MENI

Muškarac završio na operaciji jer mu se vibrator zaglavio u anusu, supruga zvala Hitnu

- Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je - reči su kojima se supruga obratila dežurnoj ekipi. Kola hitne pomoći jurila su do njegove kuće, a kada su stigli - šok.





Supruga je sva u panici nazvala đurđevačku Hitnu pomoć misleći da joj muž doživljava infarkt, a kad je pomoć stigla i otkrila o čemu je reč, infarkt su umalo dobili oni, a nesumnjivo ni supruzi nakon bolne spoznaje nije bilo lako.

Kad je Hitna pomoć stigla u kuću u okolini Đurđevca, muškarac nije ni približno izgledao kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi je rekao da će im sve priznati, ali da žena i deca izađu iz prostorije, javlja Podravina.hr.

Oni su to i učinili, a onda je usledio još veći šok. Priznao im je da mu u anusu celi dan vibrira vibrator kojeg je pokušao izvaditi na sve moguće načine, ali kad je shvatio da ne ide, tražio je lekarsku pomoć.

Ekipa ga je odvezla u koprivničku bolnicu, gde je podvrgnut operativnom zahvatu da bi mu izvadili vibrirajući umetak. Kako se saznaje, muškarac se uspešno oporavio.

Da li je i supruga, nije nam poznato.

Нема коментара:

Постави коментар