MENI

HOROSKOP OTKRIVA: Ko je vaša srodna duša?

U potrazi za srodnom dušom sve je dozvoljeno. Konusltovanje horoskopa se praktično i podrazumeva. Pa, evo šta on ima da kaže na tu temu...
FOTO: Pixabay


Ovan 

Vama je potrebna osoba koja će uvek biti uz vas i koja će u svakom trenutku moći da vam pruži podršku. Njemu treba da se sviđa vaša želja za uspehom, a ne da ga odbija ili u najgorem slučaju plaši. Vaša idealna osoba će takođe znati da vas uspori i kaže vam da odmorite pred nastavljanje puta ka određenim ciljevima.


Bik

Kako u sve stavljate 100% energije, uz vas mora da ide osoba koja je upravo takva – sa istim hobijima i željom da sve bude savršeno i do kraja završeno. Izbegavajte osobe koje ne vole ili rade sve do pola. Kada vam pokaže koliko mu značite, bilo da su u pitanju spontani i mali pokloni ili dobro skuvan ručak, znaćete da je to osoba za vas.


Blizanci


U svakom delu vašeg života je potreban balans, jer ste vi svestrana ličnost koja ne zna da se ustali na jednom mestu. Zato vam je potrebna osoba koja voli mir i konzistentnost, jer će vam upravo takva osoba pomoći da pravite najbolje korake. Kada ne znate gde ćete, kuda i kako, vaš partner koji je staložen, će znati kako tačno da vam pomogne.


Rak

Vaše emocije su bitan deo vašeg ljudskog bića. One imaju moć da vam oblikuju dan, od jutra do trenutka kada legnete na spavanje. Potreban vam je neko ko će razumeti vaše emocije i ko će va saslušati u svakom trenutku. Vi i emocije dolazite u paketu, nikako odvojeno i to je ono što vaša voljena osoba mora da prihvati.


Lav

Vi volite da budete u centru zbivanja i ne možete da zamislite život bez malo slave. Imate tip energije koji je za pokazivanje pred publikom. Vama nije potrebna ista osoba, jer može doći do sukoba usled iste količine pažnje koja je oboma potrebna. Zato potražite osobu koja se slaže uz vašu neverovatno veliku harizmu. Pozitivnost i entuzijazam su dve karakteristike koje vaš partner mora imati.


Devica

Poverenje je ono što je vama najbitnije, a samim tim i vaš partner mora da ga ima. Poverenje u vas i vašu vezu. I lojalnost koja izbija iz vas. Potrebno je da pokazuju istu ljubav i želju prema vama kao što i vi to radite. Hemija igra veliku ulogu, pa se potrudite da je očuvate i stalno podpaljujete.
Vaga

Pronađite nekog ko ceni iste vrednosti kao i vi i kome je balans na prvom mestu kada su u pitanju ljubavne veze. Potrebno je da zajedno ulažete istu količinu truda u vašu vezu i da komunicirate što više.


Škorpija

Za vas je snaga i moć vrlo bitna, pa izbegavajte osobe koje teže ka istom. Vama je potreban neko ko će se osećati zaštićeno pod vašom moći, neko kome ne mseta vaš dominantan duh i neko čije se strpljenje jasno vidi kada nastupi vaša tvrdoglavost. Vaš partner treba da vas ohrabruje, ali i da vam ukazuje na greške koje pravite.
Strelac 
Bez ikakve sumnje, vaš partner treba da bude osoba koja će prihvatiti momente kada nastupi vaša spontanost. Konkretno – ne treba da vas u tome sprečava niti da vam govori da je to pogrešno. Vaš partner treba da bude nezavisan, baš kao i vi, ali i uzbuđen u trenucima koje provodite zajedno. Kada poželite da odete na iznenadni put, partner treba da bude taj koji će ići sa vama be ikakvog pogovora.
Jarac

Možda ste pesimistični, ali to ne treba da vas zaustavi da pokušate da pronađete osobu koja će iz vas izvući najbolje. Vama nije potrebna osoba koja ne zna šta su odgovornost i pouzdanost. Zbog vaših visokih ambicija, nećete se lako zaljubiti u osobu, ali ako vam pokaže konzistentnost i istrajnost – zaljubićete se u nju sigurno.


Vodolija


Vama je potreban neko ko je orijentisan kao i vi: pozitivan, društven i potpuno spontan. Ipak, ne treba da osećate pritisak da morate sa tom osobom biti svaki dan, po ceo dan. Neka svako ima svoje prijatelje sa kojima će moći da se druži i onda kada dođu teža vremena za vezu.


Ribe

Kako ste jedna od onih osoba kojima je glava stalno u oblacima, ni vama ne bi bilo loše da pronađete osobu koja će vam dati balans i spustiti vas na zemlju kada je to potrebno, npr. kada počnete da se potpuno gubite u vašem svetu maštanja. Ali, ta osoba treba da ceni i deli sa vama vaše umetničke ideale. Potrebna vam je osoba koja je kreativna baš kao i vi, ali koja nikada ne dozvoljava da je svet mašte odnese iz realnosti.

Izvor: zenskimagazin.rs

21 коментар:

 1. One of the primary tools in traditional Chinese medicine, acupuncture is a safe and tested approach to holistic healing used to relieve pain, prevent disease, and restore balance in the body. Acupuncture involves the insertion of fine, sterile needles into specific locations of the body to elicit a therapeutic response. While some may be quick to assume that acupuncture is painful, many patients report a feeling of deep relaxation and increased energy both during and following treatment.
  physiotherapy calgary nw
  physiotherapy nw calgary
  best physiotherapy calgary
  Best Acupuncture Calgary nw
  Best Chiropractor Calgary nw
  sports massage calgary
  massage therapy nw calgary
  Exercise Therapy Calgary

  ОдговориИзбриши
 2. Physiotherapy is believed to lead to simple movement of muscles and joints to alleviate pain or in case of issue in mobility, however, medicos say that it has numerous other miraculous advantages like the improvement of respiratory organ functions, speedy tissue healing and is useful in healing burns additionally. Studies say that physiotherapy does not solely impact body’s function, however additionally improves the understanding of integration between systems.
  physiotherapy nw calgary
  top physiotherapists in calgary
  best physio in calgary
  Best Acupuncture Calgary
  Physiotherapy Calgary NW
  Chiropractic Treatment Calgary
  massage therapy nw calgary
  Exercise Therapy Calgary
  sports physio calgary

  ОдговориИзбриши
 3. India’s most personalized and prompt in communication, inbound tour operator, Surya Tours & Travels was established with the motive of handling tourists from all over the South india. We are a Govt of india recognized tour operators. We take liability only for emails and phone calls from the above Mail-id and phone Numbers. We are not responsible for any unauthorised mail usage and phone calls.
  package operator in madurai
  cochin tours and travels
  tour agents in chennai
  bangalore tours and travels

  ОдговориИзбриши
 4. The mission of Nishtha is to promote that knowledge base along with ethics and good conduct in professionals, educate and orient them in the field of project management and develop skills in them that would then bring immense value in Organizations for management of their projects in a superior and successful manner.
  pmp training chennai
  ms project training in chennai
  pmp certification online
  pmp classes in chennai

  ОдговориИзбриши
 5. The objective of Blooming Lotus(Day Care Centre) is to produce a child who is beginning to feel confident about self, enjoys creative tasks, can take simple decisions easily, enjoy the process of learning and achieve wholeness.
  Nursery school in Anna Nagar
  Kidz Pre School in Anna Nagar
  Best Pre School in Anna Nagar
  Day Care Centre in Anna Nagar
  Nursery school in Chennai

  ОдговориИзбриши
 6. 24/7 Luxury london airport transfer services By UK Airport Service. Airport transfer from heathrow airport, Gatwick, Luton, Stansted, Southend to London at cheap fare, Call us for 24/7 Luxury london airport transfer services.
  UK Airport Service
  24/7 london airport transfer services
  luxury airport transfer services
  Airport transfer from heathrow airport to london
  London Airport Transfer Services

  ОдговориИзбриши
 7. One of the best TV repair and service company in Chennai, with experience in repairing all brands and sizes of televisions (LG, Samsung). Our engineers are skilled to repair all
  makes and models of TV. Including : big screen TVs, LCD, LED, UHD, OLED.
  samsung tv service center chennai
  samsung tv service center in chennai
  lg led tv service center chennai
  lg led tv service center in chennai
  lg tv service center in chennai

  ОдговориИзбриши
 8. We At Epsom Airport Minicabs Services Come Up With Top Quality, Highly Professional And Timely Services To Our All Important Clients Irrespective Of The Location.
  cabs in epsom
  gatwick airport taxi
  stansted airport taxi
  heathrow cabs
  luton minicab

  ОдговориИзбриши
 9. We At Cheam Airport Services Come Up With Top Quality, Highly Professional And Timely Services To Our All Important Clients Irrespective Of The Location.
  cheam cabs
  gatwick taxi
  taxi to stansted
  heathrow minicab
  luton airport taxi

  ОдговориИзбриши
 10. Information provided on this salary calculator and this website is for illustrative purposes only.
  Do not make any major financial decisions without consulting a qualified specialist.
  Salary Calculator

  ОдговориИзбриши
 11. Industry professionals, including 3D Print companies, will be able to add their Business and Services for FREE. More information,
  3d print companies

  ОдговориИзбриши
 12. We help students achieve their goals to Study Abroad, Score high in Foreign Entrance Exams, or learning a new language.
  ielts Coaching in Chennai
  Spoken English Classes in Chennai

  ОдговориИзбриши
 13. Remembrance tamil obituary - Marana arivithal, Jaffna marana arivithal, srilanka marana arivithal tamil, tamil death notice, obituary tamil, Book RIP Notice.
  Marana Arivithal Tamil

  ОдговориИзбриши
 14. Airtel Broadband unlimited new plans in Chennai, Enjoy upto 100 Mbps superfast Internet with free router and unlimited calls.
  Airtel Broadband Connection in Chennai

  ОдговориИзбриши
 15. Online Career Counselling in India - Best Career Counselling India that has been Helping Online Many Students for Career Counselor and Online Guidance in India.
  Best Career Counselling in India
  Career Counselling in Delhi
  Career Counselling in Bangalore
  Best Career Counselling in Bangalore
  Career Counselling in Meghalaya

  ОдговориИзбриши
 16. Airtel Broadband New Connection in Chennai - Airtel Broadband unlimited new plans in Chennai, Enjoy upto 100 Mbps superfast Internet with free router and unlimited calls.
  Airtel Broadband Connection in Chennai

  ОдговориИзбриши