MENI

HOROSKOP OTKRIVA: Ko je vaša srodna duša?

U potrazi za srodnom dušom sve je dozvoljeno. Konusltovanje horoskopa se praktično i podrazumeva. Pa, evo šta on ima da kaže na tu temu...
FOTO: Pixabay


Ovan 

Vama je potrebna osoba koja će uvek biti uz vas i koja će u svakom trenutku moći da vam pruži podršku. Njemu treba da se sviđa vaša želja za uspehom, a ne da ga odbija ili u najgorem slučaju plaši. Vaša idealna osoba će takođe znati da vas uspori i kaže vam da odmorite pred nastavljanje puta ka određenim ciljevima.


Bik

Kako u sve stavljate 100% energije, uz vas mora da ide osoba koja je upravo takva – sa istim hobijima i željom da sve bude savršeno i do kraja završeno. Izbegavajte osobe koje ne vole ili rade sve do pola. Kada vam pokaže koliko mu značite, bilo da su u pitanju spontani i mali pokloni ili dobro skuvan ručak, znaćete da je to osoba za vas.


Blizanci


U svakom delu vašeg života je potreban balans, jer ste vi svestrana ličnost koja ne zna da se ustali na jednom mestu. Zato vam je potrebna osoba koja voli mir i konzistentnost, jer će vam upravo takva osoba pomoći da pravite najbolje korake. Kada ne znate gde ćete, kuda i kako, vaš partner koji je staložen, će znati kako tačno da vam pomogne.


Rak

Vaše emocije su bitan deo vašeg ljudskog bića. One imaju moć da vam oblikuju dan, od jutra do trenutka kada legnete na spavanje. Potreban vam je neko ko će razumeti vaše emocije i ko će va saslušati u svakom trenutku. Vi i emocije dolazite u paketu, nikako odvojeno i to je ono što vaša voljena osoba mora da prihvati.


Lav

Vi volite da budete u centru zbivanja i ne možete da zamislite život bez malo slave. Imate tip energije koji je za pokazivanje pred publikom. Vama nije potrebna ista osoba, jer može doći do sukoba usled iste količine pažnje koja je oboma potrebna. Zato potražite osobu koja se slaže uz vašu neverovatno veliku harizmu. Pozitivnost i entuzijazam su dve karakteristike koje vaš partner mora imati.


Devica

Poverenje je ono što je vama najbitnije, a samim tim i vaš partner mora da ga ima. Poverenje u vas i vašu vezu. I lojalnost koja izbija iz vas. Potrebno je da pokazuju istu ljubav i želju prema vama kao što i vi to radite. Hemija igra veliku ulogu, pa se potrudite da je očuvate i stalno podpaljujete.
Vaga

Pronađite nekog ko ceni iste vrednosti kao i vi i kome je balans na prvom mestu kada su u pitanju ljubavne veze. Potrebno je da zajedno ulažete istu količinu truda u vašu vezu i da komunicirate što više.


Škorpija

Za vas je snaga i moć vrlo bitna, pa izbegavajte osobe koje teže ka istom. Vama je potreban neko ko će se osećati zaštićeno pod vašom moći, neko kome ne mseta vaš dominantan duh i neko čije se strpljenje jasno vidi kada nastupi vaša tvrdoglavost. Vaš partner treba da vas ohrabruje, ali i da vam ukazuje na greške koje pravite.
Strelac 
Bez ikakve sumnje, vaš partner treba da bude osoba koja će prihvatiti momente kada nastupi vaša spontanost. Konkretno – ne treba da vas u tome sprečava niti da vam govori da je to pogrešno. Vaš partner treba da bude nezavisan, baš kao i vi, ali i uzbuđen u trenucima koje provodite zajedno. Kada poželite da odete na iznenadni put, partner treba da bude taj koji će ići sa vama be ikakvog pogovora.
Jarac

Možda ste pesimistični, ali to ne treba da vas zaustavi da pokušate da pronađete osobu koja će iz vas izvući najbolje. Vama nije potrebna osoba koja ne zna šta su odgovornost i pouzdanost. Zbog vaših visokih ambicija, nećete se lako zaljubiti u osobu, ali ako vam pokaže konzistentnost i istrajnost – zaljubićete se u nju sigurno.


Vodolija


Vama je potreban neko ko je orijentisan kao i vi: pozitivan, društven i potpuno spontan. Ipak, ne treba da osećate pritisak da morate sa tom osobom biti svaki dan, po ceo dan. Neka svako ima svoje prijatelje sa kojima će moći da se druži i onda kada dođu teža vremena za vezu.


Ribe

Kako ste jedna od onih osoba kojima je glava stalno u oblacima, ni vama ne bi bilo loše da pronađete osobu koja će vam dati balans i spustiti vas na zemlju kada je to potrebno, npr. kada počnete da se potpuno gubite u vašem svetu maštanja. Ali, ta osoba treba da ceni i deli sa vama vaše umetničke ideale. Potrebna vam je osoba koja je kreativna baš kao i vi, ali koja nikada ne dozvoljava da je svet mašte odnese iz realnosti.

Izvor: zenskimagazin.rs

2 коментара:

  1. Physiotherapy is believed to lead to simple movement of muscles and joints to alleviate pain or in case of issue in mobility, however, medicos say that it has numerous other miraculous advantages like the improvement of respiratory organ functions, speedy tissue healing and is useful in healing burns additionally. Studies say that physiotherapy does not solely impact body’s function, however additionally improves the understanding of integration between systems.
    physiotherapy nw calgary
    top physiotherapists in calgary
    best physio in calgary
    Best Acupuncture Calgary
    Physiotherapy Calgary NW
    Chiropractic Treatment Calgary
    massage therapy nw calgary
    Exercise Therapy Calgary
    sports physio calgary

    ОдговориИзбриши