MENI

Milan Lane Gutović u novoj ulozi

Milan Lane Gutović u nedelju na Prvoj TV oprobaće se u staro/novoj ulozi. Biće specijalni član žirija druge epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato, ali i mnogo više od toga, jer ga očekuje specijalni zadatak.

On će nas podsetiti na vreme kada je Srećko Šojić "harao" kafanama i izgovarao kultnu rečenicu: "Idi kaži Breni, Šojić traži Mile voli disko!".

Ovog puta, čast da imitra Lepu Brenu ima grandovac Bane Mojićević, koji je u prvoj emisiji izveo pesmu grupe Imagine Dragons.

Nova sezona muzičkog spektakla je, inače, počela prošle nedelje. Na redu je druga epizoda, a pred takmičarima novi zadaci.

Zvonko Pantović Čipi se otarasio štikli i prikazaće nastup grupe "Led Zepelin". Katarina Bogićević dobila je ozbiljan zadatak, a to je da dočara glasovne mogućnosti Vitni Hjuston. Ivanu Jevtoviću zapali su legendarni "Indexi", a Nenadu Okanoviću "Plavi orkestar". Pošto je bio violinista na krovu, Keba postaje Željko Joksimović, dok će Bane Mojićević  sigurno nasmejati publiku u koži Lepe Brene. Tanji Savić transformacija u Cecu verovatno neće biti veliki problem, a svi sa nestrpljenjem očekuju duet Nede Ukraden i Jelene Gavrilović koje treba da prikažu numeru iz filma "Čikago". Prošlonedeljna Severina, Makedonka Elena Risteska izvukla je imitaciju internacionalne zvezde Britni Spirs.

Нема коментара:

Постави коментар