MENI

PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠU ŽENU 2020. GODINE: Ima 19 godina, služi vojsku i zavela je milionera!

 Od 1990. godine svake godine TC Candler i nezavisni kritičari biraju 100 najlepših lica na svetu.

IZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT/YAELSHELBIA

Upoznajte ovogodišnju pobednicu Jael Šelbiju, 19-godišnju manekenku iz Izraela, koja je i prethodne dve godine bila u top tri najlepša lica prema ovoj listi.

"Nikad ni u čemu nisam bila prva... Hvala vam, ovo je jako lepa titula", rekla je ova lepotica, koja trenutno služi obavezni vojni rok u izraelskom vazduhoplovstvu.

Ova devojka, koja je prema pisanju izraelskih medija u vezi sa 35-godišnjim sinom izraelskog milionera Brandona Korfom, inače je radila brojne modne kampanje, između ostalog i za kolekciju šminke Kim Kardašijan.

Kriterijumi prema kojima se pravi godišnja lista najlepših lica su, svakako, "estetsko savršenstvo", ali pored toga se uzimaju u obzir i elegancija, držanje, originalnost...

Izvor MONDO

1 коментар:

  1. Pozdrav ljudi, moje ime je Katerine. Postoji svjedočanstvo koje želim podijeliti s vama, moj otac je imao HIV / AIDS, majka i ja smo ga odveli u bolnicu na liječnički pregled, ali nisu riješili rješenje, rekli su nam mogao bi izgubiti život, moja je majka išla moliti mnoge liječnike, ali rekli su da ne mogu pomoći, bila sam frustrirana. Ali odjednom me moj prijatelj upoznao s liječnikom koji se zove dr. Osazee, sjajan je i ima dobre lijekove ili ljekovito bilje za davanje pacijenta, dao je mom ocu ove lijekove, moj otac je sada zdrav i vrlo dobro. Još jednom zahvaljujući dr. Osazee i dobra stvar kod njega je što ne naplaćuje previše povoljno, možete ga dobiti na watsappu; +1 (301) 747-3442ili e-adresa: doctorosazeetemple235@gmail.com. molim te ovo nije lažno, vjeruj mi!

    ОдговориИзбриши