MENI

Ljubavni horoskop za decembar 2014.

Foto: imagerymajestic/ freedigitalphotos.net
I tako, eto nama i poslednjeg meseca u godini. Decembar ume da bude opuštajući, a na emotivnom planu sem svodjenja računa može doneti i nove izazove i inspiracije, zbog kojih, jednostavno, ne treba sedeti skrštenih ruku. Naprotiv. Uostalom, i astrolozi se sa tim slažu...


Ovan

Prijatna putovanja.
Ljubav: Vladavina Strelca uvodi vas u romantičan period. Ako novogodišnju noć dočekujete u inostranstvu, nije isključeno poznanstvo, a to čeka i one koji će intenzivnije izlaziti. Iako ćete biti napeti, veze time neće biti narušene. Savet: Setite se onih koje niste dugo ni videli ni čuli.


Bik

Vrlo ste energični.
Ljubav: Emotivna ulaganja vratiće vam se dvostruko. Nova poznanstava mogla bi brzo da prerastu u iskrenu ljubav. U dugim vezama pojaviće se želja za novim zbližavanjem. Raščistićete s dilemama i prepustiti se dešavanjima bez opterećenja.
Savet: Zaboravite na brige i otputujte negde!


Blizanci

Više se odmarajte.
Ljubav: Bićete rastrzani između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Unutrašnju ravnotežu neočekivano će narušiti novo poznanstvo ili telefonski poziv bivše ljubavi. Mučiće vas moralno pitanje – ostati veran ili učiniti nešto otkačeno i neobavezujuće.
Savet: Umor nemojte lečiti pasivnim, nego aktivnim odmorom.


Rak

Budite strpljivi.
Ljubav: Ako ste od nedavno u vezi, imate utisak da niste napravili dobar izbor. Razlike među vama sve će više dolaziti do izražaja. Ne požurujte dešavanja, već se strpite. Možda će početi da vam se sviđa ono što vas je u početku odbijalo.
Savet: Tokom praznika pazite koliko i šta jedete.


Lav

Bićete zaljubljeni.
Ljubav: Na pomolu su nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke biće povećane. Mnogi pripadnici vašeg znaka, pa čak i oni najnemirniji će biti spremni za brak. Zaljubljeni će planirati venčanje, prolaziće kroz srećan period ili će čekati prinovu.
Savet: Pripazite se od iscrpljenosti zbog stresa.


Devica

Poslovni uspeh.
Ljubav: Zavisno od toga šta želite, to ćete i dobiti. Usamljeni će biti nagrađeni pojavljivanjem srodne duše koja će osvojiti njihovo srce. Ako ste u vezi, vaš odnos će krasiti dobra komunikacija – vi i partner imaćete mnogo dodirnih tačaka.
Savet: Priuštite sebi putovanje s partnerom.


Vaga

Jako ste ambiciozni.
Ljubav: Planete upozoravaju na zablude, haos u komunikaciji i negativan uticaj prijatelja i javnosti na vaš ljubavni život. Potrudite se da probleme rešavate čim se pojave – ne čekajte da se nagomilaju. Samci će nekoga upoznati u novogodišnjoj noći.
Savet: Rasteretite se u dobrom društvu.


Škorpija

Briljirate idejama.
Ljubav: Predstoje vam romantični susreti, strastveni dodiri, a možda i nova ljubav. Jaki planetarni uticaji će vam pomoći da se istaknete, nekoga zavedete i dobijete potvrdu svojih kvaliteta. U dugim vezama očekuje vas poboljšanje na erotskom planu.
Savet: Poradite na kvalitetnijoj komunikaciji s partnerom.


Strelac

Ljubav: Vaš hod, pogled i govor će imati velike doze seksepila, pa će biti povećan broj udvarača. Vaše samopouzdanje učvrstiće povoljan razvoj prilika. Porukama i razgovorima ćete doprineti čvršćoj vezi ili razvoju nove ljubavi.
Savet: Na vreme kupite poklone voljenim osobama.


Jarac

Pratite intuiciju.
Ljubav: Privlačiće vas tajanstvene osobe, pomalo nejasne i nedorečene situacije, a mogli biste se naći i u zagrljaju zauzete osobe. Od 11. decembra ulazite u odličan period koji će raščistiti vašu emotivnu situaciju. Neki će pronaći novu ljubav.
Savet: Neka vam intuicija bude vodič u ljubavi.


Vodolija

Jako ste društveni.
Ljubav: Iako će biti ljubavnih blokada koje vas sprečavaju da se zbližite sa simpatijom, ništa nije izgubljeno. Vladavina Strelca označava prekretnicu, pa novogodišnji doček može da se završi novim poznanstvom ili buđenjem strasti s onim ko vam se sviđa.
Savet: Proslavite Novu godinu u što većem društvu.


Ribe

Omiljeni ste i popularni.
Ljubav: Nećete moći ni da pomislite na samoću jer ćete biti omiljeni i često će vas pozivati u društvo i na žurke. Zbog događaja na emotivnom planu decembar će mnogima ostati u lepom sećanju. Novogodišnja noć donosi poznanstvo!
Savet: Iznenadite partnera lepim, ali originalnim poklonom.
Autor: cosmopolitan.hr

Нема коментара:

Постави коментар