MENI

Vagina - uputstvo za upotrebu

Foto: adamr/freedigitalphotos.net
Pa, nije da nas nije isporovocirao i privukao ovakav naslov koji smo pornašli na internetu. Neiskusno "čačkanje" po najintimnijem delu ženskog tela je razumljivo ako se radi o srednjoškolcu, ali devojke vole muškarce koji znaju šta rade sa prstima. Drugim rečima, vagina nije tegla džema, ne "kopaj" prstima po njoj! Sledi i ostatak priče...

Ono što žene izluđuje, ali ne u pozitivnom smislu, je kada muškarci dodiruju vaginu kao da ubacuju novčiće u kasicu.

"Kada 'zaronite' tamo dole i počnete da 'kopate' prstima okolo bez ikakvog smisla, možete da  povredite nežno tkivo vagine", kaže za "Mens helt" seksolog Emili Mors i dodaje: "Taj potez će prekinuti ono što još nije ni počelo".

On objašnjava da je to neiskusno "čačkanje" razumljivo ako se radi o srednjoškolcu, ali devojke vole muškarce koji znaju šta rade sa prstima.

“Muškarac koji ne zna da koristi ruke i prste, podrazumeva se da ne zna da koristi ni svoje druge 'dodatke'", kaže seksolog.

Ne samo što grubo ili besmisleno pomeranje prstiju u vagini, ženu ne uzbuđuje, to može i da je povredi, s obzirom na to da je tkivo vagine veoma osetljivo.

Ok, dosta je bilo kritikovanja, evo konstruktivnog saveta: prvo - neka vam ruke budu negovane, nežne kože i isečenih noktiju; drugo - počnite od dodirivanja butina, laganim potezima, zatim pređite na okolinu "epicentra" i tek na kraju "zaronite" prstom, ali lagano. Može da vam pomogne i lubrikant.

Ukoliko želite na taj način da dovedete partnerku do vrhunca, kombinujte dodirivanje klitorisa i vagine, a pokreti bi trebalo da budu kružni i u ritmu koji lagano raste. Pratite ritam disanja partnerke, pitajte je da li želi brža ili sporije.

Imajte na umu i sledeće - mnogim ženama prija kada je nakon manuelnog orgazma partner odmah spreman za penetraciju.

Izvor: mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар