MENI

Jesenja pašteta od paprika i tikvica za prave gurmane

Jesenju paštetu od paprika i tikvica možete da mažete na hleb ili dodate kao prilog jelu, osvojiće vas od prvog zalogaja.

Foto: Freepik 

Potrebno je:

  • 1 pečena paprika
  • 1 tikvica
  • 2 čena belog luka
  • 1 kašičica tahinija

Priprema:

Papriku pecite oko pola sata, pa zamotajte u aluminijumsku foliju i pustite da se ohladi. Ogulite, izvadite semenke i stavite u blender. Seckane tikvice propržite na tavi sa malo ulja. Zatim začinite. Ocedite od viška ulja pa prebacite u blender s paprikom. Dodajte beli luk i tahini, pa dobro umutite, sve dok smesa ne postane glatka. Namaz je gotov, prenosi Trpeza.

1 коментар:

  1. Moje ime je Lydia Andrea. Kada me je muž napustio bila sam traumatizirana i slomljenog srca i nisam mogla da se saberem mjesecima. Učinio sam sve što sam mogao da ga povratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad, nadajući se da ću početi ispočetka. Došla sam u kontakt sa drugim muškarcem sa kojim sam se trudila da budem, ali nisam mogla jer nisam mogla da ga volim. Znala sam da još uvijek volim i želim svog muškarca nazad. Tako sam počeo da tražim pomoć i tada sam našao DR GIDEON-a iz različitih uglova, čitao sam o njemu. Razgovarao sam i natjerao ga da razumije sve što je trebalo da znam i vjerovao sam u njega i slijedio procedure. Radio je za mene i povratio ljubav i vezu između mene i mog muškarca i nakon 48 sati kao što je obećao moj muškarac me je potražio i razgovarali smo i došao je da me vidi gdje sam i ja sam izmislila stvari i postala sam srećna novo zajedno. DR GIDEON je pouzdan i može vam pomoći ako ga kontaktirate za bilo šta. WhatsApp ih na +2347042191323
    E-pošta: drgideon611@gmail.com

    ОдговориИзбриши