MENI

HOROSKOP - Dnevni i nedeljni

Za danas i ovu nedelju


Da li su Vam zvezde  naklonjene * Ako verujete - započnite novi dan uz konsultovanje astrologa * Izaberite iz padajućeg menija svoj znak i kliknite na njega... Pogledajte i horoskop za ovu sedmicu: 10 - 17. jun 2024.

Ilustracija pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP




NEDELJNI HOROSKOP: 10 - 17. jun 2024.


Za vas imamo i...

OVAN

Hrana

Ishrana vam neće biti prioritet – pred vama je predinamična I preaktivna nedelja, puna jurnjave I završavanja stvari u poslednjem trenutku. Brzom hranom možete pokvariti stomak – zato oprez!

Ljubav

Nedoumice ili teške misli, brige – mogu vas pritiskati ovih dana. Ne moraju one da se vezuju za voljenu osobu ili za partnerski odnos, ali se mogu odraziti na njega. Najbolje bi bilo propričati o onome što vas opterećuje (osim ako to baš I nije za partnerove uši – u tom se slučaju trudite da voljena osoba ne primeti promene u vašem ponašanju). Sve ono što skrivate unutar sebe može vam u ovim danima predstavljati posebno naporan teret. Slobodni Ovnovi – nekog ćete osvojiti, nekog nećete – bitno je da vi “uživate u procesu” I da se dobro zabavljate. Neko od prijatelja će pokazati svoje pravo lice.

Posao

Vučete neke dogovore na mišiće, saplićete se na papirloškim I administrativnim pitanjima, stalno se ono što vam je važno odlaže ili se kasni – prvih par dana ove sedmice uopšte nije skrojeno po vašoj meri. No, što komplikovanije I kompleksnije – vi više rešeni da uspete. Ukoliko niste zadovoljni visinom nadoknade za rad, nešto nisam sigurna da vam je ovih dana baš pravi momenat da pregovarate sa nadređenima – možda I možete da dobijete neko obećanje….ali znate I sami – često bude “obećanje, ludom radovanje”.

Zdravlje

Moguće su povrede. Stariji – promene vremena mogu negativno uticati na vas.


BIK

Hrana

U ovoj sedmici nešto više pažnje obratite na ispravnost I rok trajanja namirnica – mogući su problemi sa stomakom, trovanja pa I alergije na neku hranu. I da – više vodite računa o hidrataciji.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaš znak aktiviraće slobodne Bikove – vi ćete poželeti više da se družite, sklapate nova poznanstva, provodite se sa prijateljima. Baš iz kruga prijatelja (eventualno preko društvenih mreža) neko može pokazati veliku zainteresovanost za vas – tu budite malo oprezni I ne zatrčavajte se u seksualni kontakt ili vezu. Jer, što je brzo – to je I kuso. Zauzetim Bikovima sledi period pojačanih strasti I želje za uživanjima. Budite aktivni što više – sad, da li ćete biti aktivni u izlascima I provodu ili u spavaćoj sobi – to je već vaša stvar. Dobar je momenat da planirate zajednički izlet, odmor, pa makar I kraći.

Posao

Možete osećati posebno jak pritisak kroz posao. Nečim niste zadovoljni – da li svojim učinkom, zaradom, ljudima sa kojima radite – pokušavate da pronađete rešenje I olakšate sebi, ali to baš I ne ide onako kako ste zamislili. Prvi radni dani su sa dosta bagova po pitanju komunikacije, dogovora, dokumentacije, pa I tehnike. Otprilike od polovine nedelje uspevaćete bolje da se organizujete I rasporedite obaveze, pa ćete imati I lakši tempo. Finansije nikako da se stabilizuju da biste mogli da se opustite.

Zdravlje

Problemi sa stomakom. Stariji Bikovi – oscilacije pritiska.


BLIZANCI

Hrana

Uživanje u okupljanjima, u druženjima sa prijateljima uz dobar zalogaj (a može i uz neko fino pićence) obeležiće Blizancima ovu sedmicu. Dakle, dani za hedonizam. Opustite se i dajte malo sebi na volju..

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom će u jednom trenutku biti odlična, a onda ćete se na kratko saplesti na nekim temama. Ljubavnim životom I emocijama ćete biti zadovoljni….a onda će da se opet na kratko uvuče neko nepoverenje ili sumnja. Sve te “na kratko” nepovoljne trenutke – rešavajte momentalno, ne ostavljajte ih I ne gomilajte u sebi. Ne dajte da vam sitnice kvare sreću. Slobodni Blizanci – nove osobe vam ulaze u život, ali I one stare su se probudile. Ne dozvolite da vam se prošlost meša u sadašnjost koja je ispunjena zabavom, provodom, druženjima, koketiranjem. Neka stare boje ne kvare ove nove.

Posao

Ne žurite I ne brzajte – niti u izvršavanju obaveza niti u komunikaciji – jer se mogu provući greške u poslu ili se sklopiti dogovori za koje ćete kasnije shvatiti da su možda previše zahtevni I obavezujući. Ako treba završavati neka administrativna pitanja – proverite više puta podatke. Generalno gledano – pritisak I od strane obaveza, ali I od strane nadređenih može na vas biti dosta jak u prvom delu ove sedmice. Planovi u vezi inostranstva mogu na neko vreme biti prolongirani ili će doći do promena.

Zdravlje

Energetske oscilacije. Stariji Blizanci – osetljivost na promene vazdušnog pritiska.


RAK

Hrana

Varenje vam može predstavljati problem, pa se trudite da ne preterujete – posebno ne u večernjim satima. Više biljnih vlakana dobro će doći vašem probavnom sistemu.

Ljubav

Sedmica u kojoj sve ono što vas eventualno opterećuje, muči, tišti – treba gurnuti u stranu I prepustiti se onim lepim I skladnim, radosnim dešavanjima sa voljenom osobom. Moguće je da vam drago biće priprema neko iznenađenje – koje je tačno, znaćete tek u narednoj sedmici, ali “miriše” na neku zabavu sa prijateljima ili na kratko putovanjce, izlet. Slobodni Rakovi – ok, možda trenutno I niste baš zadovoljni svojim emotivnim životom – ako postoji neko ko vam je simpatičan, privlačan – sve deluje kao da je na nekom čekanju. Ono što je važno jeste da promene u ljubavi dolaze – I to vrlo, vrlo brzo.

Posao

Moguće je da postoji zabrinutost u vezi jednog dogovora koji vam je od izuzetne važnosti. Iako stvari sada deluju kao da se nepotrebno razvlače, odugovlače ili da postoji problem kroz okolnosti – ovo će biti rešeno. Nisam sigurna da će biti rešeno u ovoj sedmici, ali u narednoj – da. Ukoliko pregovarate sa nekim – očekujte da to neće biti lak posao. Ukoliko imate poslovne ideje – vreme je da ih razvijate, pa čak I ako u početnoj fazi nemate pravu podršku – ona će svakako doći kasnije.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem I meteoropatske tegobe.


LAV

Hrana

Dosta ste odlučni da napravite promene u načinu ishrane (bez obzira da li su one zdravlja ili izgleda radi). Sada imate I dobar motiv, ali I dovoljno volje. Večernji sati mogu donositi izazove.

Ljubav

Ponekad mirna, ponekad nemirna. Ponekad opuštajuća I uživajuća a ponekad baš I ne. Ponekad podsticajna, a ponekad zamorna – energija u odnosu sa voljenom osobom jeste promenljiva u ovim danima – ali partner I vi lepo “plivate”, snalazite se I zaobilazite zamke. I uvek nekako na prvo mesto izbije ono što je dobro u vašem odnosu. A tu su I prijatelji da dodatno potpomognu. Slobodni Lavovi – lepi moment sa vama dragim ljudima u kojima uživate, opuštate se I skidate sve terete sa svojih leđa. U periodu ste kada treba udovoljavati sebi, kada se treba družiti – a ako se spontano dese neke varnice – pa dobro, može I to.

Posao

Mars je ušao u vaše polje karijere – vreme je da promene o kojima toliko dugo razmišljate ili ih planirate – konačno otpočnu sa realizacijom. Mars će ovde boraviti više od mesec dana, pa računajte da je to period u kojem vaše odluke treba sprovesti u delo. Neki Lavovi I u ovoj sedmici mogu napraviti “presek” – što je skroz ok, ukoliko ste dobro promislili o toj odluci, a još bolje ukoliko imate podršku osoba koje su vam važne. Odnos sa nadređenima može tokom ove nedelje biti nešto zategnutiji.

Zdravlje

Opuštajte se I uživajte – to vam je zaista potrebno.


DEVICA

Hrana

Bile bi poželjne promene u načinu ishrane. Lagani, ne previše kalorijski jaki obroci sa dosta biljnih vlakana. Potrebno je proveravati ispravnost I trajnost namirnica.

Ljubav

Možda se možete ne slagati po nekim pitanjima, ali to ne znači da te teme treba zaobilaziti ili ih gurati pod tepih. Dobar je trenutak da pričate i razjasnite sve – da, u početnoj fazi ti razgovori mogu biti komplikovani a vas dvoje „teški“ za sporazum – ali sa više volje a pogotovo truda – sve se da rešiti. Dokle god ste jedno prema drugom iskreni i funkcionišete sa razumevanjem – između vas će sve funkcionisati kako treba. Slobodne Device –ako vam se neko dopada, nemojte žuriti. Vi ste u periodu kada se može ući u ozbiljniju ljubavnu priču pa neka se komunikacija razvija lagano i opušteno.

Posao

Posao vam oduzima veliku količinu I vremena I energije – pogotovo onim Devicama koje u ovom periodu ili funkcionišu na više frontova (projekata) ili pokušavaju da se dodatno poslovno angažuju. Ovo je pomalo naporna I zahtevna sedmica za vas – nemojte rasipati pažnju na sto strana, fokusirajte se na najprioritetnije ili najvažnije obaveze I prvo njih rešavajte. Sve ostalo će doći na dnevni red kasnije. Prilivi mogu dolaziti iz više izvora, ali vi iz nekog razloga I dalje niste u potpunosti zadovoljni finansijama.

Zdravlje

Umor, mentalni I fizički. Starije Device – hronične boljke.


VAGA

Hrana

Imate želju da budete u top formi I dovedete se u red po pitanjima ishrane. Doduše, teško ćete uspevati da se odreknete slatkiša, ali ćete u svemu ostalom biti disciplinovani. Slaba tačka su sve vrste sladoleda.

Ljubav

Mars je posle više od mesec dana izašao iz vašeg polja partnerstava, pa će I povremena nervoza koja je postojala u proteklom periodu – sada biti znatno smanjena. Doduše, biće smanjena I partnerova inicijativa, jer ulazi u period kada neće moći da vam posveti puno pažnje – posao I obaveze traže svoje. Za sada vam to ne predstavlja nikakav poseban problem – vi se dobro osećate I lepo funkcionišete. Možda će biti manjka vremena sa partnerom – ali će biti dovoljno vremena za druženja. Slobodne Vage – uživajte I nemojte da tripujete neke svemirske ljubavi. Ovo je vreme za zabavu I provod, vaše vreme.

Posao

Malo će popustiti tenzija I pritisak na vas kada su u pitanju posao I obaveze. Ili ćete vi uspevati da se organizujete bolje, ili vam pak neće razvlačiti pažnju na sto strana. U svakom slučaju – jedna jednostavnija sedmica je pred vama (možda će samo prvih par dana biti zahtevnije). Pozabavite se administrativnim pitanjima – posle početnih teškoća, ovo će biti rešeno. Moguće je planiranje poslovnog putovanja. Očekuju vas I planirani, ali I neplanirani troškovi tokom cele nedelje.

Zdravlje

Starije Vage – meteoropatske tegobe.


ŠKORPIJA

Hrana

Ne odustajte od zdravih navika – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, svo zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko ili jogurt.

Ljubav

Mars ulazi u vaše polje partnerstava I u njemu će boraviti sve do 20-og jula. Koliko je njegov uticaj sa jedne strane pozitivan (pojačaće čulnost, potrebu za uživanjima, više aktivirati partnerovu inicijativu I doneti voljenoj osobi I vama neke nezaboravne momente), toliko može biti I loš (probuditi nervozu I doneti par momenata koji mogu biti vrlo napeti – odmah tokom ove sedmice I pred kraj njegovog tranzita). Stabilni odnosi će u dobrim trenucima uživati, a one nezgodne prevazići. Slobodni – jaka hemija I strasti koje je teško kontrolisati mogu vas “ubaciti” u jednu istovremeno čudnu, divnu I burnu ljubavnu priču.

Posao

Smaraće vas ljudi – razvlačiće vašu pažnju na sto strana, pričaće vam neke (za vaš ukus) površne I besmislene priče, davati vam sto I jedan detalj o nekoj situaciji koja vas ne interesuje dva posto. Generalno gledano – drugi će vam oduzimati vreme koje je vama neophodno da biste završili teške I odgovorne obaveze koje imate. Sklanjajte se koliko je u vašoj moći I trudite se da vam ne pukne film I da vas iznerviraju. Novac vam dolazi sa više strana. Troškovi su povezani sa domom I ukućanima.

Zdravlje

Više se opuštajte i relaksirajte, ako je to ikako moguće.


STRELAC

Hrana

Potrebna vam je hrana koja vam donosi energiju, a ne prazne kalorije. Izbegavajte namirnice koje u sebi sadrže visok nivo masti i šećera. Manje mesnih proizvoda, a više biljnih vlakana.

Ljubav

Suštinski, ovo nije ni malo loš period u partnerskim odnosima. Ok, postojaće situacije na kojima ćete se saplitati, možda ćete imati manje zajedničkih trenutaka nego što biste želeli – ali opet – mnogo je tu sada dobre energije I pozitivnih dešavanja da bismo se fokusirali samo na te kratkotrajne problemčiće. Slobodni Strelčevi – ako se komunikacija sa osobom koja vam se dopada ne razvija onim tempom koji bi vama odgovarao – malo provežbajte strpljenje. Nekim odnosima je potrebno nešto više vremena da bi se razvili I “poleteli”. Dok simpatija ne poleti ka vama – vi uživajte u društvu prijatelja I zabavi.

Posao

Mars koji ulazi u znak Bika I vaše polje poslovne svakodnevice, odgovornosti, obaveza I odnosa sa kolegama – uzburkaće vam dane I tokom juna I tokom većeg dela jula meseca. Ova sedmica će doneti komplikacije, naročito u dogovorima I u komunikaciji sa saradnicima. Takođe – računajte na velike promene u planovima I na konstantno “iskakanje” obaveza – ili potpuno novih, ili onih koje ste mislili da ste već rešili. Da ćete se izboriti, hoćete – ali uz dosta truda. Finansije – klimavo.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Stariji – oscilacija pritiska.


JARAC

Hrana

Previše ste se okrenuli brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, industrijskim mesnim prerađevinama. Gro obroka je “s nogu” – a vama je sada baš potrebno da u hrani uživate, natenane.

Ljubav

Poslovne I privatne obaveze će nesmanjenom žestinom “tući” po vama tokom većeg dela ove sedmice. Ipak, ulazak Marsa u znak Bika koji predstavlja vaše polje odmora, opuštanja, ljubavi, uživanja – ipak govori I o tome da ćete vi I u užurbanoj svakodnevici uspevati da pronađete trenutke za voljenu osobu I vas. Ok, možda će to u ovom periodu biti samo iskazano kroz strasti – ali naredni će doneti I po koje putovanjce, odmor I beg od svega. Slobodni Jarčevi – ušli ste u više nego zanimljiv ljubavni period. Pred vama je vreme za akciju – pokrenućete se, ali će se pokrenuti I drugi prema vama.

Posao

Vaša radna nedelja ukratko – gužva – jer drugi će vas ometati. Možda će oni želeti najbolje, ali će vam svojom energijom, prisustvom, rečima, zapitkivanjima I sugestijama – krasti vreme I pažnju. Ta ometanja mogu dovesti do toga da realizujete samo jedan deo onog što ste isplanirali za ovu sedmicu. Moguć je napetiji odnos sa kolegama, ali I sitni problemi koji se vezuju za tehniku, administraciju I dokumentaciju. Finansijski tokovi su dosta stabilni, ali su vaši troškovi nešto povećani u ovom periodu.

Zdravlje

Stariji Jarčevi – povrede. Mlađi – umor, problemi sa ishranom.


VODOLIJA

Hrana

Izuzetno bi vam prijala riba, bilo rečna ili morska – sve zavisi od toga šta više volite. Pored ovoga, valjalo bi konzumirati namirnice sa više gvožđa – zeleno lisnato povrće, cveklu, džigericu, paradajz.

Ljubav

Mnogo je aktivnosti – koliko god da ste vi sposobni da funkcionišete na više koloseka, ovi dani I dešavanja u njima vam kradu energiju – a otkidaju I dobar deo vremena za voljenu osobu I vas. I pored toga – svaki momenat proveden zajedno nosiće sa sobom jednu finu I pozitivnu energiju, kao I mnogo radosti I osmeha. Pobegnite od obaveza u zagrljaj voljene osobe. Slobodne Vodolije – kao što će se pojavljivati nove I nove prilike za uživanje, zabavu I druženje – isto tako će se pojavljivati I prilike za flert, koketiranje, pa I ljubav. Samo nemojte mnogo da gledate u prošlost, jer I ona može pogledati u vas.

Posao

Sve što u početnoj fazi bude izgledalo kao teško, komplikovano I zahtevno – rešiće se lakše nego što očekujete. Možda ne iz prvog pokušaja, ali iz drugog – da. Takođe – izaći će na dnevni red obaveze koje ste trebali a niste završili u prethodnom periodu, ili u kojima ste napravili grešku – očekujte da će vam za rešavanje ovoga trebati dosta energije, ali je krajnji rezultat ipak pozitivan. Komunikacija sa saradnicima/klijentima vam povremeno može zadavati glavobolju. No, na svu sreću – prolaznu.

Zdravlje

Stare boljke, one nezalečene – ponovo izlaze na dnevni red. Takođe – hronične tegobe.

 

RIBE

Hrana

Postoje velike oscilacije u ishrani I potrebno je da probate da se uvedete u red po ovom pitanju. Ne preskačite obroke I izbegavajte grickalice I slatkiše, naročito u noćnim satima.

Ljubav

Pojačana nervoza, manjak vremena za voljenu osobu I vas, ali isto – pitanja I teme koje se preskaču ili o kojima niste spremni da razgovarate. Sve ovo zajedno I nije baš savršen koktel dešavanja – zato je važno da se oboje potrudite jedno oko drugog. Uvek se može pronaći razlog za radost I dobra energija – a ako ne može – pa šta onda radite zajedno uopšte? Umesto da ćutite – planirajte da zbrišete negde zajedno I to što pre. Slobodne Ribe – pred vama je period koji donosi više aktivnosti – više druženja, možda po koje putovanje, prosto rečeno – potrebu da se maknete iz kuće I istražite malo svet oko sebe.

Posao

Znak Bika predstavlja vaše polje komunikacije, učenja, kratkih putovanja, dogovora, sastanaka, susreta. Obzirom da je Mars u ovom polju sada doneo pojačanu energiju I više aktivnosti – slobodno možete da računate da će vas naredni period itekako prodrmati. I u pozitivnom, ali I u onom drugom smislu. Krenite da se aktivirate po onim pitanjima koja su vam bitna, a računajte da će vam se u narednom periodu I zarade poboljšati. Ono što trebate da izbegavate je nestrpljivost I razmirice sa onima sa kojima radite.

Zdravlje

Moguće su povrede, a savetuje vam se I oprez u saobraćaju.

    36 коментара:

    1. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
      Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
      Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
      I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
      Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

      Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

      ОдговориИзбриши
    2. Pozdrav, ja sam Blaženka Divjak. Skoro sam izgubio život kad je moj ljubavnik od šest godina otišao da budem s drugom ženom. Plakao sam i trijezan svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratio internetu kako bi mi pomogao. I vidio sam svjedočanstvo čarobnjaka koji pomaže djevojci zvanoj Milanka Opačić, i rekao sam dajte da pokusam, pa ja kontaktirajte ga za pomoć i on je učinio ljubavnu čaroliju za mene koju koristim u vraćanju ljubavi i sada sam sretna žena. Zbog onoga što ste učinili za mene, neću prestati dijeliti vaše dobro ime ljudima tamo zbog dobrog posla koje ste učinili za mene. Nadam se da će vas Bog blagosloviti onoliko koliko ste mi pomogli da vratim moju Ljubav, idealno je da sam to objavio u lokalnim novinama za Dr.Amiso u ostalim da bih doveo više mušterija, on vrijedi više od ovoga i nagrada mu je Naravno. Tako je snažan i moćan, dr. Amiso je istinski poslani Bog, koga ću uvijek moliti da dugo živi kako bi pomogla svojoj djeci u teškoćama, ako ste ovdje i vaš suprug se preselio u drugu ženu. Ako se želite vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili problemi sa zdravljem i vezama, slučajevi raka ili razvoda, promocija posla i uspjeh, također želite biti prepoznati u svijetu, ne odustajte, bilo kakvi problemi uopće prestaju plakati, kontaktirajte ovog moćnog čarobnjaka sada. Evo njezine osobne adrese e-pošte: herbalisthome01@gmail.com, on je jedini odgovor na vaše probleme.

      ОдговориИзбриши
    3. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
      +381 61 10 14 283 VIBER

      ОдговориИзбриши
    4. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
      +381 61 10 14 283 VIBER

      ОдговориИзбриши
    5. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
      +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

      ОдговориИзбриши
    6. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
      +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

      ОдговориИзбриши
    7. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
      +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

      ОдговориИзбриши
    8. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
      +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

      ОдговориИзбриши
    9. Ja sam Sandra Filipova i danas se osjećam jako sretno jer sam dio onih koji se raduju svima zbog pomoći koju mi ​​je DR ISIKOLO pružio za povratak muža. U braku sam 6 godina i bilo je tako strašno jer me muž varao i tražio razvod. Ali kada sam na internetu naišao na DR ISIKOLO kojeg je objavila jedna gospođa, odlučio sam stupiti u kontakt s njim i objasnio sam mu svoju situaciju i potom potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaj jer nema problema bez rješenja. rekao mi je što da radim što sam i učinila, a on je radio za mene i moj muž ti se vratio nakon 2 dana kao što je obećao. Evo ja slavim jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u svom braku i kakvo veliko slavlje. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer DR ISIKOLO je uistinu pomagač kojeg je Bog poslao da nam svima pomogne. Zašto se sada ne obratite DR ISIKOLO ako se suočavate s bilo kakvim izazovima u životu veze. Možete kontaktirati njegovu e-mail adresu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +234-8133261196.

      ОдговориИзбриши
    10. zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:(dralaba3000@gmail.com) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..

      ОдговориИзбриши
    11. Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, rezultat moram dobiti nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    12. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
      Moje ime je Katica Brozović. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

      ОдговориИзбриши
    13. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
      Dobar dan svima, ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    14. Pozdrav svima. Moje ime je Anna Grubišić. Ovdje sam kako bih zahvalila velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog supruga i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    15. Bok svima, ja sam Goda Balašević i ovdje sam da se zahvalim i dr. Isikolu s kojim je Bog spasio moju situaciju i vratio radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    16. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo
      Ja sam Gabrijela Daničić. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com, a možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa na +2348133261196.

      ОдговориИзбриши
    17. Nakon što smo se ja i moj suprug vjenčali, preselili smo se u drugi grad i oboje smo dobili posao te počeli sretno raditi i živjeti zajedno. Nikada nismo imali nikakvih problema sve dok jedna njegova kolegica nije počela činiti sve da privuče pažnju mog supruga. Cijelo vrijeme nisam znala što se događa dok nije počeo spavati vani i smišljati isprike. Stvari su izmakle kontroli i on je na kraju prestao brinuti o mojim potrebama. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć pa sam kontaktirao dr. Isikolo i sve mu objasnio. Ispričao mi je sve što se događalo i obećao da će mi riješiti probleme, što je i učinio. Bacio je ljubavnu čaroliju za mene koja je ponovno ujedinila mene i mog supruga i on je postao čovjek kakvog sam ga oduvijek voljela samo nakon 48 sati koliko je dr. Isikolo radio za mene. Sada smo oboje sretni i to ne bi bilo moguće da nije bilo dr. Isikolo. Obratite mu se ako trebate pomoć. Njegov email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp/Viber na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    18. Izgubio sam brak nakon 2 godine i bilo je to užasno iskustvo za mene. Moja žena je ostavila mene i mog sina i sve se dogodilo izvan moje kontrole i nikada nisam znao da je nekoliko ljudi oko mene inžiniralo moju ženu i okrenulo je protiv mene samo zato što sam odlučio izgraditi svoju obitelj i fokusirati se više na to. Morala sam potražiti pomoć jer znam da nisam učinila ništa da mi brak propadne. Dr. Isikolo mi je pomogao i otkrio mi je puno toga što se dogodilo. Bacio je čaroliju ponovnog spajanja ljubavi koja je ponovno povezala moju ženu i mene i otkrilo se cijelo zlo koje je moja obitelj učinila protiv mene. Zahvalan sam što sam se vratio kući sretniji nego ikad i sva zahvalnost ide dr. Isikolu jer je doista riješio moje probleme nakon samo 48 sati. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    19. Srce mi je drago što sam ovdje da kažem riječi zahvale dr. Isikolu.
      Nikada nisam mislio da ću ponovno moći vidjeti kako moj brak funkcionira unatoč činjenici da je sve već radilo protiv mene, dr. Isikolo mi je priskočio u pomoć. Imala sam problem u kući zbog kojeg je moj muž otišao, a ja sam već bila trudna i postalo mi je teško izdržati bez njega u životu. Njegova me obitelj cijelo vrijeme podržavala, ali nitko nije mogao pomoći da nas ponovno ujedinimo osim dr. Isikoloa koji je odgovorio u trenutku kada mi je pomoć bila najpotrebnija. On je riješio problem i moj suprug mi se vratio kući tek nakon 48 sati jer je još uvijek živio u istom gradu sa mnom. Prilično je nevjerojatno kada pronađete pomoć tamo gdje ste najmanje mislili da je možete dobiti. Još jednom hvala dr. Isikolo na svemu što činite kako biste pomogli ljudima kojima je pomoć prijeko potrebna. Pošaljite mu e-poruku na isikolosolutionhome@gmail.com ili WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    20. Kriza u braku kroz koju sam prolazio došla je i završila kada se dr. Isikolo uključio. Baš kao i svi drugi parovi vani, imali smo svoje razlike i siguran sam da sam dao sve od sebe da je vodim kako treba, brinem za nju i svoju djecu i također ih štitim. Oboje smo se žrtvovali kako bismo osigurali da preživimo zajednicu sve dok ona nije počela glumiti i namjerno se toliko svađala sa mnom. Dom je postao neugodan za sve ostale, uključujući moju djecu. Manipulirala je prijateljica koja je bila razvedena i također je htjela uništiti moj brak. Morao sam kontaktirati dr. Isikoloa i on je reagirao i dao sve od sebe da riješi probleme. Obnovio je ljubav i povezanost između nas i sada mogu reći da je iluzija pod kojom je bila moja žena nestala i da je sada bolja žena. Rezultat onoga što je dr. Isikolo učinio za mene koji se pokazao nakon dva dana bio je ono što me zadivilo. Ja i moje kućanstvo ostajemo zahvalni. Apeliram na sve koji trebaju pomoć da poprave svoje veze i bračne probleme da se jave dr. Isikolo jer je rješenje sigurno. Njegov email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp/Viber na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    21. Moj muž s kojim sam gradila život 23 godine ostavio je mene i djecu bez riječi. Sve se srušilo na mene i došla sam do naših najmilijih i nitko nije mogao pomoći. Došlo je vrijeme kad je podnio zahtjev za razvod čak i kad nismo imali nikakvih problema niti smo se ikada svađali oko nečega katastrofalnog. Dr Isikolo mi je priskočio u pomoć i riješio problem koji sam imala sa svojim čovjekom. Ponovno nas je okupio i vratio nam se kući. Život je doista tajanstven i nikad nisam mislio da ću doživjeti ono što sam prošao, ali sve zahvaljujući dr. Isikolu koji je radio za mene i uvjeravao me u pozitivne rezultate nakon 48 sati koji su se i ostvarili kao što je obećao. On također može riješiti vaše probleme ako ga sada kontaktirate. Pošaljite mu poruku na WhatsApp ili Viber putem: +2348133261196 ili e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    22. Nakon što smo se ja i moj suprug vjenčali, preselili smo se u drugi grad i oboje smo dobili posao te počeli sretno raditi i živjeti zajedno. Nikada nismo imali nikakvih problema sve dok jedna njegova kolegica nije počela činiti sve da privuče pažnju mog supruga. Cijelo vrijeme nisam znala što se događa dok nije počeo spavati vani i smišljati isprike. Stvari su izmakle kontroli i on je na kraju prestao brinuti o mojim potrebama. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć pa sam kontaktirao dr. Isikolo i sve mu objasnio. Ispričao mi je sve što se događalo i obećao da će mi riješiti probleme, što je i učinio. Bacio je ljubavnu čaroliju za mene koja je ponovno ujedinila mene i mog supruga i on je postao čovjek kakvog sam ga oduvijek voljela samo nakon 48 sati koliko je dr. Isikolo radio za mene. Sada smo oboje sretni i to ne bi bilo moguće da nije bilo dr. Isikolo. Obratite mu se ako trebate pomoć. Pošaljite mu poruku na WhatsApp/Viber na +2348133261196 ili na njegovu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    23. Nisam znala da mogu vratiti svog zaručnika dok nisam kontaktirala dr. Isikoloa koji mi je pomogao. Imala sam užasan nesporazum sa svojim čovjekom i različito smo krenuli. Bio sam emocionalno potišten i nisam znao što učiniti da pomognem situaciji. Tako sam saznao za dr. Isikolo. Kontaktirao sam ga i zamolio ga da mi pomogne oko mojih problema. Rekao mi je sve što sam trebala znati i razumjeti i poštovala sam procedure i na kraju mi je riješio problem i sada smo ja i moj zaručnik ponovno zajedno i znam da ćemo se uskoro vjenčati. To ne bi bilo moguće da mi dr. Isikolo nije pomogao kako je obećao. Rezultat njegovog rada sigurno se očituje nakon 48 sati i to 100% zajamčeno. Vidljivo mi je vidjeti učinak rezultata svega što je učinio za mene i doista su se ljubav i privrženost između mene i mog zaručnika u potpunosti vratili i drago mi je što ga nisam izgubila ni s kim vani. On vam također može pomoći ako mu se sada obratite. Pošaljite mu poruku na WhatsApp na +2348133261196 ili na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    24. Srce mi je drago što sam ovdje da kažem riječi zahvale dr. Isikolu.  
      Nikad nisam mislio da ću ponovno moći vidjeti kako moj brak funkcionira unatoč činjenici da je sve već radilo protiv mene, dr. Isikolo mi je priskočio u pomoć. Imala sam problem u kući zbog kojeg je moj muž otišao, a ja sam već bila trudna i postalo mi je teško izdržati bez njega u životu. Njegova me obitelj cijelo vrijeme podržavala, ali nitko nije mogao pomoći da nas ponovno ujedinimo osim dr. Isikoloa koji je odgovorio u trenutku kada mi je pomoć bila najpotrebnija. On je riješio problem i moj suprug mi se vratio kući tek nakon 48 sati jer je još uvijek živio u istom gradu sa mnom. Prilično je nevjerojatno kada pronađete pomoć tamo gdje ste najmanje mislili da je možete dobiti. Još jednom hvala dr. Isikolo na svemu što činite kako biste pomogli ljudima kojima je pomoć prijeko potrebna.  Pošaljite mu e-poštu na isikolosolutionhome@gmail.com ili WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    25. Nakon što smo se ja i moj suprug vjenčali, preselili smo se u drugi grad i oboje smo dobili posao te počeli sretno raditi i živjeti zajedno. Nikada nismo imali problema sve dok jedna njegova kolegica nije počela činiti sve što može da privuče pažnju mog supruga. Cijelo vrijeme nisam znala što se događa dok nije počeo spavati vani i smišljati isprike. Stvari su izmakle kontroli i on je na kraju prestao brinuti o mojim potrebama. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć pa sam kontaktirao dr. Isikolo i sve mu objasnio. Ispričao mi je sve što se događalo i obećao da će mi riješiti probleme, što je i učinio. Bacio je ljubavnu čaroliju za mene koja je ponovno ujedinila mene i mog muža i on je postao čovjek kakvog sam ga oduvijek voljela samo nakon 48 sati koliko je dr. Isikolo radio za mene. Sada smo oboje sretni i to ne bi bilo moguće da nije bilo dr. Isikolo.Obratite mu se ako trebate pomoć.Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp na +2348133261196.

      ОдговориИзбриши
    26. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, rezultat moram dobiti nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    27. Moj muž je imao naviku uvijek slati poruke i dogovarati spojeve sa svojim starim prijateljima, uključujući svoje bivše. Nikada nisam mislila da postoji problem s takvim sve dok se nije emocionalno povukao od mene i počeo ponašati nenormalno prema meni i mojoj kćeri. U tom sam trenutku znao da mi hitno treba pomoć jer ga nikad nisam želio izgubiti. Dr Isikolo me je spasio i problem je riješen. Jedna bivša moga muža obećala je da će ga uzeti od njega i počela je manipulirati njime da napusti mene i moju kćer, što bi se na kraju i dogodilo da dr. Isikolo nije uskočio da mi pomogne. Samo nakon 48 sati nakon rješavanja problema, sve je postalo fantastično između mene i mog muža i sada se on ispričao za sve i opet smo dobri. Obratite se Dr Isikolo i vjerujte da će on sigurno riješiti taj problem za vas.Pošaljite mu e-poruku na isikolosolutionhome@gmail.com ili WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    28. Ja i moja supruga imali smo nesporazum koji je doveo do velike svađe i ona je otišla od kuće i vratila se kući svog oca. Dopustio sam da me emocije nadvladaju i trajno sam se udaljio od nje. Stvari su se pogoršale kad je počela viđati drugog muškarca, a ja za to nisam znao. Pokušao sam riješiti problem i natjerati je da se vrati kući, ali nikad se nije vratila. Kasnije sam saznao sve što se događalo i odlučio sam potražiti pomoć da popravim svoj brak s njom zbog čega sam kontaktirao dr. Isikolo. Kao što je i očekivano, radio je za mene i problem je riješen i ponovno sam sa svojom ženom. Vratila se kući tek nakon 48 sati kako je obećao dr. Isikolo. Zauvijek sam mu dužna što je riješio problem koji sam imala u braku. ljubazno ga kontaktirajte za brzu i hitnu pomoć, pošaljite mu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili WhatsApp na: +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    29. Bok ljudi. Imala sam teška i užasna iskustva u svojim prošlim vezama i doista sam čekala da upoznam svog muža i nakon što smo se upoznali, zaljubili smo se i vjenčali. Nakon dvije godine naše zajednice promijenio se i počeo se čudno ponašati te je na kraju ostavio mene i našeg sina. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve je bilo uzalud. Došao sam u kontakt s komentarima i onim što su svi govorili o dr. Isikolu. Obratila sam mu se i on je odgovorio i dao mi sve od sebe i pružio mi podršku da moj brak ponovno funkcionira. On je bio taj koji mi je dao do znanja da mi je mog muža otela druga žena i bacio je čaroliju ponovnog susreta koja nas je ponovno ujedinila i vratio se kući meni i mom sinu. Zaista nitko tamo nije lagao o dr. Isikolu i njegovim dobrim djelima. Moj muž se vratio kući 48 sati nakon što je obavio posao kako je obećao. Obratite mu se sada i budite sigurni da će vam pomoći. Sada ćete mu morati poslati e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu poslati poruku na WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    30. Moj muž s kojim sam gradila život 23 godine ostavio je mene i djecu bez riječi. Sve se srušilo na mene i došla sam do naših najmilijih i nitko nije mogao pomoći. Došlo je vrijeme kad je podnio zahtjev za razvod čak i kad nismo imali nikakvih problema niti smo se ikada svađali oko nečega katastrofalnog. Dr Isikolo mi je priskočio u pomoć i riješio problem koji sam imala sa svojim čovjekom. Ponovno nas je okupio i vratio nam se kući. Život je zaista tajanstven i nikad nisam mislio da ću doživjeti ono što sam prošao, ali sve zahvaljujući dr. Isikolu koji je radio za mene i uvjeravao me u pozitivne rezultate nakon 48 sati koji su se zaista i dogodili kao što je obećao. On također može riješiti vaše probleme ako ga sada kontaktirate.Pošaljite mu poruku na WhatsApp na +2348133261196 ili na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    31. Još sam bila na fakultetu kad sam upoznala svog zaručnika. Hodali smo dosta dugo i bili u suživotu i našu vezu su odobravali naši roditelji. Slagali smo se i sve je bilo savršeno. Otputovao je na neki trening i od tada nam više nije sve išlo u redu. Ondje se viđao s jednom damom i obično se mnogo posvetio onome što su dijelili, a mene je izostavio. Učinio sam sve što sam mogao da riješim problem, ali ništa nije uspjelo dok nisam čuo za dr. Isikolo. Kontaktirao sam ga i objasnio kroz što prolazim, a on je obećao pomoći što je i učinio kako je obećao. Postupila sam u skladu s uputama koje mi je dao i riješio je problem koji sam imala sa svojim zaručnikom i sada mi se vratio i vjenčat ćemo se za mjesec dana. Sve zahvaljujući dr Isikolo. Obratite mu se odmah ako trebate pomoć. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    32. Nakon što smo se ja i moj suprug vjenčali, preselili smo se u drugi grad i oboje smo dobili posao te počeli sretno raditi i živjeti zajedno. Nikada nismo imali problema sve dok jedna njegova kolegica nije počela činiti sve što može da privuče pažnju mog supruga. Cijelo vrijeme nisam znala što se događa dok nije počeo spavati vani i smišljati isprike. Stvari su izmakle kontroli i on je na kraju prestao brinuti o mojim potrebama. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć pa sam kontaktirao dr. Isikolo i sve mu objasnio. Ispričao mi je sve što se događalo i obećao da će mi riješiti probleme, što je i učinio. Bacio je ljubavnu čaroliju za mene koja je ponovno ujedinila mene i mog supruga i on je postao čovjek kakvog sam ga oduvijek voljela samo nakon 48 sati koliko je dr. Isikolo radio za mene. Sada smo oboje sretni i to ne bi bilo moguće da nije bilo dr. Isikolo.Obratite mu se ako trebate pomoć.Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    33. Bok ljudi. Imala sam teška i užasna iskustva u svojim prošlim vezama i doista sam čekala da upoznam svog muža i nakon što smo se upoznali, zaljubili smo se i vjenčali. Nakon dvije godine naše zajednice promijenio se i počeo se čudno ponašati te je na kraju ostavio mene i našeg sina. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali sve je bilo uzalud. Došao sam u kontakt s komentarima i onim što su svi govorili o dr. Isikolu. Obratila sam mu se i on je odgovorio i dao mi sve od sebe i podršku da moj brak ponovno funkcionira. On je bio taj koji mi je dao do znanja da mi je mog muža oduzela druga žena i bacio je čaroliju ponovnog susreta koja nas je ponovno ujedinila i vratio se kući meni i mom sinu. Zaista nitko tamo nije lagao o dr. Isikolu i njegovim dobrim djelima. Moj muž se vratio kući 48 sati nakon što je obavio posao kako je obećao. Obratite mu se sada i budite sigurni da će vam pomoći. Sada ćete mu morati poslati e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu poslati poruku na WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши
    34. Moj muž s kojim sam gradila život 23 godine ostavio je mene i djecu bez riječi. Sve se obrušilo na mene i došla sam do naših najmilijih i nitko nije mogao pomoći. Došlo je vrijeme kada je podnio zahtjev za razvod čak i kada nismo imali nikakvih problema niti smo se ikada svađali oko nečega katastrofalnog. Dr Isikolo mi je priskočio u pomoć i riješio problem koji sam imala sa svojim čovjekom. Ponovno nas je okupio i vratio nam se kući. Život je doista tajanstven i nikad nisam mislio da ću doživjeti ono što sam prošao, ali sve zahvaljujući dr. Isikolu koji je radio za mene i uvjeravao me u pozitivne rezultate nakon 48 sati koji su se i ostvarili kao što je obećao. On također može riješiti vaše probleme ako ga sada kontaktirate.Pošaljite mu poruku na WhatsApp/Viber na +2348133261196 ili na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

      ОдговориИзбриши
    35. Još sam bila na fakultetu kad sam upoznala svog zaručnika. Hodali smo dosta dugo i bili u suživotu i našu vezu su odobravali naši roditelji. Slagali smo se i sve je bilo savršeno. Otputovao je na neki trening i od tada nam više nije sve išlo u redu. Ondje se viđao s jednom damom i obično se mnogo posvetio onome što su dijelili, a mene je izostavio. Učinio sam sve što sam mogao da riješim problem, ali ništa nije uspjelo dok nisam čuo za dr. Isikolo. Kontaktirao sam ga i objasnio kroz što prolazim, a on je obećao pomoći što je i učinio kako je obećao. Postupila sam u skladu s uputama koje mi je dao i riješio je problem koji sam imala sa svojim zaručnikom i sada mi se vratio i vjenčat ćemo se za mjesec dana. Sve zahvaljujući dr Isikolo. Obratite mu se odmah ako trebate pomoć. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp na +2348133261196

      ОдговориИзбриши