MENI

“Pinkove zvezde” kreću 13. septembra! (VIDEO)

Talent šou “Pinkove zvezde” ružičaste televizije startuje 13. septembra. U pitanju je šou program u sopstvenoj, Pinkovoj režiji, koji će pružiti priliku novim talentima da postanu muzičke zvezde.



Za ovaj novi format već je spremljena spektakularna koreografiju u futuristički sređenom studiju, pa čelnici TV Pinka kažu kako su sigurni da će novi šou pomeriti produkcijske granice u Srbiji. Emitovaće se svake subote od 21 sat.
 
U žiriju ovog takmičenja naći će se sam vrh domaće muzičke scene. U njemu su, naime, Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Marina Tucaković, Haris Džinović i Bora Đorđević. Zadatak im je da od nekoliko stotina kandidata izaberu najboljeg pevača.

- Prvi put se pojavljujem u nekom muzičkom takmičenju kao sudija i mnogo sam srećan zbog toga. Očekujem da ću se dobro zabaviti jer je sastav žirija vrlo interesantan. Svako od nas ima različit pristup muzici i zanatu kojim se bavi. Uveren sam da nećemo biti neozbiljni - rekao je Miroslav Ilić za "Kurir". - Poenta je da učesnici prihvate naš dobronamerni savet i da od sebe naprave prave zvezde.

Uporedo sa ovim takmičenjem odvijaće se i borba među talentima do 15 godina - oni će učestvovati u šouu „Pinkove zvezdice“, koji će se emitovati nedeljom, a startuje krajem septembra.

U najavnom spotu “Pinka” imate priliku da vidite kako će ovaj šou izgledati.

Нема коментара:

Постави коментар