MENI

Počelo snimanje nastavka "Žikine dinastije", pogledajte ko su novi Žika i Milan i koga igra Nikola Kojo

U Beogradu je u toku snimanje novog nastavka čuvenog serijala "Žikina dinastija" u režiji Milana Konjevića, a po scenariju Milene Marković. Novi film zvaće se "Povratak Žikine dinastije" a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo. Premijera je planirana za jesen 2025. godine.

Foto: Printscreen/Youtube 

Novi film zvaće se "Povratak Žikine dinastije" a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo, koji se vraća u liku Miše Pavlovića nakon više od 30 godina. Miši u Srbiju dolaze sinovi koje dugo nije vidio jer žive s Natašom u Moskvi, ali kada stignu momci koji nose imena svojih pradjeda - Žike i Milana, kreće nova luda godina, puna smijeha, avanture i porodičnih vrijednosti.

Od starih likova vraćaju se Vesna Čipčić kao Frau Elza, kao i Vladimir Petrović kao Boba, a biće još nekih iznenađenja, najavljuju producenti.

Snimanje filma redovno obilazi i Jovan Marković, kreator starog serijala, koji je aktivno uključen i u produkciju novog dijela, kao ko-producent i konsultant na scenariju. Novi scenario radila je njegova kćerka Milena Marković.

“Emotivno je. Sa jedne strane veoma me raduje što se nastavlja taj serijal i saga Žikine dinastije, koji je prihvatila publika i mlada i stara, od tada pa sve do danas. Ovaj nastavak je praktično na zahtev publike koja je to toliko želela. Raduje me i što vidim predan i kompetentan rad ekipe koja radi ovaj nastavak. A malo sam i tužan, jer nema više većine glavnih aktera iz starih filmova. Sreo sam Vladu Petrovića posle 40 godina i obojica smo evocirali uspomene sa određenom tugom što s nama nisu Gidra, Marko, Jelena, a posebno što nas je prerano napustila Rialda, koja je trebalo da ima veliku ulogu u ovom nastavku”, kazao je Jovan Marković za Kurir.

Komentarisao je i da il će se ovaj film dopasti novim generacijama.

“Nastojali smo da zadržimo određenu vezu između starih filmova i načina na koji su oni pravljeni i kako su naši heroji bili predstavljani, što je publika volela. U novom filmu glavni lik je unuk, a kakav deda takav unuk, ali sada je to priča s mnogo više događanja i s bržim tempom. Mislim da smo napravili organski spoj između štimunga starih filmova i brzine modernog života”, naveo je on.

Praunuci legendarnih likova biće u fokusu novog filma, a novi Žika biće Nikola Brun, dok će Milana igrati Gavrilo Ivanković. Jednu od glavnih uloga odigraće poznata manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, kojoj će ovo biti prva filmska uloga. Tu su i poznata glumačka imena kao što su Srđan Timarov, Mladen Sovilj, Jovo Maksić, Milena Predić, Slobodan Boda Ninković, te mlade glumice Katarina Veljović, Tamara Radovanović i Mina Nenadović.

Film se snima na lokacijama u Beogradu, Pančevu i na Zlatiboru.

Premijera je planirana za jesen 2025. godine.

1 коментар:

  1. Toplo preporučujem ovu uslugu za one koji imaju poteškoća u pokušaju da obnove svoju vezu/brak. On je prava stvar. Možete kontaktirati dr Gideona na WhatsApp-u: +2347042191323 iz poštovanja prema vama i vašim činima, moram objaviti ovo svjedočenje. Bio sam na drugim okretima čarolija bez rezultata. Samo sam htela da ti dođem ranije, dobila sam najbolje od tebe. Mog bivšeg muža nema godinama, a ja sam posvuda išla i bacala čini tražeći pomoć, ali bezuspješno sve dok me prijatelj nije upoznao sa dr Gideonom. Nakon što je ljubavna čarolija završena, konačno sam dobio poziv od njega. Njegove čini su činile čuda i moj muž je ponovo pun ljubavi. Bilo je to kao čudo! Odjednom se vratio sa cvijećem i rekao da mu oprostim, bila sam stvarno užasnuta i šokirana kada je moj muž kleknuo moleći za oproštaj i da ga prihvatim nazad. Jako mi nedostaje riječi i vedar sam, ti si Bog poslat meni i cijeloj mojoj porodici. A sada sam ponovo srećna žena. Hvala vam puno dr Gideon Svi oni koji traže pravog čarapa kontaktirajte dr Gideona na WhatsApp/Viber: +2347042191323
    E-pošta: drgideon611@gmail.com

    ОдговориИзбриши