MENI

Zemljotres u regionu mesta Deligrad, 16 kilometara od Kruševca

Večeras je u 21:38 časova, registrovan zemljotres magnitude 3.8 jedinica Rihterove skale u regionu mesta Deligrad, optšina Ražanj, 16 kilometara severnoistočno od Kruševca, objavio je Republički seizmološki zavod Srbije.

seismo.gov.rs/

Epicentar je na pola puta između Kruševca i Aleksinca.

Teorijski intenzitet u epicentru procenjen je na V-VI stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi ovakvog intenziteta mogu izazvati mala oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti.

I Evropsko-mediteranski seizmološki centar objavio je da je zemljotres jačine 3,9 stepeni pogodio večeras južni deo Srbije. Prema njegovoj informaciji, epicentar zemljotresa bio je oko 20 kilometara od Kruševca, na dubini od dva kilometra.


"Osetio se kratko podrhtavanje par sekundi", "trajao je 4-5 sekundi, ali dobro se treslo, naveli su na sajtu Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra.


Iako je epicentar bio u susednom Nišavskom okrugu, u Kruševcu se odavno nije osetilo toliko jako podrhtavanje zemlje, objavile su "Novosti". Stanari viših spratova stambenih zgrada javljaju da su imali osećaj da je nešto jako puklo, da se cela višespratnica zatresla. Osim u Kruševcu, podrhtavanje tla osetilo se i u Aleksincu, Varvarinu, javljaju meštani..

Poslednja dva zemljotresa blizu Kruševca registrovana su u novembru 2021. godine, ali oni nisu prelazili tri jedinica Rihterove skale...

Tokom dana već je, u 9:20 časova, u Srbiji registrovan potres u regionu Čačka, magnitude 2,6 jedinice Rihterove skale.1 коментар:

  1. Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija je promijenila moj život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Alabe je dobro funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Alabom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com. Ne dopustite nikome da vam oduzme supružnika.

    ОдговориИзбриши