MENI

Najnesrećniji parovi horoskopa: Nikada se neće istinski voleti?!

Postoje astrološke kombinacije predodređene na brojne probleme u komunikaciji. Prednjači ovih šest...
Pixabay

Lav i Rak

Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile.

Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi cijelog svijeta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zamjeranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu, piše “Espreso“.


Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osjećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.


Devica i Blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima i po osjećaju, a ta dva načina života ne mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Djevice i Blizanaca. Zbog toga njihova veza ne može opstati. U kritičnim situacijama, kada se treba boriti za vezu ili odustati, Djevica će mirno i staloženo otvoriti vrata i ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do takvih situacija će najčešće doći zbog navike Blizanaca da žive u snovima, dok Djevica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.


Vaga i Bik

Ovaj par je poput ogledala, čvrsto povezan i na van se čini kao da telepatski komuniciraju, što im je u početku zanimljivo i još ih više zbližava, ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu. I zbog toga veza često puca. Bikova tvrdoglavost i Vagin očaj da se povremeno osjećaju u pravu zabija posljednji ekser u sanduk. Budući da se jako dobro razumiju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a rijetko kad se ta očekivanja ostvare.


Škorpija i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osjećajima.

Njihove potpuno suprotne ličnosti, koje su u početku bile iskra strasti, mogu lako prerasti u požar koji će spaliti sve među njima, ostavljajući iza sebe tugu, bijes i razočaranje. Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost s vremenom ugušiti.


Strelac i Rak

Ova dva znaka se ne bi trebali ni približavati jedan drugome, a kamoli ući u ozbiljnu vezu. Dok Rakovi vjeruju u onu staru poslovicu ‘strpljen – spašen’, Strijelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu. Rakova mirnoća potiče u Strijelcu nemir, a s vremenom i zamjeranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bijes. Strijelac obožava promjene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi, dok promjene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju neprimijećene jer on ima svoj pogled na život koji ga vodi u svemu što radi. Najveću vrijednost u ljubavi Strijelci povezuju uz apsolutnu se*sualnu vezu s partnerom, dok je Raku primarno emotivno se povezati. I ta velika razlika između emotivne i se*sualne potrebe kod ovih znakova će na kraju presuditi njihovoj vezi.

3 коментара:

  1. ZELIM JAVNO DA SE POHVALIM ZENI DAMI I KRALJICI KOJA MI USPESNO RESILA SVE PORODICNE PROBLEME +381611047085 VIBER WCP

    ОдговориИзбриши
  2. ZELIM JAVNO DA SE POHVALIM ZENI DAMI I KRALJICI KOJA MI USPESNO RESILA SVE PORODICNE PROBLEME +381611047085 VIBER WCP

    ОдговориИзбриши
  3. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sad sam veoma srecna i zadovoljna zena vratila mi volju za zivot evo broja viber wcp poziv +381616418057

    ОдговориИзбриши