MENI

Vojvodina – Sampdorija UŽIVO

Fudbaleri Vojvodine igraju protiv Sampdorije revanš meč treće kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Pre sedam dana Voša je ubedljivo slavila u Torinu sa 4:0. Direktan TV prenos utakmice MOŽETE DA PRATITE OVDE!


Za Vojvodinu igraju: Žakula - Vasilić, Pankov, Đurić, Nastić - Sekulić, Maksimović - Puškarić, Stanisavljević, Ivanić - Ožegović.

Startna postava Sampdorije: Vivijano - Kasani, Koda, Silvestre, Zukanović, Fernando, Edgar Bareto, Krstičić, Sorijano, Eder, Murijel.

U prvom kolu kvalifikacija Vojvodina je izbacila mađarski MTK, dok je u drugom bila bolja od letonskog Spartaksa.

Pobednici trećeg kruga kvalifikacija Lige Evrope i 15 ekipa koje su izgubile u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće u baražu za plasman za Ligu Evrope. Žreb je u petak u 13 sati u Nionu.

Direktno u Ligu Evrope već su se plasirali: Šalke, Napoli, Totenhem, Viljareal, Olimpik (Marsej), Dnjepar, Braga, Fiorentina, Anderleht, Liverpul, Bešiktaš, Lokomotiv (M), Ausburg, Asteras (Tripoli), Groningen i Sion, a njima će se priključiti ekipe koje izgube u baražu za Ligu šampiona(10).

Delegacije Vojvodine i Sampdorije na grobu Vujadina Boškova

Delegacije fudbalskih klubova Vojvodine i Sampdorije danas su u Begeču obišle grob Vujadina Boškova koji je kao igrač i trener ostavio neizbrisiv trag u istoriji dva kluba.

Pre zvaničnih delegacija novosadskog i kluba iz Đenove grob legendarnog fudbalera i trenera posetio je jedan navijač Sampdorije i na njega položio šal tog italijanskog kluba.

Nakon toga sportski direktor Sampdorije Karlo Osti i predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović na grob Vujadina Boškova položili su cveće, a Osti je položio i dres Sampdorije na kome je ćirilicom ispisano njegovo prezime.

Obraćajući se prisutnima Šćepanović je rekao da će Vojvodina uvek biti ponosna na svoju legendu Vujadina Boškova i na prijateljstvo sa Sampdorijom koje je započeo upravo Boškov i koje će večno trajati.

Karlo Osti je kazao da će Vujadin Boškov i sećanje na njega uvek biti karika prijateljstva dva kluba.

Izvor: rtv.rs

Нема коментара:

Постави коментар