MENI

Ljubina ćerka demantuje trudnoću sa maminim dečkom?

Ćerka Ljube Pantović, učesnice rijalitija "Farma", demantovala je navodnu trudnoću sa maminim dečkom, Aleksandrom Čabarkapom. Ona je zbog navodne osvete stricu Srboljubu Subotiću izmislila da je u drugom stanju.



- Nisam u drugom stanju niti sam u vezi sa maminim dečkom Aleksandrom. Ova situacija nije marketinški trik već odgovor mom stricu koji želi da omalovaži moju majku i preko nas joj se osveti. On mi je naneo mnogo neprijatnosti svojim nepromišljenim izjavama za medije, kada je samoinicijativno pustio priču o trudnoći i ljubavnoj vezi sa maminim dečkom - rekla je Aleksandra za "Naše novine" i dodala:

- Cela priča počinje zbog toga što je tata, koji se nalazi u zatvoru, poludeo što je Ljuba ovlastila dečka da brine o nama dok je ona na farmi. To ga je jako povredilo a njegov brat je iskoristio situaciju - ispričala je ona.

Ipak, fotografije na kojima su njih dvoje zajedno, a koje možete videti u novom broju "Pulsa" ukazuju na jednu potpuno drugu priču. Na njima se vidi da je Aleksandra i više nego intimna sa maminim dečkom.

Ko zapravo govori istinu i šta je glavni razlog ovolike medijske pompe? Da li je to stric? Ljuba? Ili možda Aleksandra koja ne želi da prizna da je u vezi sa dečkom svoje majke.
(Pulsonline)

Нема коментара:

Постави коментар