MENI

Ljubavni horoskop za novembar 2013.

Lagano ulazimo u završnicu još jedne godine. Iz redova koji su pred vama, saznajte kakve su preedsipozicije ovog novembra za vaš ljubavni život * Do 12. novembra mnogi Blizanci će zbog retrogradnog Merkura biti neodlučni i mnogo toga započinjati, a ne završavati * Ulaze Venera u sedmom polje učiniće Rakove veoma privlačnim za osobe suprotnog pola...

> Pogledajte i HOROSKOP ZA NOVEMBAR/STUDENI

OVAN  Od 6. novembra ulazite u fazu kada će vam biti potrebne garancije u ljubavi. Ništa nećete prepuštati slučaju i očekivaćete konkretne dokaze od voljene osobe da joj je stalo do vas. Cenićete osobe koje su stabilne, odane i uspešne u poslu koji rade. Mnogi Ovnovi postaće proračunati u emotivnom smislu i dopustii sebi da se ostvare emotivni zanos samo sa nekim ko je po njihovim kriterijumima važan. Zbog uticaja Marsa, Ovnovima je ljubav u ovom mesecu na drugom mestu. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo preko posla.

BIK Ulazak Venere u Jarca ukazuje da ćete biti mnogo više rezervisani u ljubavi. Pošto je Mars u Devici, oni Bikovi koji imaju vezu imaće poteškoće jer im je partner koncentrisan na obaveze i bespotrebne principe kojima guši svaku romantiku. Uz uticaj Saturna još uvek zbog prošlosti imate problem da se prepustite sadašnjim trenutcima. Ako otputujete može da vam se dogodi na putu. Jedna Devica može da vam bude zanimljiva, ali je pitanje koliko će uspeti da ostvari vaša očekivanja.

BLIZANCI Do 12. novembra mnogi Blizanci će zbog retrogradnog Merkura biti neodlučni i mnogo toga započinjati, a ne završavati. Venera u osmom polju može da vam donese ljubav prema osobi koja će vas fizički privlačiti. Može da vam se dogodi ljubav sa romantičnim Rakom. Početkom meseca ćete biti skloni da preuveličavate probleme koje imate. Pod uticajem Marsa raste vaša netrpeljivost prema svim ljudima, pa ćete biti skloni ka konfliktima.

RAK Ulaze Venera u sedmom polje učiniće Rakove veoma privlačnim za osobe suprotnog pola. Vaš šarm i harizmatičnost dolaze do izražaja, tako da ćete mnoge osobe osvojiti već pri prvom susretu. Pošto je ovo Vaša godina pravi je momenat da razmišljate o krupnim koracima u ljubavi. Zbog Mars au Devici povremeno možete ljudima da se učinite komplikovani za konverzaciju. Jarčevi, Bikovi i Vage će pokušavati da vas osvoje tokom novembra.

LAV Većinu meseca Lavovi će biti u fazi kada su emotivno zatvoreniji i nedostupni za osobe suprotnog pola. Prvih dvadesetak dana meseca novembra bićete u fazi kada je jako teško dopreti do bilo kakvih vaših osećanja. Krajem meseca ulazite u bolji period za ljubav, pa ćete samim tim i imati poznanstva iznenađenja na mestiam javnog tipa. Na poslu ćete flertovati sa jednim Bikovm, Vagom ili Jarcem. Međutim, ovo interesovanje može da bude kratkotrajno jer niste sprmeni za novi početak.

DEVICA Retrogradan Merkur doprinose da se nalazite u raznim dilemama, što se ponajviše odnosi na vaša osećanja. Vaš parter imaće problem da razume vaše ponašanje ie česte promene stavova. Sredinom meseca možete da imate susret sa jendim Jarcem prema kome ćete osećati fatalnu privlačnost. Mars vas tera na konflikte raznog tipa, tako da se potrudite da ne budete vi osoba koja započinje rasprave.

VAGA Proračunata Venera u Jarcu čini vas rezervisanim i taktičnim u ljubavi. Vaša lepršava priroda u mesecu novembru ulazi u fazu distanciranosti, kada će biti potrebno više od običnog pokušaja da bi neko odledio vaša osećanja. Sredinom meseca osoba zemljanog znaka može da vas osvoji na pravi način. Cenićete osobe koje će biti sposobne da vam se dokazuju na delima.

ŠKORPIJA Mnoštvo planeta u vašem znaku menja vašu ličnost i stavove po mnogim pitanjima. Saturnova ozbiljnost tera vas da donesete važne odluke, pa čak i u ljubavi. Ovo su prelomni periodi u kojima se odlučuje po sistemu – ili ili. Venera u trećem polju donosi vam više dopisivanja i komuniakcije sa osobama suprotnog pola. Zauzete Škorpije treba da iskoriste mesec za razgovor sa osobom do koje im je stalo jer Mars i Venera mogu da donesu pomirenje razlika.

STRELAC Zbog Merkura u dvanaestom polju mnogi pripadnici vašeg znaka će biti nezadovoljnim partneroim promenama mišljenja ili neodlučnošću. Ovo takođe dovodi u pitanje vaše poverenje prema osobama do kojih vam je stalo. Bićete zatvoreniji i nepoverljiviju. Marsova pozicija ukazuje da može da vam privuče pažnju osoba koja je drugačijeg temperamenta i stavova ali koja može da vam bude izazov. Pojedini Strelčevi i dalje će biti nespremni za novu emotivnu vezu zbog jedne osobe iz prošlosti koju i dalje nisu preboleli.

JARAC Venera ulazi u vaš znak tako da ćete pravi magnet za osobe suprotnog pola. Prijateljska baza vam je najvažnija u svakom odnosu. Pošto će planeta ljubavi biti u vašem znaku možete lako dase zaljubite. Mnogi će želeti bolje da vas upoznaju ii budu u vašoj blizni. Ako ste slobodni, slede vam nova pozanantsva, dok će neki Jarčevi razmišljai o osobi koja im je prijatelj.

VODOLIJA Sunce u Škorpiji vam komplikuje partnerske odnose, dok Venera utiče na tajne emocije. Možete lako da osetite snažnu pivlačnost prema osobi koja nije slobodna ili ima neku tajnu. Poslednja nedelja u mesecu ukazuje da ulazite u bolji period za ljubav, kada ćete iz jednog prijateljstva stvoriti snažniji odnos. Iako veza sa Škorpijom može da vam bude izaziv, isto tako može da bude turbulentna.

RIBE Retrogradan Merkur doprinosi tome da mnoge Ribe imaju nepouzdanog partnera ili osobu koja nije trenutno u stanju da se odluči. To će vas nervorati tokom sredine meseca, a neke Ribe će osećati čežnju prema osobi koja je na putovanju. Venera vam donosi novo poznanstvo preko prijatelja. Bez obzira na to, mnoge Ribe neće biti spremne da se odreknu ljubavi iz prošlosti za kojom povremeno pate.
(Izvor: Pressonline)

Нема коментара:

Постави коментар