MENI

Ukrajina više nije favorit na Evroviziji: Ova zemlja je sada na 1. mestu?!

Večeras je veliko finale „Evrovizije“, a mesecima unazad najveći favoriti za pobedu su Ukrajinci, odnosno „Kaluš Orkestra“ sa numerom „Stefania“.

Screenshot YouTube/Eurovison Song Contest

Dok po prognozama kladionica kada su glasovi publike u pitanju Ukrajina ubedljivo vodi, situacija je drugačija kod žirija, prenose evropski mediji.

Naime, najviše šanse, kad je stručni žiri u pitanju, daje se Velikoj Britaniji i njihovom predstavniku, tiktokeru Semu Rajderu.

Sem ima 32 godine i dolazi iz Engleske, a na TikToku ima preko 12 miliona pratilaca.

Podsetimo, nakon druge polufinalne večeri na Pesmi Evrovizije u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24, odnosno pretposlednja.

Malo je reći ko je naš neprikosnoveni favorit broj 1. Naravno - Konstrakta!


1 коментар:

  1. Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija je promijenila moj život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Alabe je dobro funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Alabom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com. Ne dopustite nikome da vam oduzme supružnika.

    ОдговориИзбриши