MENI

Horoskop za avgust-kolovoz 2014.

Još jedan letnji mesec, avgust, nosi sa sobom razne izazove. Ali, podsetimo da je Jupiter, planeta inostranstva i putovanja, srećnih okolnosti, duhovnosti i prosperiteta, posle 12 godina, već (16. jula) ušla u Lava, što je znak kreativnosti, sporta i ambicije. Ovaj uticaj najviše će osetiti martovski Ovnovi, julski Lavovi i januarske Vodolije, kojima se može ukazati više mogućnosti za napredovanje u karijeri, naročito ako se bave umetnošću ili sportom. Ako vam je ascendent, osa četvrte, sedme ili desete astrološke kuće u znaku Lava, narednih godinu dana očekuje vas ulazak u brak, uvećanje porodice, profesionalna satisfakcija...



Jupiter, simbol optimizma i entuzijazma, zadržava se oko godinu dana u jednom znaku, pa za 12 godina obiđe ceo zodijački krug. Njegov uticaj naglašen je u Strelcu, Ribama, Biku, a oslabljen u Blizancima, Devici i Škorpiji.


OVAN


Ona: Marsovi izazovni aspekti doprinose da ste jako razdražljivi i skloni konfliktima. U ovom periodu ne trpite bilo kakve savete, a vreme je da naučite kako da kontolišete svoju impuslivnost. Zbog ishitrenih reakcija možete da unazadite odnose sa osobama koje su vam bliske.  Drugi deo meseca je značajniji u poslovnom smislu, kada možete da očekujete da ćete razrešiti sva pitanja koja niste mogli. Porasli su vam kriterijumi u ljubavi.

On: Mars u osmom polju stavlja vas na prekretnicu pa ste u periodu kada ste između dva živona puta. To vam ne pada lako jer prolazite kroz fazu kada vam sve smeta i imate potrebu da se raspravljate sa bliskim osobama. Sredinom meseca imaćete i suočavanje sa prošlošću. Emotivno burno reagujete na sve što vam se dešava pa je poželjno da se ne upuštate u velike diskusije. Odnosi sa Lavovima će vam biti izazov, ali turbulentni, dok ćete sa Devicama i Blizancima odlično sarađivati na poslu.

BIK


Ona: Planete u četvrtom polju uče vas kako da razrešite porodične probleme i prestanete tvrdoglavo da se postavljate prema bliskim osobama. Venera koja ulazi u Lava tera vas da se osamostalite kako u privatnom, tako i u poslovnom smislu. U ovom mesecu biće vam teško da pravite kompromise, a biće neophodni, pa čak i na poslu, ako želite da napredujete. Ako ste u braku, pred vama je meseca rasprava, pa je potrebno da se suzdržavate od beskorisnih konflikata.

On: Mars u Škorpiji svakoga dana tesira vaše granice izdržljivosti i strpljenja. Ako ste u braku ili imate poslovno partnerstvo, biće vam teško da održite odnose u harmoniji. U porodici će biti intenzivnijih razgovora i pokušaja da se reši stambeno pitanje. Vi imate potrebu da se osamostalite, preselite ili započnete samostalan biznis. Drugi deo meseca je povoljan za novac.

BLIZANCI


Ona: Planete u trećem polju iskorisićete za brojne oregovore i završavanje papirologije. Očekuju vas brojni kontakti, nova poznanstva i ubeđivanja na poslu. Mars vas podseća da na poslu odnosi nisu harmonični, pa će vam biti potrebno da se suzdržavate od konflikta. Pred vama je iscrpljujući period sa brjonim obavezama i telefonskim pozivima. Drugi deo meseca rezervisan je za porodična pitanja i rešavanje stambenih pitanja.

On: Prolazak Merkura kroz treće polje donosi vam oštar jezik i potrebu da otvoreno porazgovarate sa svima šta mislite. Na poslu ćete zbog toga imati pojačane konfrontacije. Ako sarađujete sa Škorpijama, odnos će biti otežan. Mars vas podseća da treba da poradite na svom načinu ishrane i prekontrolišete svoje zdravlje. U prvom delu meseca treba da preispitate svoje stavove i popustite u odnosu sa osobama koje su vam važne.

RAK


Ona: Planete u Lavu čine vas koncentrisanim na zaradu i promenu posla. Mnogo toga će se promeniti na vašem radnom mestu, a sa Lavom možete da dogvorite novi poslovni angažman. Drugi deo avgusta je odličan za pregovore i potpisivanje papirologije. Suočavate se sa novim poslovnim izazovima i moraćete da promenite pristup. Vodite računa kome pozajmljujete novac. Dobar je perod za kraća putovanja.

On: Istaknuto drugo polje otvara vam nove finansijske mogućnosti. Planete u Lavu ukazuju na nov poslovni period u kome ćete morati drugačije da pristupite na radnom mestu ako želite da napredujete. Moguća je saradnja sa inostranstvom, ali i sa Crnom Gorom. Novi poslovni ciklus je počeo i trajaće narednih godinu dana. Važno je da shvatite da je taj period povoljniji za zaradu novca nego što je bio prethodni od godinu dana.

LAV


Ona: Planete u vašem prvom polju navode vas da budete u akciji i imate brojne ideje kako biste želeli da preuredite svoj život, ali pod uticajem Marsa mnogo toga se komplikuje. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaju porodične probleme ili brige oko stana, koje vas muče. Merkur nagovešata da od sredine meseca ulazite u povoljniji finansijski period kada je izvesna veće zarada. U drugom delu meseca imaćete otežanu komunikaciju sa osobama iz okruženja. Položaj planeta vam ne dozvoljava da sagledate da niste uvek u pravu.

On: Planete u vađem znaku ukazuje da je vaš ego naglašen, pa vam je bitno da budete zadovoljni u svemu što radite. Imate daleko veća očekivanja i imate potrebu češće da namećete ljudima da ste u pravu. Na poslu je dobar trenutak za dokazivanje, a u odnosu sa bliskim osobama treba da probate da "spustite loptu". Marsa vam komplikuje porodične odnose, kao i situaciju sa stanom. Svakako nije period za kupoprodaju bilo kakvog objekta. Tokom avgusta ćete imati znatno bolju zaradu.

DEVICA


Ona: U prvom delu meseca bićete prilično zatvoreni i tajnoviti prema drugima. Veoma ste osetljivi i niste još uvek otvoreni za razgovore o tome kroz šta prolazite. Potrebno vam je više vremena za sebe, jer dinamičniji period počinje sredinom avgusta kada Merkur nagoveštava pozitivne preokrete. Treba da budete oprezni sa finansijskim ulaganjima. U fazi ste kada ste raspoloženi za rasprave sa ljudima, što može samo da proizvede kontra efekat. Partner će vam zamerati da ste ga zapostavili.

On: Merkur u Lavu ukazuje da ste trenutno u fazi ličnog preipitivanja. To vam donosi pojačanu sumnju u svoje mogućnosti,a  nije isključeno da posustajete prilikom donošenja odluka.  Ranjivi ste i senzitinvi. Ova faza u kojoj ste sada nalazite prolazi do sredine meseca, kada ćete osetiti novu pokretačku energiju. Zbog Marsa imate otežanu bilo kakvu komunikaciju, pa je najbolje da se suzdržavate od suvišnih komentara. Nije isključeno da ćete biti kritikovani od strane najbližih osoba.

VAGA


Ona: U prvom delu avgusta bićete zauzeti poslovnim obavezama. Pozicija Marsa uči vas kako da budete obazirviji prema finansijama. Ako ne budete bili racionlani, imaćete gubitke. Drugi deo meseca donosi vam više druženja i kontakata. Možete da se oslonite na podršku jednog Lava. Venera i Mars u kavadratu donose vam zategnute odnose u ljubavi, pa nije poželjno da počinjete vezu u drugom delu avgusta. Skloni ste brkanju osećanja ljubavi i prijateljstva.

On: Venera u Raku podseća vas da treba da budete odgovorniji na poslu. U ovom mesecu treba biti oprezan sa finnaijskim ulaganjima, jer saradnja sa Škorpijom može da bude izazov ali da donese i gubitke. U drugom delu avgusta imaćete veću podršku prijatelja i skloni ste slušanju saveta od strane pogrešnih osoba. U ljubavi možete da prolazite kroz ljubomorne scene jer će partner biti netrpeljiv, naročito od sredine meseca.

ŠKORPIJA


Ona: Mars u vašem znaku stvara vam se oseća da treba da sprovedete sve planove u delo i ova pokretaška energija ruši sve pred sobom. Međutim, loši aspekti stvaraju vam ogromnu nervozu i proizvode nerazumevanje za vaše potupke. Imaćete utisak da se od vas zahtevaju nerealni zahtevi na poslu. Treba da imate u vidu da ste trenutno vi u poziciji da preokrenete situacije kako vam odgovaraju, jer Mars daje neverovatnu moć transformacije.

On: Mars u prvom polju testira vaše strpljenje, što se najviše ispoljava na poslu. Imaćete česte nesporazume i konflikte sa osobama sa kojima sarađujete, jer niste sprmeni za prilagođavanja. Mars upozorava da promenite način života i ishranu i poistanete aktivniji. Ovo će vas svakako pokrenuti na akciju i biće vam podsticaj da promenite situaciju na poslu. Ne zaboravite da vas Mars podseća da ništa nije nemoguće i da ste trenutno jači od bilo kog znaka u zodijaku.

STRELAC


Ona: Planete u devetom polju pružaju vam potpuno novi uvid i pogled na svet. Mnogo toga se menja u vašim stavovima i spremni ste na velike odluke koje će vam promeniti život. Iskoristite period za kontakte sa inostranstvom i usavršavanje. Drugi deo meseca je povoljniji u poslovnom smislu jer ćete ostvariti nove kontakte. Za vas je ovom periodu najbitnije da ne budete statični. Mars vam odnosi potpuno nov emotivni ciklus u kome ćete biti ne samo taktični, nego i misteriozni.

On: Istaknuto deveto polje probudilo vas je iz uspavanog stanja i pokrenulo na inicijativu. Ovo je period planiranja putovanja i usavršavanja. Ne bi bilo loše da upišete neki kurs kako biste usavršili svoje znanje. Avanturistički ste raspoloženi i imate potrebu da se krećete. Ne prija vam dugo da budete na jednom mestu. Mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju o preseljenju ili dužem boravku u inostranstvu.

JARAC


Ona: Planete o osmom polju dopirnose da imate veće životne prohvete i želite lagodnije da živite. Nešto se promenilo u vašem životnom pristupu i ne želite da odustanete od toga što smatrate da zaslužujete više nego drugi. Magnetični Mars u Škorpiji donosi vam uzbudljivo poznanstvo preko prijatelja. Merkur pogoduje putovanjima u drgom delu meseca, ali i konatktima sa inostrasnim firmama.

On: Osmo polje kroz koje porlaze planete pojačavaju vaše šanse da rešite pitanje nasledstva. Imate drugačiji pritup finansijama i usvajate novi sistem vrednosti. Prijaju vam pažnja i gestovi bilo koje vrste. Od strane prijatelja doživećete interesantne gestove, a možete čak i da zaljubite u osobu koja vam se predsavlja kao drugarica.

VODOLIJA


Ona: Burna pozicija plenata u Lavu čini vas još više egocentričnom i nepopustljivom u bilo kakvim odnosima. Svesni ste da imate uticaj na osobe koje srećete, što se ponajviše odnosi na muškarce. Na poslu ulazite u tirbulentan period kada je potrebno da se suočite sa prekrekama i usponima i padovima ako želite da nepredujete.

On: Neverovatna kombinacija planeta za vas predstvaljaju pravi izazov. To će se ponajviše odraziti na posao gde vi uz veliku muku stvarate svoj novi svet koji gradite iz pepela. Ovo će vam doneti razne poteškoće i prevazlaženje granica sopstvenih mogućnosti. Ipak, priznajte da vam pomalo prija iskušenje da razmatrate kaoliko možete da izdržite. Ovo je period poslovne transformacije. Osobama suprotnog pola ste izutno privlačni, ali komplikovni.

RIBE


Ona: Zanimljiva pozicija Marsa i Neptuna utiče na vas tako da se događaju magnetični momneti. Delujete veoma privlačno i čarobno na ljude koje srećete. Ovo je mesec novih poslonvih izazova i prihvatanje različitosti mišljenja među kolegama. Imate velike ideje i volite da mislite da ste stalno u pravu, ali vas planete u Lavu uče kako da na dostojanestven način uradite ono što je najbolje za vas.

On: Magnetičan položaj Neptuna stvara vam prilike za situacije koje će vam izmeniti život. Sve što ste nekada posmatrali u nestvarnim filmovima, može da se dogodi baš u vašem životu. Iskoristite mesec avgusta da iskušate svoje šanse na poslu. Radićete više projekata istovremeno, a uz podršku Maras reklo bi se da možete sve što želite, samo toga treba da se prisetite, jer vaš Neptun ipak malo više sanjari čak i na javi.

Izvor: Pressonline, Press RS

1 коментар:

  1. Погледни в бъдещето с астро прогнозите на AstroPro.bg. Ние ще ти помогнем да намериш отговора на всеки един въпрос. Опознай себе си чрез астрологията. Открий твоя характер, съвместимост, любов. Кои са щастливите ти дни. Нумерология и хороскопи за деня, в който си роден.Нека твоята звезда свети най-ярко! В астрологията и хороскопите, всеки зодиакален знак представлява характер, тенденция, която засяга всяко небесно тяло в него. Планетите изразяват това, което се случва.Таро Карти

    ОдговориИзбриши