penisa.

Postoje klitorisi veći od nekih penisa – 1744. godine, ser Edvard Houm opisao je ženu sa Antila čiji klitoris je, u trenucima uzbuđenja, bio dugačak 7,5 cm i deblji od palca. Negde u isto vreme, švajcarski biolog tvrdio je da je otkrio ženu čiji je izvor zadovoljstva merio robusnih 17,5 cm, i koji ga je, kako je zapisao, podsećao na guščiji vrat.


SPREČAVANJE TRUDNOĆE

U antičkoj Kini smatralo se da pijenje žive posle seksa može da spreči trudnoću.

BIOLOGIJA I PLODNOST

Na biološkom nivou muškarci kod žena uočavaju njenu plodnost. Zato su velike grudi, tanak struk i širi kukovi ono što čini mladu, plodnu i zdravu ženu.

Нема коментара:

Постави коментар