MENI

HOROSKOP - Dnevni i nedeljni

Za danas i ovu nedelju


Da li su Vam zvezde  naklonjene * Ako verujete - započnite novi dan uz konsultovanje astrologa * Izaberite iz padajućeg menija svoj znak i kliknite na njega... Pogledajte i horoskop za ovu sedmicu: 6-13. novembar 2023.
Ilustracija pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP




NEDELJNI HOROSKOP 6-13. novembar 2023.


Za vas imamo i...

OVAN

Hrana

Vodite računa o unosu soli u organizam, smanjite na najmanju moguću meru i izbegavate korišćenje jakih začina. Pikantni, naročito ljuti ukusi će vas privlačiti, ali vam mogu iritirati želudac.

Ljubav

Strasna nedelja, burna nedelja. Ukoliko ste slobodni – nedelja za ljubavne „akcije“. E sad, to što ćete vi krenuti „u napad“ ka osobi koja vas interesuje ne znači automatski da ćete je i osvojiti – ali svakako ćete ostaviti utisak i učiniti da vas neko primeti. A možda tu osobu i zaintrigirate. Što se tiče onih koji su se već „usrećili“ i imaju partnera – pa, potrudite se da ga imate i na dalje. Neće to biti baš lak zadatak za vas jer ste totalno naelektrisani, vidite probleme i gde ih ima i gde ih nema,  i samo šištite – ali gledajte da raspoloženja tog tipa usmerite na neku drugu stranu, a ne u odnos sa partnerom.

Posao

Prva polovina nedelje je dosta solidna – funkcionisaćete korektno sa saradnicima, dogovori će se poštovati, papirološka pitanja završavati bez veće problematike – a može da se desi i da se vaš tekući račun obraduje novim prilivom novca. Drugi deo sedmice već nije tako sladak – zastoji, komplikacije, žurba, a i vama će faliti organizovanosti (ali i samokontrole). Plan ili dogovor od kojeg mnogo očekujete može ući u fazu stagnacije ili ćete pak dobiti informacije da je ono što želite stavljeno na čekanje.

Zdravlje

Glavobolje, urinarne infekcije. Stariji – promenljiv pritisak, slabija cirkulacija.


BIK

Hrana

Izbegavajte slatkiše, peciva, industrijske mesne prerađevine i previše začina u ishrani. Potrudite se da ne jedete u kasnim večernjim satima.

Ljubav

Emotivni život vam je svakako uzbudljiv. E sad – da li u toj uzbudljivosti uživate….ili vam se od nje diže kosa na glavi i zubi škrguću – to je već individualno. A možda ima i red jednog, red drugog – što je negde i najrealnije trenutno kod vas. Ono što je sigurno jeste da mira nema – pa ako ste vi tip osobe koja baš žudi za mirom, opuštenošću, nekim finim i laganim funkcionisanjem – onda vam celokupan ovaj period svakako nije po volji. Slobodni Bikovi – ili ste u fazonu „nema nikog po mojoj volji, samo neki smarači što me opsedaju“ ili pak u varijanti „želim da se zabavljam i uživam, ne interesuje me da li će biti samo avantura“.

Posao

U većem delu sedmice ste pod naletom dobre energije – pa vas nervoza na radnom mestu, žurba i vrlo verovatno greške i kašnjenja (ne vaša) i neće toliko doticati. Umećete da se postavite na pravi način prema svakoj situaciji ili osobi ovih dana i da izvučete najbolje. Bićete skoncentrisani, efikasni i organizovani kao i do sada. Neka prilika za promenu vam se pruža u drugom delu sedmice – ovo može biti dogovor sa novim saradnikom (ili poslodavcem), a može se vezivati i za finansijski sektor.

Zdravlje

Sem nervoze, skroz ste ok.

 

BLIZANCI

Hrana

Možete imati problema sa želucem I varenjem. Ono što bih vam preporučila jeste da dan ne započnete kafom, već  doručkom I da vam on bude I najobilniji I najhranljiviji obrok tokom dana.

Ljubav

Nije savršeno, ali je ipak bolje nego u proteklom periodu. Oboje imate pa imate pritiske i probleme koje ne možete rešiti u trenutku, već će za njih biti potrebno vreme. Ali zato sada imate i više volje i želje da nađete zajednički jezik ili zajedničke aktivnosti koje vam prijaju i opuštaju vas. Odličan bi trenutak bio da izlazite više ili da otputujete, pa makar i na par dana. Ako ne možete ranije – za vikend gurnite sve obaveze u stranu i posvetite se jedno drugom. Slobodni Blizanci – prelazak Venere u znak Vage vam odgovara – I za uživanje u društvenom životu i provodu, ali i za flertovanje i ljubavne prilike.

Posao

Bićete skloni da žurite ali ćete shvatiti da vam to samo donosi napetost i nervozu, a ne ubrzava situacije koje su vam od važnosti. Postoje neke situacije koje ne možete rešiti sada, već morate pustiti da se sve „posloži“ i da dođe pravi trenutak. No, isto tako će biti i onih planova, projekata, dogovora – koji će posle dužeg zastoja krenuti ka zaključcima i razrešenju. U drugom delu sedmice je nekima od vas moguća i poslovna ponuda koja deluje dosta dobro, dok neke može sačekati i unapređenje.

Zdravlje

Osetljivost postoji i na dalje, popravljajte imunitet. Stariji – problemi sa kostima, zglobovima.


RAK

Hrana

U ovom periodu je nešto teže održavati vitku liniju, pogotovo što ste se prilično olenjili, a neizmerno vam prijaju slatkiši svih vrsta. Ako hoćete da otpočnete sa dijetom, sačekajte narednu sedmicu.

Ljubav

Za slobodne Rakove ovo je jedan intenzivan i aktivan period. Družite se, izlazite, u pokretu ste – i u ovoj nedelji možete na blic biti privučeni osobom koja deluje vrlo maštovito, strasno, intrigantno. Kočnice u vama postoje (jer, ovo može biti osoba koja je zauzeta ili koja vam „nudi“ samo neobavezan odnos), ali postoje i jake strasti koje je sada teško kontrolisati. Zauzeti Rakovi – potrebno je da razgovarate, zajednički prevaziđete neke situacije, ali i da otklonite pokušaje mešanja drugih osoba u vaš odnos (najpre od strane prijatelja) da biste mogli nesmetano da uživate u emocijama i strastima.

Posao

Teret obaveza je dosta veliki i povremeno može delovati psihički iscrpljujuće po vas. Prva polovina sedmice vam je aktivnija nego inače, ali ste vi pod dobrom energijom i iako neke situacije mogu delovati u prvom trenutku kao neizvodljive ili suviše teške – završićete ih i rešiti. Drugi deo nedelje donosi važne, ali komplikovane dogovore i projekte u kojima ćete morati da pokažete veliku odgovornost i posvećenost. Ukoliko radite sa inostranstvom ili državnim ustanovama – obim posla se povećava.

Zdravlje

Respiratorne infekcije kod mlađih, a stariji Rakovi – aktiviranje hroničnih tegoba.


LAV

Hrana

Lakša hrana, manji a češći obroci – to je ono što će vam u ovoj nedelji najviše odgovarati I činiti da se osećate dobro I rasterećenog želuca. Najviše vam se preporučuju sve vrste ribe, rečne ili morske.

Ljubav

Tenzije će biti prisutne i u ovoj sedmici – zbog porodice, posla, saobraćaja, kvarova, novca, ljubomore – naći će se razlog oko kojeg se možete na kratko pokačiti sa partnerom. No, počeće da se istovremeno pojavljuje i više prostora da se uživa, opusti, odskita, da se provede lepo i kvalitetno vreme sa dragim vam bićem. Neke nervoze ne možete otkloniti, ali se nemojte ni „kačiti“ za njih – umesto toga – pronađite više razloga za radost, jer je to sada i moguće. Slobodni Lavovi – možda i niste u nekom fazonu za izlaske i dešavanja, malo ste se učlovili i često u mislima otplovite u prošlost. Ipak, ne propuštajte šansu za lepe događaje koji vam se nude – uživajte u druženjima, zabavite se.

Posao

Vaši poslovni odnosi i komunikacija sa saradnicima će tokom ove sedmice biti prilično dobri. Da, biće potrebno izdefinisati još neka pitanja da bi stvari tekle nesmetano – jer, postoje neke neusaglašenosti između saradnika i vas i one će doći na dnevni red u drugom delu sedmice. Razgovarajte, ali onako kako vi umete – odmereno i sa stilom, taktom – ali „otvorenih karata“. Iako ste po nekim pitanjima jako nestrpljivi, umećete da sačekate svojih pet minuta. Finansijski je ovo više nego solidna nedelja.

Zdravlje

Odmarajte se i opuštajte – to vam je baš potrebno.


DEVICA

Hrana

U ovim vas danima očekuje promenljiv apetit. Imaćete tendenciju da preskačete obroke I možete napraviti problem sa varenjem. Pokušajte da se držite ritma od minimum tri obroka tokom dana.

Ljubav

Kod onih koji žive zajedno – drugi deo nedelje, kao i dani vikenda – mogu doneti situacije u kojima ni partner ni vi nećete pokazati razumevanje i neka pitanja i teme će biti teško rešiti. Potrebna vam je promena, izlaženje iz ustaljene rutine, da malo oživite odnos. Oni koji su u vezama – strasti su trenutno dosta jake između vas dvoje, a one povremeno mogu proizvesti i po koju varnicu ljubomore. Slobodne Device – sa nekim koga ste upoznali u prethodnom periodu imate sve intenzivniju komunikaciju. Postoje jake mogućnosti da do kraja ove nedelje ostvarite i pravi, ljubavni kontakt.

Posao

Neki dogovori ili poslovni planovi će krenuti u više nego dobrom pravcu, ali će sam zaključak i realizacija možda morati da sačekaju narednu sedmicu. Generalno – dosta se dobro snalazite u svim poslovnim situacijama, imate jasan i analitičan uvid i svesni ste kakvi vaši potezi treba da budu i kako se postaviti u narednom periodu. Ne rasipajte vreme i energiju na više obaveza ili projekata odjednom – fokusirajte se na prioritete, jer vam je tako zagarantovan uspeh. Ulazite u finansijski stabilniji period.

Zdravlje

Respiratorne infekcije.

 

VAGA

Hrana

Vaša „slatka“ vladarka Venera u tranzitu kroz vaše polje ličnosti donosi pojačan apetit I želju za slatkišima, jakom I kaloričnom hranom, užicima za nepce. Okrenite se više voću, povrću, mesu.

Ljubav

Od sredine sedmice Venera ulazi u vaš znak i posle dužeg vremena počećete da se osećate zaista dobro, vratiće vam se vaš urođeni optimizam, lepršavost, dobra energija. Neko će se „dići“ zbog povoljnih situacija u poslovno – finansijskoj sferi, neko zato što se sprema za dugoočekivani put ili važan događaj, neko zato što je čuo baš baš lepe vesti ili je prijatno iznenađen od strane voljene osobe. U svakom slučaju – vaša dobra energija dodatno će pokrenuti partnera i vas i učiniti da vam ova nedelja prođe u odličnoj atmosferi. I slobodne Vage su u „usponu“ – možda zato što se pojavio neko po njihovoj meri ili zato što se komunikacija sa osobom koja im se dopada konačno pokrenula na pravi način.

Posao

Pred vama je dosta dobra poslovna nedelja. Postoji šansa da zaradite više ili da makar na jednostavniji način rešite neku finansijsku obavezu koja vas je opterećivala. Dobijate povoljne vesti koje se mogu vezivati za dogovor, projekat ili poslovno putovanje. Obim obaveza će porasti, ali ćete uglavnom uspevati da idete u korak sa njima – samo je pred kraj radne nedelje moguć nešto zahtevniji zadatak za čije će vam rešavanje biti potrebno više vremena i truda. Sa kolegama šaren odnos, povremeno napeto.

Zdravlje

Dobar period da se više fizički aktivirate. Moguća prehlada u drugom delu nedelje.


ŠKORPIJA

Hrana

Ako ste imali nameru da se ugojite – ovo je odličan period za tako nešto. Ukoliko nemate želju da nabacite kilograme – moraćete da vodite računa šta jedete, jer će se sve “lepiti” za vas.

Ljubav

Sve ono što ste eventualno do sada prećutkivali – reći ćete. Isto kao i partner. I ovo i jeste dobar trenutak za tako nešto – da kažete šta imate, ali i čujete drugu stranu. Neke situacije i pitanja je potrebno rešiti – i uopšte nije važno da li su to sitnice ili krupne stavke – šta god da eventualno smeta ili usporava tok vašeg odnosa, sada se može rešiti. Slobodne Škorpije – osvajate osobu za koju ste zainteresovani – svakim kontaktom, susretom, porukom, razgovorom. Ovo je period za pokretanje vrlo intenzivnih i strasnih ljubavnih priča – onih koje vam donose opijenost i bude vas u potpunosti.

Posao

Samo da nije tih povremenih tenzija i užurbanosti, Škorpije bi zaista mogle da kažu da su u povoljnom poslovnom periodu. Energiju i želju da se dokažete imate, a ova bi vas sedmica mogla obradovati i povećanim prilivima (koje ćete vi vrlo uspešno samo prosleđivati dalje). Sam početak nedelje može da vam donese neku veću poslovnu povoljnost ili dosta jak dogovor (oko kojeg se hoćete pomučiti, ali ćete ga zaključiti). Drugi deo sedmice vam donosi zahtevnije obaveze i rešavanje komplikovane papirologije.

Zdravlje

Prehlade, problemi sa varenjem.


STRELAC

Hrana

Neophodno je više svežeg povrća u ishrani. Takođe, ritam obroka kod vas je poremećen, jedni preskaču obroke, drugi pak jedu svaki čas – niti prvo niti drugo nije dobro I može vam doneti problem sa varenjem

Ljubav

Voljena osoba i vi kao da ne uspevate da se na pravi način „pronađete“ već neko duže vreme unazad. Različiti su razlozi za tako nešto – neslaganje po nekim pitanjima, ljubomora (sa razlogom ili bez) ili pak guranje pod tepih situacija koje biste trebali kao par da rešavate. Umesto što ste oboje opterećeni i nervozni – možda bi bilo bolje da otvoreno porazgovarate o svemu. Neće taj razgovor u početnoj fazi biti lagan, ali će se krenuti ka rešavanju. Slobodni Strelčevi – potencijal za tajne i neobavezne avanture. Ulazak Venere u znak Vage otvara vam period veće društvenosti i uživanja sa prijateljima.

Posao

Naporne pripreme oko neke poslovne obaveze ili poslovnog projekta – postoji užurbanost i nervoza, kao i prostor za eventualne greške, pa budite fokusiraniji na ono što radite. Sredinom nedelje očekuje vas značajan događaj na poslu – to može biti neka nagrada za vaš rad, povoljne informacije ili najava napredovanja. Neki od vas su u velikim razmišljanjima – šta promeniti, da li ostati tu gde ste ili otići – sada definitivno nije period da pravite velike iskorake ili donosite značajne odluke.

Zdravlje

Umor, nešto lošiji imunitet.


JARAC

Hrana

I vi možete imati manjih problema sa varenjem, pa će vam najviše prijati lagani, jednostavni obroci koje ćete uzimati redovno. Zbog imuniteta, konzumirajte više limuna, pomorandži, kivija, meda.

Ljubav

Eventualna zastajkivanja u odnosu će se lako rešavati, dokle god vi budete spremni da iznesete sve terete – i one koji se vezuju za druge životne sfere, ali i one koje se vezuju za partnera i odnos sa njim. Da to sada možete – možete. U danima vikenda bi bilo dobro da voljena osoba i vi ili imate zajedničke aktivnosti sa prijateljima ili da eventualno otputujete i malo se „maknete“ od svega – vama lično je potrebno da se resetujete i odmorite i telo i mozak. Slobodni Jarčevi – prijatelji vam donose dobru energiju i pokreću vas. Preko izlazaka, ali i kroz poslovni segment – slede vam zanimljive prilike.

Posao

Direktno kretanje Saturna koji vlada vašim znakom u polju akcije, pokreta, dešavanja, dogovora, ali i načina razmišljanja – ukazuje da ste ušli u fazu kada će dosta toga oko čega ste morali da budete strpljivi, što je bilo na čekanju ili se nisu stvorili uslovi da se aktivira – krenuti napred. Dosta toga je na vašoj strani i ciljevi jesu ostvarivi. Od sredine nedelje slede vam važne informacije, kod nekih je moguće i napredovanje. Obim vaših obaveza ide ka značajnom povećanju, vreme je da pokažete koliko ste odgovorni.

Zdravlje

Osetljiviji ste nego što to deluje na prvi pogled.



VODOLIJA

Hrana

Problem će vam ove nedelje praviti to što ćete svaki čas imati neko društveno dešavanje, neke ručkove, večere, slavlja – na kojima će biti baš ona hrana koju vi obožavate I možete povremeno malo preterati.

Ljubav

Ulazak Venere u znak Vage i Merkura u znak Strelca vam odgovara – jer će vam doneti više društvenosti, više lepih događaja, druženja, uživanja, putovanja. I ovo pogoduje i zauzetima i slobodnima. Kod zauzetih će razbiti taj neki osećaj uskraćenosti i nervoze koji postoji s vremena na vreme, jer će vam prijati da se opustite, skrenete misli i što bi se reklo – udarite brigu na veselje. Daleko od toga da ste partner i vi izašli iz napornog perioda – još će tu biti petljancija, ali je nekako lakše kada se s vremena na vreme izmakne iz težine i uživa. Slobodnima će naravno doneti priliku da se više provode – a možda i upoznaju po koju interesantnu osobu.

Posao

Gomila izazova u nedelji koju bismo glat mogli nazvati rmbatorskom. Neki su izazovi veći, neki manji, neki će vam baš lepo testirati živce, a neke ćete pregaziti kao plitak potok. Pare će dolaziti, pare će odlaziti – što bi se reklo – totalno standardna situacija u finansijskom sektoru. Ukoliko radite sa inostranstvom ili ste vezani za državu i javne institucije – tu će biti više dogovora i projekata, a samim tim – i novca. Odnos sa saradnicima će biti težak, a sa nadređenima – još teži.

Zdravlje

Problemi sa varenjem i lako prehlade i respiratorne infekcije.


RIBE

Hrana

Pošto uopšte nisam sigurna da ćete uspeti da izbegnete pojačan apetit, onda mogu da kažem samo ovo – u ovoj sedmici se opustite, dajte sebi na volju I uživajte. A od sledeće ili od vikenda – idemo na dijetu.

Ljubav

Saturn u vašem znaku je krenuo direktnim hodom i uskoro ćete početi da shvatate koliko je proteklih par meseci bilo značajno po vas – stavili ste sebe i ono kako se osećate na prvo mesto, doneli važne odluke kada su vaša partnerstva u pitanju i tih odluka ćete se držati i na dalje. Vaše emotivne relacije su tokom ove nedelje u nekom drugom planu – partner baš i neće biti ekstatičan zbog toga i može se u nekom trenutku naduriti – ali će to biti kratkog daha. Slobodne Ribe – i pored više nego dobrih mogućnosti za nove emotivne priče i interesantne osobe – nemojte žuriti. Samo uživajte u dešavanjima.

Posao

Poteškoća i izazova ima pa ima i od toga teško da ćete uspeti da pobegnete. Moguća je i veća raštrkanost kada su obaveze u pitanju – teško ćete ih završavati, baš iz razloga što pokušavate da radite sve odjednom. Moguće je da ćete neke poslove u privatnoj režiji morati da odbijete zbog manjka vremena. No, ono što je bitno je da se vaši ciljevi, namere, planovi – polako pokreću i idu ka ostvarenju. Ne uzimajte zdravo za gotovo informacije koje dobijate – više je nego moguće da nisu tačne.

Zdravlje


Nervoza je pojačana

20 коментара:

  1. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
    Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
    Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
    I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
    Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

    Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

    ОдговориИзбриши
  2. Pozdrav, ja sam Blaženka Divjak. Skoro sam izgubio život kad je moj ljubavnik od šest godina otišao da budem s drugom ženom. Plakao sam i trijezan svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratio internetu kako bi mi pomogao. I vidio sam svjedočanstvo čarobnjaka koji pomaže djevojci zvanoj Milanka Opačić, i rekao sam dajte da pokusam, pa ja kontaktirajte ga za pomoć i on je učinio ljubavnu čaroliju za mene koju koristim u vraćanju ljubavi i sada sam sretna žena. Zbog onoga što ste učinili za mene, neću prestati dijeliti vaše dobro ime ljudima tamo zbog dobrog posla koje ste učinili za mene. Nadam se da će vas Bog blagosloviti onoliko koliko ste mi pomogli da vratim moju Ljubav, idealno je da sam to objavio u lokalnim novinama za Dr.Amiso u ostalim da bih doveo više mušterija, on vrijedi više od ovoga i nagrada mu je Naravno. Tako je snažan i moćan, dr. Amiso je istinski poslani Bog, koga ću uvijek moliti da dugo živi kako bi pomogla svojoj djeci u teškoćama, ako ste ovdje i vaš suprug se preselio u drugu ženu. Ako se želite vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili problemi sa zdravljem i vezama, slučajevi raka ili razvoda, promocija posla i uspjeh, također želite biti prepoznati u svijetu, ne odustajte, bilo kakvi problemi uopće prestaju plakati, kontaktirajte ovog moćnog čarobnjaka sada. Evo njezine osobne adrese e-pošte: herbalisthome01@gmail.com, on je jedini odgovor na vaše probleme.

    ОдговориИзбриши
  3. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  4. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  5. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
    +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

    ОдговориИзбриши
  6. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
    +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

    ОдговориИзбриши
  7. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
    +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

    ОдговориИзбриши
  8. SKIDANJE SVIH VRSTA CRNE MAGIJE(SIHRA)I PROKLETSTVA UZ POMOC HODZE, SPASAVANJE BRAKA, PORODICE, LJEČENJE DJECE,VRACANJE NOVCA U KUCU,IZRADA HAMAJLIJA ZA POSAO, POJEDINCE, KUCU ITD.IZRADA ZASTITA KOJE HODZA ODRAĐUJE. ISKUSTVO VIŠE OD 35 GODINA!!!NA STOTINE ZADOVOLJNIH KLIJENATA POZOVITE I UVERITE SE.
    +381 60 31 01 161 VIBER POZOVITE JE

    ОдговориИзбриши
  9. Ja sam Sandra Filipova i danas se osjećam jako sretno jer sam dio onih koji se raduju svima zbog pomoći koju mi ​​je DR ISIKOLO pružio za povratak muža. U braku sam 6 godina i bilo je tako strašno jer me muž varao i tražio razvod. Ali kada sam na internetu naišao na DR ISIKOLO kojeg je objavila jedna gospođa, odlučio sam stupiti u kontakt s njim i objasnio sam mu svoju situaciju i potom potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaj jer nema problema bez rješenja. rekao mi je što da radim što sam i učinila, a on je radio za mene i moj muž ti se vratio nakon 2 dana kao što je obećao. Evo ja slavim jer se moj muž vratio kući i stvarno uživam u svom braku i kakvo veliko slavlje. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer DR ISIKOLO je uistinu pomagač kojeg je Bog poslao da nam svima pomogne. Zašto se sada ne obratite DR ISIKOLO ako se suočavate s bilo kakvim izazovima u životu veze. Možete kontaktirati njegovu e-mail adresu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +234-8133261196.

    ОдговориИзбриши
  10. zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:(dralaba3000@gmail.com) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: (dralaba3000@gmail.com). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..

    ОдговориИзбриши
  11. Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, rezultat moram dobiti nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  12. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Katica Brozović. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  13. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima, ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  14. Pozdrav svima. Moje ime je Anna Grubišić. Ovdje sam kako bih zahvalila velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog supruga i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  15. Bok svima, ja sam Goda Balašević i ovdje sam da se zahvalim i dr. Isikolu s kojim je Bog spasio moju situaciju i vratio radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  16. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo
    Ja sam Gabrijela Daničić. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com, a možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa na +2348133261196.

    ОдговориИзбриши
  17. Nakon što smo se ja i moj suprug vjenčali, preselili smo se u drugi grad i oboje smo dobili posao te počeli sretno raditi i živjeti zajedno. Nikada nismo imali nikakvih problema sve dok jedna njegova kolegica nije počela činiti sve da privuče pažnju mog supruga. Cijelo vrijeme nisam znala što se događa dok nije počeo spavati vani i smišljati isprike. Stvari su izmakle kontroli i on je na kraju prestao brinuti o mojim potrebama. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć pa sam kontaktirao dr. Isikolo i sve mu objasnio. Ispričao mi je sve što se događalo i obećao da će mi riješiti probleme, što je i učinio. Bacio je ljubavnu čaroliju za mene koja je ponovno ujedinila mene i mog supruga i on je postao čovjek kakvog sam ga oduvijek voljela samo nakon 48 sati koliko je dr. Isikolo radio za mene. Sada smo oboje sretni i to ne bi bilo moguće da nije bilo dr. Isikolo. Obratite mu se ako trebate pomoć. Njegov email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp/Viber na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  18. Izgubio sam brak nakon 2 godine i bilo je to užasno iskustvo za mene. Moja žena je ostavila mene i mog sina i sve se dogodilo izvan moje kontrole i nikada nisam znao da je nekoliko ljudi oko mene inžiniralo moju ženu i okrenulo je protiv mene samo zato što sam odlučio izgraditi svoju obitelj i fokusirati se više na to. Morala sam potražiti pomoć jer znam da nisam učinila ništa da mi brak propadne. Dr. Isikolo mi je pomogao i otkrio mi je puno toga što se dogodilo. Bacio je čaroliju ponovnog spajanja ljubavi koja je ponovno povezala moju ženu i mene i otkrilo se cijelo zlo koje je moja obitelj učinila protiv mene. Zahvalan sam što sam se vratio kući sretniji nego ikad i sva zahvalnost ide dr. Isikolu jer je doista riješio moje probleme nakon samo 48 sati. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши
  19. Srce mi je drago što sam ovdje da kažem riječi zahvale dr. Isikolu.
    Nikada nisam mislio da ću ponovno moći vidjeti kako moj brak funkcionira unatoč činjenici da je sve već radilo protiv mene, dr. Isikolo mi je priskočio u pomoć. Imala sam problem u kući zbog kojeg je moj muž otišao, a ja sam već bila trudna i postalo mi je teško izdržati bez njega u životu. Njegova me obitelj cijelo vrijeme podržavala, ali nitko nije mogao pomoći da nas ponovno ujedinimo osim dr. Isikoloa koji je odgovorio u trenutku kada mi je pomoć bila najpotrebnija. On je riješio problem i moj suprug mi se vratio kući tek nakon 48 sati jer je još uvijek živio u istom gradu sa mnom. Prilično je nevjerojatno kada pronađete pomoć tamo gdje ste najmanje mislili da je možete dobiti. Još jednom hvala dr. Isikolo na svemu što činite kako biste pomogli ljudima kojima je pomoć prijeko potrebna. Pošaljite mu e-poruku na isikolosolutionhome@gmail.com ili WhatsApp na +2348133261196

    ОдговориИзбриши