MENI

Horoskopski znaci kao bračni partneri

Mada to zavisi i od izbora partnera, u braku će najviše uživati Rakovi, Ribe i Vage jer su za njega prirodno predodređeni. Vodolije i Strelci žude da zadrže slobodu.
Pixabay

Ovnovi su u braku sebični, ali i strastveni

Pripadnici ovog znaka obično su dobri partneri. Njihova ljubav ne bledi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini problem se javlja ako prosude da partneru po svojim merilima nisu na prvom mestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samima daje.

Bikovi su pouzdani, ali i pomalo posesivni

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja prijatnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da uradite i definitivno su ljudi na koje možete da se oslonite. Jedino na šta su Bikovi izuzetno osetljivi je mogućnost bračne nevere, pa često reaguju posesivno.

Blizanci pružaju lepe trenutke, ali i potenciraju svađe

Pripadnici ovog znaka s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sledbenici društvenih normi i o svemu su spremni da se dogovore s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanja ljubav i pažnja. Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.

Rakovi najbolje funkcionišu u braku i porodici

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vredni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najviše im prija i osnivanje sopstvene porodice. Problem se ponekad javlja jer žele da usreće sve oko sebe. Nužno je da nauče da se opuste i prepuste partneru da ponekad odlučuje i sam se pobrine za nešto.

Lavovi ulažu veliki trud u odnos

Pripadnici ovog znaka u potpunosti žele da uživaju u braku i zato će se svim silama potruditi da takav i imaju. Od savršenog venčanja, do organizacije bračnog života, oni će svu svoju pažnju posvetiti detaljima. Partneru će pružati podršku da ostvari sve svoje poslovne ambicije i funkcionisaće ne samo kao partner, već i najbolji prijatelj. Ipak, često će partneru nametati svoje stavove, posebno jer teže odnosima u kojima su oni dominantni.

Device žele da budu iznova osvajane

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki "sitničari" očekivaće da u dobrom braku postoje pravila koja oba partnera moraju da poštuju. To će im pružiti osećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati i od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

Vage su spremne na brojne kompromise

Pripadnici ovog znaka će se u braku osećati potpuno i ispunjeno, pa će čak i "procvetati". Ipak ravnotežu braka i ostalih sfera života moraju da izbalansiraju, a vrlo je važno da zadrže svoja interesovanja i slobodu. U ime bračnog mira spremni su na puno kompromisa, a najvažnije im je da se o svemu puno razgovara. Iako su vrlo nežni i predani, ponekad će se duriti kako bi naveli partnera da malo obigrava oko njih i tako dokaže svoju ljubav.

Škorpija radi sve da ne nastupi rutina

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos, Škorpije će uložiti sav svoj trud i vreme, a za to im je bitno da imaju partnera koji voli da igra igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi da prave probleme kako bi ga trgnuli i vratili se u strastven odnos.

Strelci i u braku žele svoju slobodu

Pripadnicima ovog znaka izuzetno je važno da u braku budu s nekim ko je jednako aktivan kao i oni, ali i da imaju zajednička interesovanja i bogat društveni život. Ako im se ostavi dovoljno prostora i vremena, biće najbolji partneri na svetu. Isto to će omogućiti i svom partneru, pa je za njih najbitnije da se venčaju s onim s kim dele životne stavove.

Jarčevi će partnera staviti na prvo mesto, ali imaju puno očekivanja

Pripadnicima ovog znaka treba puno vremena da se uopšte odluče za brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća "testiranja", dobiće dugo očekivanu nagradu. Uporni i vredni Jarčevi brinuće se o kući, partneru ali i poslu jednakom merom. Zbog toga bi mogli da budu iscrpljeni, a predbacivaće partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

Vodolije su u braku najverniji, ali i netipični supružnici

Od celog Zodijaka, Vodolije su znak koji je najviše odan i veran u braku, osim činjenice da će imati problema s prihvatanjem uloge supružnika i svega što ide s tim. Kako ne vole zapisan raspored i obaveze, insistiraće na sopstvenoj slobodi i time nesvesno nanositi bol partneru. Osnovno što moraju da nauče je kako zajednica funkcioniše, jer bez toga nikad neće biti potpuno srećni u braku.

Ribe su u braku opuštene i predane
Pripadnici ovog znaka vrlo su dobri za život u dvoje, a srećnici koji budu s njima u braku, uživaće u obilju nežnosti, lepih gestova i komplimenata. Spremni su da udovoljavaju partneru u svakom pogledu, ali upravo zbog toga nastaje problem. Treba da nauče da budu sebičniji i povuku granicu u ugađanju porodici i deci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

1 коментар:

  1. Била сам повређена и сломљена када се пре 7 месеци десио велики проблем у мом браку, између мене и мог мужа. толико страшно да је случај однео на суд за развод. рекао је да више никада не жели да буде са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу кроз много бола. Покушао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. И потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. И тако сам једне вечери, враћајући се са посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Дакле, објаснила сам му све ствари, а он ми је рекао да је једини начин да вратим свог мужа да посетим чаробњака ради чаролије, јер је и њему то заиста успело. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам његов савет. Затим ми је дао имејл адресу чаролије коју је посетио. (драпата4@гмаил.цом) Дакле, следећег јутра сам послала пошту на адресу коју ми је дао, а чаробњак ме је уверио да ћу добити мужа за три дана. Каква невероватна изјава!! Никад нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда ме је два дана, тако изненађујуће, назвао мој муж који ме није звао последњих 7 месеци да ме обавести да се враћа. Тако невероватно!! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и за бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ точка. Зато ћу вам саветовати, ако имате проблема, контактирајте ДР АПАТА, можете га контактирати и путем гмаил-а: (драпата4@гмаил.цом) или путем ВхатсАпп-а или Вибер-а на: (+66 81 302 8552).

    ОдговориИзбриши