MENI

Ljubavni horoskop za septembar 2014.

Foto: imagerymajestic/ freedigitalphotos.net
Septembar je počeo. Pritom su se, u agustu, posle tri decenije "spojili" Mars - simbol akcije, erotike i muškog principa i Saturn - planeta ambicije i odgovornosti, pesimizma i kašnjenja, obrazovavši konjunkciju u Škorpiji. Ovaj aspekt, jedan od najtežih, traje do sredine septembra. Opšti savet je, u skaldu sa tim, da do 13. septembra "spustite loptu", odnosno da ne insistirate po svaku cenu na ispravljanju "krivih Drina" i rešavanju nagomilanih problema u odnosu sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.



 

OVAN

 Prve dane meseca ćete i dalje biti razdražljivi i skloni radiklanim potezima u ljubavi. Privlače vas osobe koje su suprotnog temperamenta nego vi, kao i novi izazovi u ljubavi. U drugom delu meseca ljubav ćete posmatrati sa mnogo više distance, jer ćete posmatrati detalje u odnosu koji vam je važan. Mnogim Ovnovima ljubav može da se dogoid na poslu. Biće vam privlačne Device i Vage.

BIK

 Prelazak Marsa preko Saturna doneo vam je neverovatne susrete, kako one gde postoji razlika u godinama, tako one iz prošlosti. Venera u Devici može lako da vam donese zaljubljivanje. Možete da osetite fatalnu privlačnost prema osobi koju ste upoznali na mestu javnog tipa. Device će vam biti zanimljive, a Strelčevi izazovni ali i neshvatljivi.

BLIZANCI 

Merkur u petom polju donosi vam više od jedne prilike za ljubav. Mogu lako da vam se dogode najmanje dve osobe koje vam se dopadaju. U fazi ste kada ste otvoreniji za poznanstva i novu ljubav. Jupiter Blizance u dugim vezama podseća da je vreme da ozvaniče odnos u kome se nalaze. Privlačni su vam Lavovi i Vage. Uz to može da vam privuče i jedna taktična Devica.


RAK

 Venera u trećem polju donosi vam romantične razgovore i ljubavne SMS poruke. Možete da očekujete slatkorečiva obećanja i laskave izjava tokom meseca. Međutim, postoji jedna Škorpija koja vas neodoljivo privlači. Jarac može da vam ponudi emotivnu stabilnost koja i nije tako loš izbor za vas u ovom periodu.

LAV

 Jupiter u vašem znaku povoljno deluje na ljubav, pa mnogi Lavovi ili su se zaljubili ili pripremaju zajednički život ili venčanje. Ako ste slobodni, što je manje moguće, jedan Strelac itekako može da vam privuče pažnju. Zbog Saturna ste rezervisani u bilo kakvim odnosima, ali vas Jupiter podseća da je došlo vaših pet minuta. Prepustite se plimi emocija koja dolazi.

DEVICA 

Venera koja obasjava vaš znak čini da se osećate veoma privlačno. Mesec septembar je period koji vam donosi ljubav i zaljubljivanje. Imaćete mnoštvo susreta i sastanaka. Lep je momenat za početak nove emotivne veze, jer će se mnoge osobe truditi da vas bolje upoznaju. Drugi deo meseca donosi vam veliku nervozu, pa ćete biti skloniji konfliktima.

VAGA

 Venera u polju tajni donosi vam razne intrige u ljubavi. Vaša sposobnost procene osoba suprotnog pola biće umanjena. Najbolje je da se ne upuštate u afere i rizične ljubavne veze. Mars koji ulazi u Strelca donosi vam zanimljivu komunikaciju sa osobom vatrenog znaka. To može da bude dopisivanje ili susret na kraćem putovanju. Izdržite pritisak emocija koji trenutno osećate jer nije sve tako komplikovano kao što vam se čini.

ŠKORPIJA

 Mars koji je još uvek u vašem znaku utiče da ste magnetični za osobe suprotnog pola. Iako niste emotivno stabilni, predstvaljate pravi mamac za osobe suprtnog pola. Venera ukazuje da ćete u predstojećem mesecu mešati ljubav i prijateljstvo. Udvaraće vam se Device. Preko prijatelja možete da očekujete zanimljiv susret ili poznanstvo.

STRELAC

 Više akcije na ljubavnom planu biće od sredine meseca jer Mars donosi nova uzbuđenja. Flertovaćete sa Ovnovima i Vagama. Preko prijatelja možete da ostvarite zanimljivo poznanstvo, kao i da osetite emocije prema nekome ko vam je već bio prijatelj. Nova emoctivna veza slobodnim Strelčevima može da se dogodi u drugom delu meseca.

JARAC 

Venera u devetom polju nagovešata ili ljubav na putovanju, kao i možda drugi brak. Zauzeti Jarečvi mogu lako da se odluče na putovanje sa voljenom osobom. Biće vam zanimljive Device, kao i Škorpije koje poznajete iz prošlosti. U ovom mesecu bićete mnogo više rezevisani u ljubavi, jer ćete proračunati svaki partnerov potez koji vam ne odgovara.

VODOLIJA

 Zbog uticaja planeta iz Škorpije svi odnosi koje imate su komplikovani. Vaša priroda se menja, brzo se emotivno hladite, a imate sve manje strpljenja. Za neke zauzete Vodolije ovo će biti lekcija o ozbiljnosti jer će biti momenat kada treba da se prihvati veća odgovornost za voljenu osobu. Ovo je takođe period sagledavanja ličnih grešaka iz prošlosti, pa i na emotivnom planu.

RIBE

 Venera i Sunce ukazuju da će Ribe imati više prilika za ljubav. Radi se o osobi koja je atraktivna ili poznata javnosti. Ako ste u stalnoj vezi, vaš partner će mnogo obazrivije posmatrati svaki vaš potez, a u drugom delu meseca postati i neodlučan. Nemojte da dozvolite da proračunatost prevalda u vašem emotivnom odnosu. Devica i Vage će vam biti interesantni u ljubavi.

Izvor: Pressonline.rs

Нема коментара:

Постави коментар