MENI

LOTO SRBIJE: Izvučeni brojevi i dobici ovog kola

LOTO, rezultati izvlačenja aktuelnog kola + loto generator + BINGO rezultati izvlačenja * Sve na jednom mestu!

lutrija.rs

Jesenja pašteta od paprika i tikvica za prave gurmane

Jesenju paštetu od paprika i tikvica možete da mažete na hleb ili dodate kao prilog jelu, osvojiće vas od prvog zalogaja.

Foto: Freepik 

Tragom starih fotografija: Utakmica Napretka i Partizana u Kruševcu (1976-77), navijači i na "kosturu" nezavršenog krova

Evo kako je to nekad bilo... U Kruševcu je, u 4. kolu prvenstva Prve savezne lige Jugoslavije u sezoni 1976/77, Napredak dočekao ekipu Partizana (0:1). Zvanično, utakmici je prisustvovalo oko 30.000 gledalaca, ali svi koji smo bili na stadionu znamo da nas je bilo puno više. 

Trik kako da pečene paprike ogulite u samo jednom potezu

Skidanje kožice sa pečene paprike može biti prava noćna mora. Ipak, to je zato jer verovatno niste znali da postoji prilično laka metoda pomoću koje možete da ogulite kožu bez ikakvog napora.

Foto: Pixabay/Ilustracija

Počelo snimanje nastavka "Žikine dinastije", pogledajte ko su novi Žika i Milan i koga igra Nikola Kojo

U Beogradu je u toku snimanje novog nastavka čuvenog serijala "Žikina dinastija" u režiji Milana Konjevića, a po scenariju Milene Marković. Novi film zvaće se "Povratak Žikine dinastije" a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo. Premijera je planirana za jesen 2025. godine.

Foto: Printscreen/Youtube 

BINGO: Izvučeni brojevi (Državna lutrija Srbije)

VREME JE ZA NAJNOVIJI IZVEŠTAJ! Državna lutrija Srbije javna izvlačenja igare na sreću BINGO organizuje na Televiziji Happy. Izvlačenje je ponedeljkom od 19.55. Ovde možete videti ažurirane, aktuelne rezultate tekućeg kola. SREĆNO U IGRI!


Temu i Shein poskupljuju i to drastično! Neće više moći da koriste rupu u zakonu i da osvajaju svet

Najniže cene zbog kojih su e-trgovine Shein i Temu, povezane s Kinom, postale toliko popularne među potrošačima, uskoro bi mogle porasti ako Bajdenova administracija ograniči njihovo korišćenje rupa u zakonu o trgovini.


Stvari koje svi radimo na društvenim mrežama, a mogu da budu opasne

Portal Komando izdvojio je uobičajene greške koje morate da izbegavate kako biste sačuvali svoju bezbednost tokom korišćenja tehnologije.

Foto: Pixabay

Depresija je bolest i duše i tela!

Deperesija, možda, nije mentalna bolest, kako se godinama mislilo, nego fizička. Najnovija istraživanja pokazuju da postoji veza između zapaljenskog procesa u organizmu i poremećaja raspoloženja.
Photo: Photl.com

VAŽNO: Počinju da važe nova Gugl pravila - Kako da ne izgubite pristup Gmailu

Ako imate nalog na Gmailu, a ulazite tako što kucate samo mejl i lozinku, imaćete problem sa novim Guglovim pravilima.


Detaljno objašnjenje novog EES sistema ulaska u EU: Neće se svima uzimati otisci prstiju i sken oka

Entry-exit ili Ulaz-izlaz sistem (EES) stupiće na snagu 10. novembra, a na sajtu Evropske komisije objašnjeno je koji je cilj uspostavljanja novog sistema, kako će funkcionisati i ko će ga koristiti.

European Commission 

Srbi besni jer im kasne paketi sa TEMU, oglasila se i kompanija

Aplikacija za internet kupovinu "Temu" zaludela je ljude širom sveta, u velikoj meri koriste je i građani Srbije koji su njom oduševljeni. Ipak, nekolicina njih požalila se da im paketi ne stižu na vreme zbog čega se u međuvremenu oglasila i sama kompanija.


Najnesrećniji parovi horoskopa: Nikada se neće istinski voleti?!

Postoje astrološke kombinacije predodređene na brojne probleme u komunikaciji. Prednjači ovih šest...
Pixabay

Koje lekove ne bi trebalo da pijete posle 18 sati?

Pravo vreme uzimanja leka doprinosi njegovom efikasnijem delovanju. Neke lekove treba uzimati pre jela, neke posle jela, a neke uz obrok. Isto tako određeni lekovi imaju bolje dejstvo ukoliko se uzimaju u određenom delu dana, primera radi u jutarnjim satima. Ako morate da uzimate neke lekove ili ste se odlučili za neke dijetetske suplemente, veoma je važno da znate kada treba da ih uzimate.

Pixabay

ЖУПСКА БЕРБА 2024 – Комплетан програм манифестације

 59. Жупска берба одржаће се од 12. до 15. септембра 2024. године.