MENI

Ljubavni nedeljni horoskop: 18-24. avgust 2014.

Foto: imagerymajestic/ freedigitalphotos.net
Ljubav i partnerski onosi, prema prognozi astrologa, za sledećih sedam dana, ali i novac i obaveze, zdravlje i lepota. Sigurni smo da će vas interesovati. Zato, zavirimo u poruke zvezdanog neba...



Ovan

Ljubav i odnosi
Uzbudljiva zbivanja na ljubavnom planu podstaknuće vas da donosite hrabre životne odluke. Zbog ljubavi biste mogli da se preselite ili da se iznenada verite za nekoga koga ste tek nedavno upoznali. Mnoge parove će obradovati vest o prinovi.


Novac i obaveze
Pitanja vezana uz investicije ili nasledstvo neće se odvijati u skladu s očekivanjima. Primićete vesti koje niste očekivali, zbog čega ćete neke planove morati da stavite na čekanje.


Zdravlje i lepota
U dobroj ste formi, ali opreza nikad dosta. Ne bavite se sportovima i aktivnostima za koje niste odlično pripremljeni.


Bik

Ljubav i odnosi
Mnogi intimni odnosi naći će se na probi. U opasnosti će biti duge veze, prijateljstva i porodični odnosi, a svađi će kumovati vaša tvrdoglavost i nespremnost na kompromis. Pažljivije birajte bitke.


Novac i obaveze
Neka partnerstva bi mogla naprasno da puknu. Nezadovoljstvo koje već neko vreme osećate eskaliraće svađom i pretnjama, od čega ni jedna od zaraćenih strana neće imati korist.


Zdravlje i lepota
Zdravlje vam je osetljivo i ugroženo. Za svaki slučaj, idite lekaru na prve naznake bolesti.


Blizanci

Ljubav i odnosi
Česta putovanja i izleti povećaće mogućnost uspostavljanja novih poznanstava. Komunikativni i druželjubivi, sa svakim ćete lako pronalaziti zajednički jezik. Parovi, otputujte na romantični vikend.


Novac i obaveze
Susretaćete se s mnoštvom ljudi, od kojih ćete s nekima dogovoriti novu poslovnu saradnju. Povoljno je vreme za postizanje dogovora, održavanje sastanaka i konferencija, kao i vođenje prepisaka.


Zdravlje i lepota
Zdravstvene smetnje vas neće zaobići, pa je naročito važno da pokušate da vodite što uredniji i zdraviji način života.


Rak

Ljubav i odnosi
Procenjivaćete ljude po imovinskom stanju i društvenom statusu, ali brzo ćete shvatiti da to nisu dobri kriterijumi. Osoba koja vas je zabljesnula lažnim sjajem i slatkim obećanjima brzo će vam pokazati svoje pravo lice.


Novac i obaveze
Želja za materijalnom sigurnošću navešće vas da se pojačano trudite oko posla. Neće vam biti teško da obavljate zadatke koji ne spadaju u opis vašeg posla ako ćete za to biti adekvatno plaćeni. Moguć je povraćaj duga ili odobrenje povišice.


Zdravlje i lepota
Pazićete na izgled i rado kupovati modernu odeću i cipele. Želite da se osećate lepo i privlačno.


Lav

Ljubav i odnosi
Samci će susresti osobu koja će ih impresionirati, ali neke okolnosti će usporiti razvoj odnosa. Nemojte da odustajete pri prvoj prepreci. Pred zauzetima su burni dani. Razdoblja ljubavne sreće menjaće se s razdobljima svađa i prepucavanja.


Novac i obaveze
Imaćete osećaj da koliko god se trudili, jednostavno ne uspevate da postignete željene rezultate. Ne pokušavajte ništa da rešite na silu ili nelegalnim putem. Stavite na čekanje planove vezane za trgovanje nekretninama i kupoprodaju deonica.


Zdravlje i lepota
Ne igrajte se sa zdravljem. Ako patite od hroničnih bolesti, redovno uzimajte propisanu terapiju.


Devica

Ljubav i odnosi
Osećaj nezadovoljstva biće prolazne prirode, stoga nemojte da uradite nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti. Ulazak u vezu sa zauzetom osobom neće vam doneti mnogo sreće.


Novac i obaveze
Naići ćete na neke prepreke i zastoje koji će vas usporiti u izvršavanju posla. Suočavaćete se sa zastojima, kašnjenjima i kršenjem dogovora, a posebne probleme će vam stvoriti kvar službenog telefona ili automobila.


Zdravlje i lepota
Budite odgovorni i ozbiljni. Ne učestvujte u saobraćaju ako ste umorni ili ste konzumirali alkohol.


Vaga

Ljubav i odnosi
Izlasci s društvom biće vam omiljena zanimacija. Puni ste poleta i energije pa ćete se rado okušavati u novim aktivnostima. Pohađanje tečaja ili odlazak na putovanje pružiće vam priliku za sklapanjem novog poznanstva.


Novac i obaveze
Okolina vam je naročito naklonjena. Iskoristite ove dane za uspostavljanje boljih odnosa sa šefovima i kolegama. Ljubaznošću i uslužnošću uspešno ćete ostvariti svoje ciljeve.


Zdravlje i lepota
Pronađite konstruktivan način za trošenje energije. Plivanje ili vožnja bicikla pokazaće se sjajnim izborom.

 

Škorpija

Ljubav i odnosi
U burnom ste razdoblju u kojem nijedna veza neće biti sigurna. Ne donosite odluke iza kojih potpuno ne stojite. Osećaj neadekvatnosti i manjak samopouzdanja samcima će pokvariti ljubavnu sreću.


Novac i obaveze
Saradnja ili projekat od kojeg ste mnogo očekivali neće ispuniti vaša očekivanja. Razočaraće vas sporost birokratije ili izostanak nečije podrške, pa ćete na kraju od svega jednostavno odustati. Ne svađajte se s ljudima na položaju.


Zdravlje i lepota
Izbegavajte potencijalno opasne aktivnosti. Skloni ste nezgodama i povredama, pa je bolje da budete na oprezu.


Strelac

Ljubav i odnosi
Slobodne će privući društvena i pristupačna osoba s kojom će moći o svemu razgovarati. Vaše neobavezno druženje moglo bi označiti početak odnosa koji će imati potencijal da se razvije u nešto ozbiljnije.


Novac i obaveze
Ove nedelje bićete uspešni u javnim nastupima i održavanju sastanaka s klijentima i partnerima iz inostranstva. Odlazak na poslovno putovanje otvoriće vam mnoge nove mogućnosti.


Zdravlje i lepota
Osim prolaznog pada raspoloženja, nećete imati većih problema. Krajem nedelje budite pojačano oprezni u saobraćaju.


Jarac

Ljubav i odnosi
Zauzeti će često bežati u samoću. Izbegavanjem voljene osobe vaša veza će zapasti u krizu, pa pokušajte da odvojite više vremena za zajedničke trenutke. Samci će biti nepristupačni i sumnjičavi prema nepoznatima.


Novac i obaveze
Iskoristite ovo razdoblje za dovršavanje zahtevnih poslova i obavljanje zadataka koji iziskuju mnogo energije. Dobra koncentracija i pomoć bliskog saradnika pokazaće se dobitnom kombinacijom.


Zdravlje i lepota
Bićete nemirni i razdražljivi, a mnogi će se žaliti na nesanicu. Svedite na minimum konzumaciju kafe i alkohola.


Vodolija

Ljubav i odnosi
Nezadovoljni ste trenutnom ljubavnom situacijom, ali sve što kažete ili uradite neće imati učinka. Vaše reči neće dopirati do partnera. Mnoge veze će se raspasti zbog nedostatka razumevanja i komunikacije.


Novac i obaveze
Nepredviđene poslovne okolnosti zadavaće vam tegoba. Borićete se s gustim rokovima i novim obavezama, a poseban napor predstavljaće vam rešavanje pravno - finansijskih pitanja.


Zdravlje i lepota
Sedelački način života prouzrokovaće vam manje zdravstvene smetnje. Plivanje će se pokazati naročito blagotvornim za vaše probleme.


Ribe

Ljubav i odnosi
Povećana je mogućnost ulaska u vezu s poslovnim saradnikom. Uzajamni osećaj privlačnosti sve je snažniji pa će bezazleni odlazak na piće nakon radnog vremena označiti početak veze.


Novac i obaveze
Privlačna vam je pomisao na poslovno osamostaljenje, ali nemojte brzati. Možda je bolje da zasad sakupljate iskustvo i poznanstva s ljudima koji bi vam mogli pomoći. Ako ste u potrazi za poslom, očekuju vas povoljne novosti.


Zdravlje i lepota
Probavne smetnje biće prouzrokovane nezdravim načinom života. Pokušajte da smanjite konzumaciju alkohola i nezdrave hrane.

Izvor: tportal.hr

Нема коментара:

Постави коментар