MENI

Google otkrio šta smo najviše pretraživali u 2015. godini

Nesreća i veliki pad bivše NBA zvezde Lamara Odoma najtraženija je tema na internet pretraživaču Gugl u 2015. godini, saopštila je ta kompanija. 
HebiFot / Pixabay

Odom je takođe najtraženija osoba na internetu u 2015. godini, a iza njega su bivša ultimat fajt šampionka u bantam verziji Ronda Rouzi, kao i Kejtlin Džener, bivši tast Lamara Odoma, koja je ove godine promenila pol.

On je u oktobru pronađen bez svesti na podu javne kuće u Nevadi. Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa je pao u komu jer je koristio alkohol, kokain i seksualne stimulante.

Interesovanje za Odoma zasenilo je smrtonosne napade u Francuskoj u januaru na satirični magazin Šarli Ebdo, ali i igricu za mobilne telefone "Agar.io".

Saga o Odomu privukla je i one koji nisu ljubitelji sporta, pošto je on 2009. godine bio oženjen rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan.

U SAD iza Odoma ostali su filmovi "Park iz doba Jure" i "Američki snajperista".

Gugl svake godine objavi istraživanje o najtraženijim temama i ličnostima na internetu i obrađuje dva od svaka tri pretraživanja u svetu.

Čini se da tragedije privlače mnogo pretraživanja na internetu, pošto je prošle godine najtraženija tema bilo samoubistvo glumca Robina Vilijamsa.

Нема коментара:

Постави коментар